• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı evlilik

Ee aradan 5 sene geçmiş ne diyeceksin çocuğa? 5 yıl önce parmağın girdi ben güvenmiyorum kendime gel evlenelim mi? Ya kendinizin kıymetini bilin azıcık.
Eskiden aramız iyiydi zamanla kötü oldu ve bu yüzden bu durum beni etkiliyor bitiremiyorım

Hangi yüzyılda yaşıyoruz diye yorum yapanlar olmuş..Arkadaşlar herkesin çevresi ve görüşü bir olamaz..belki konu sahibi , dar bakış açısına sahip,tölaranssız bir ortamda yaşıyordur ..Hani şu bekareti olmadığı için evlendiği sabah baba evine geri yollanan yada çevreye rezil edillen....Bu konuda bilgi sahibi değiliz..ona göre değerlendirin..herneyse
Gelelim konuya zarınız zedelense dahi birleşme olmadığı için ister istemez zorlanacaksınız ve kanama olmasa dahi bu zorlanmadan ötürü eşiniz durumu çokta kavramayacaktır.ilişki yaşamamanız avantaj..
Ama şunuda unutmayın namus iki bacak arasında değil beyindedir..

Hangi yüzyılda yaşıyoruz diye yorum yapanlar olmuş..Arkadaşlar herkesin çevresi ve görüşü bir olamaz..belki konu sahibi , dar bakış açısına sahip,tölaranssız bir ortamda yaşıyordur ..Hani şu bekareti olmadığı için evlendiği sabah baba evine geri yollanan yada çevreye rezil edillen....Bu konuda bilgi sahibi değiliz..ona göre değerlendirin..herneyse
Gelelim konuya zarınız zedelense dahi birleşme olmadığı için ister istemez zorlanacaksınız ve kanama olmasa dahi bu zorlanmadan ötürü eşiniz durumu çokta kavramayacaktır.ilişki yaşamamanız avantaj..
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum Allah razı olsun:(

Öyle bir çevrede yaşıyor ve bu kadar korkuyor ise cinsellik yaşamaması gerekiyor o mantıkla yalnız. Şimdi biz nasıl yardımcı olalım buradan pati ?

Öyle bir çevrede yaşıyor ve bu kadar korkuyor ise cinsellik yaşamaması gerekiyor o mantıkla yalnız. Şimdi biz nasıl yardımcı olalım buradan pati ?
Bakın haklısınız diyorum. Zaten cinsellik yaşama mantığında değildim 19 yaşındaydım çok sevdim delice ve ben o zaman kaybetmemek için hayır diyememiştim ileri gitti farkedemedim zaten olan oldu bir daha asla böyle bir şey yaşamadım dersimi aldım ki zaten hayatıma mal oldu eski hayat enerjim yok ölü gibiyim

Yapmış bir cahillik içinden çıkamıyor belliki cinsellik yaşamadığını yazmış parmakla zedelemiş onun sıkıntısında sadece
Bizler buradan namus kavramını tartışarak ona yardımcı olamayız

Bakın haklısınız diyorum. Zaten cinsellik yaşama mantığında değildim 19 yaşındaydım çok sevdim delice ve ben o zaman kaybetmemek için hayır diyememiştim ileri gitti farkedemedim zaten olan oldu bir daha asla böyle bir şey yaşamadım dersimi aldım ki zaten hayatıma mal oldu eski hayat enerjim yok ölü gibiyim
Büşra sakin ol genceciksin. Uzun bir hayat var önünde.

Bir uzmandan dinlediğim kadarıyla aslında kızlık zarı diye bir şey yoktur.henuz vajinada ki kaslar herhangi bir fiile maruz kalmadiklari için zar olarak adlandırılıyor oradaki ince kas dokuları.cinsel birleşme esnasında partneriniz kaba davranmalı bu sebeple kaslar çok zarar görüp kanama artabiliyor.yani oradaki kanama aslında kaslardaki hafif yirtilmalar oluyor.2.bir cinsel ilişki olana kadar da yine o kaslar kendini onarabiliyor.siz merak etmeyin o kaslar siz evlenene kadar onarır kendini.ama başka başka birleşmeler olursa orası da gevşer.

Bu hanımefendi bu kadar pasif ruhlu olur ise buna ezilmezse başka bir şeyde ezilir. 🤷
İşte anlaşamadığımız nokta bu. Maalesef en cevval kadınlar bile bu ikiyüzlülüğün kurbanı olabiliyor. Açıkçası evlilik öncesi ilişkiye bende karşıyım ama kadın yapınca namussuz erkek yapınca elinin kiri olması ikiyüzlülüğünede tahammül edemiyorum.
İlk taşı günahsız olanınız atsın durumu tam olarak

İşte anlaşamadığımız nokta bu. Maalesef en cevval kadınlar bile bu ikiyüzlülüğün kurbanı olabiliyor. Açıkçası evlilik öncesi ilişkiye bende karşıyım ama kadın yapınca nasussuz erkek yapınca elinin kiri olması ikiyüzlülüğünede tahammül edemiyorum.
İlk taşı günahsız olanınız atsın durumu tam olarak
Olanlar var olmayanlar da var. Umarım bu kız olmayanlardan olur.

Back