• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı evlilik

Çocuk yapmak da böyle değil mi.o anki hazza kapılıp çocuk yapanimiz çok olmuştur.sonra da buna kazara olan çocuk denmiştir.o anki cinsel haz kişiden kişiye farklılık gösterir.ben kendimi bedenimi kontrol edebilirim ama başkası bunu yapamayabilir.iliskideki ilk kanama kadının aşırı kasilmasiyla ilgili bir şey.siz rahat olun tam bir birleşme olmamışsa o kanama yine olur.maalesef herkes her toplum her aile bu İslami baskı kalıplarını asamiyor

İnanın kendimi o kadar kirlenmiş pis hissediyorum ki psikolojim bozuldu eskisi gibi saf temiz değilim sanki. Nasıl böyle bi şey yaptım inanamıyorum herkesten beklerler benden beklemezler öyle bir kızda değildim

O zaman 19 du şu an 24
İstemiyorsanız evlenmeyin. Ayrılın. 5 sene sırf bu yüzden bağlı kalmışsınız. Muhtemelen kanamanız olur. Ama olmasa bile çok karşı olsam da en kötü zar diktirirsiniz. Ama mümkün olduğunda karakteri düzgün ve size uygun anlayışlı bir insanla evlenin ki hayat boyu vicdan azabı çekmeyin

Teşekkür ederim. Zar diktirmeye çok karşıyım. Ve şöyle tam bir ilişkim olmadı korkuyorum canım acır çok kanar diye daha da beter olur diye düşünüyorum. Zar diktirmek bana daha korkunç geliyor

İnanın kendimi o kadar kirlenmiş pis hissediyorum ki psikolojim bozuldu eskisi gibi saf temiz değilim sanki. Nasıl böyle bi şey yaptım inanamıyorum herkesten beklerler benden beklemezler öyle bir kızda değildim
Ay kadınlar kulübü duy sesimizi artık kusan emoji gelsin nolur 🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Kızlar ben daha önce burda 3 doktora gittim ve şehir küçük olduğu için doktor sayısı az ya eşimle gittiğimde doktor beni tanırsa

Ben korkuyorum karşımdaki insan ya çok sorgulayan tipse ve işin kötü yanı burda 3 doktora gittim küçük bir yer o zaman gittiğimde doktorlar beni tanır mı
Aynı hastaneye gidersen muayenede tanı bölümüne yazdılarsa görürler bizzat tanımasalar da oradan bakabilirler tabi.

Back