- 30 Kasım 2019
- 11.967
- 38.152
- 598
- Konu Sahibi Sweetybaby
Paranız var mı ? Var ise kendi hayatınızı kurun. 25 yaşındasınız izin isteyecek yaşı çoktan geçmişsiniz.Okudum bitirdim ailem şehir dışına izin vermiyor malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Paranız var mı ? Var ise kendi hayatınızı kurun. 25 yaşındasınız izin isteyecek yaşı çoktan geçmişsiniz.Okudum bitirdim ailem şehir dışına izin vermiyor malesef
Yaşınız kaç ve o zaman kaçtıZaten bu durumda beni kahrediyor gerçekten önemseseydi bana o yaşta bu şekilde davranmazdı
O zaman 19 du şu an 24Yaşınız kaç ve o zaman kaçtı
Çocuk yapmak da böyle değil mi.o anki hazza kapılıp çocuk yapanimiz çok olmuştur.sonra da buna kazara olan çocuk denmiştir.o anki cinsel haz kişiden kişiye farklılık gösterir.ben kendimi bedenimi kontrol edebilirim ama başkası bunu yapamayabilir.iliskideki ilk kanama kadının aşırı kasilmasiyla ilgili bir şey.siz rahat olun tam bir birleşme olmamışsa o kanama yine olur.maalesef herkes her toplum her aile bu İslami baskı kalıplarını asamiyor
İstemiyorsanız evlenmeyin. Ayrılın. 5 sene sırf bu yüzden bağlı kalmışsınız. Muhtemelen kanamanız olur. Ama olmasa bile çok karşı olsam da en kötü zar diktirirsiniz. Ama mümkün olduğunda karakteri düzgün ve size uygun anlayışlı bir insanla evlenin ki hayat boyu vicdan azabı çekmeyinO zaman 19 du şu an 24
inşallahhhİnanıyorum bir gün aşacağız bunları.
Kanama olsa ne olmasa ne neden bu kadar çok önemli?Teşekkür ederim. Zar diktirmeye çok karşıyım. Ve şöyle tam bir ilişkim olmadı korkuyorum canım acır çok kanar diye daha da beter olur diye düşünüyorum. Zar diktirmek
inşallahhh
Daha önce ilişki yaşadığımı gösterir yaşadığım yerdeki insanlar çok katı bu konuda hayır desende inanmazlarKanama olsa ne olmasa ne neden bu kadar çok önemli?
Esneklik diye bir sey var, karsındaki insanlar bunu anlamayacak kadar cahil değildir umarım.Daha önce ilişki yaşadığımı gösterir yaşadığım yerdeki insanlar çok katı bu konuda hayır desende inanmazlar
Neye anlamadımAa yuh diyecegim
Ay kadınlar kulübü duy sesimizi artık kusan emoji gelsin nolurİnanın kendimi o kadar kirlenmiş pis hissediyorum ki psikolojim bozuldu eskisi gibi saf temiz değilim sanki. Nasıl böyle bi şey yaptım inanamıyorum herkesten beklerler benden beklemezler öyle bir kızda değildim
Cahiller malesefEsneklik diye bir sey var, karsındaki insanlar bunu anlamayacak kadar cahil değildir umarım.
Benim evlendiğimde hiç kanamam olmadı oturup eşimle bu konuyu hiç tartışmadık.
Ben korkuyorum karşımdaki insan ya çok sorgulayan tipse ve işin kötü yanı burda 3 doktora gittim küçük bir yer o zaman gittiğimde doktorlar beni tanır mıBenim evlendiğimde hiç kanamam olmadı oturup eşimle bu konuyu hiç tartışmadık.
Aynı hastaneye gidersen muayenede tanı bölümüne yazdılarsa görürler bizzat tanımasalar da oradan bakabilirler tabi.Ben korkuyorum karşımdaki insan ya çok sorgulayan tipse ve işin kötü yanı burda 3 doktora gittim küçük bir yer o zaman gittiğimde doktorlar beni tanır mı