- 17 Ekim 2021
- 100
- -4
- 16
- 29
- Konu Sahibi Sweetybaby
Ne siteymiş ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim eşimle ilk gecem şöyle çok ağrıdı ve öyle 2 damla değildi günlük pedi dolduracak kdr her ilşkide de geldi artık 4. 5. GelmediMerhaba Kızlar. Kızlık zarımda bir zedelenme mevcut bir ilşki olarak olmadı parmak çok az girdi kanama oladabilir olmayadabilir dedi doktor. Siz bunun için bu kişiyle evlenir miydiniz? Ne yapmam gerekir karar veremiyorum emin de değilim evlenmeye ama bu beni mahvediyor kanama olmazsa diye
Evet malesefParmağıyla hymeninizi zedeleyen kişiyle evlenmekten bahsediyorsunuz galiba? Doğru mu anladım?
Benim eşimle ilk gecem şöyle çok ağrıdı ve öyle 2 damla değildi günlük pedi dolduracak kdr her ilşkide de geldi artık 4. 5. Gelmedi
inşallsh benimde öyle olur. Yani rahat olmalı mıyım bu konuda içim içimi yiyo diktirmek istemiyorum gerek var muBenim eşimle ilk gecem şöyle çok ağrıdı ve öyle 2 damla değildi günlük pedi dolduracak kdr her ilşkide de geldi artık 4. 5. Gelmedi
Yapmayın Allah aşkına, neden evlenesiniz ki?Evet malesef
İstediğiniz kadar konu açabilirsiniz sorun yokCevaplama o zamann
Daha fazla kişi yorumlasın diye açmaya da devam edeceğin engelleyebilirsin
Haklısınız. Ama o kadar belirsiz bir durum ki bu beni mahvediyor net olarak öyle bir şey olsaydı kafam karışmazdı yaşadım derdim doktor diyo oladabilir olmayadabilir hani bu riskle nasıl olur ondan baş edemiyorumYapmayın Allah aşkına, neden evlenesiniz ki?
Bakın insanların bazı hassasiyetleri olabilir. Hani ilişkiye girdiğim kişiyle evlenmeliyim diye. Olabilir, anlarım, sonuçta herkesin farklı düşünceleri var.
Ama bu durum farklı, lütfen kendinizi boşuna üzmeyin. Öyle saçma şey mi olur yahu
o zarın hiç bir ehemmeyeti yok önemli olan vicdan dürüstlük.
Bu konuya ülkemizin bakış açısı belli. Öyle bir yazıyorsunuzki sanki pamuklara sarıyor erkekler bakire olmadığını anladıkları kızları.Kaçıncı yüzyıldayız ? Cidden düşünüyor musunuz bunları ?
Bu hata beni mahvetti. Allah’a çok dua ettim namaza başladım her gece ağlıyorum elimde olmadan. 19 yaşındaydım o zaman şu an 24 şu an ki aklım olsaydı zaten asla olmazdı. Çok kötüyümRahat ol yapmışsın bi hata inşallah başka olmaz zedelenme demiş dr tamamen yırtılmış dememiş öyle bildğimiz gbi 2 damlayla bitmiyo bi kaç ilişki ile gelir ki seninki kanadığına göre devamıda gelir S Sweetybaby
Ama işin komik tarafı ise, erkekler evlenmeden önce diledikleri gibi cinsel ilişki yaşayabilir bunu da deneyim olarak görürler. Herkes her şeyi yapsın ama aman bu kızlık bozulmasın. Vallahi bazen hayret ediyorum şu hallereBu konuya ülkemizin bakış açısı belli. Öyle bir yazıyorsunuzki sanki pamuklara sarıyor erkekler bakire olmadığını anladıkları kızları.
%20 lik bir kısım kadınların daha önce cinsel birliktelik yaşamış olmasını sorun etmiyor.
Benimle aynı yaştasın herkes ahkam kesiyor ancak yargılamak bize düşmez bizde bir kuluz yapmayız dediğimiz şeyin yarın peşine düşebilirizBu hata beni mahvetti. Allah’a çok dua ettim namaza başladım her gece ağlıyorum elimde olmadan. 19 yaşındaydım o zaman şu an 24 şu an ki aklım olsaydı zaten asla olmazdı. Çok kötüyüm
O mantıkla bakarsak bakire evlenenleri de pamuklara sarmıyorlar yalnız. Millete göre mi yaşayacak insanlar hayatını ? Ona göre birini bulup seçecek eşini.Bu konuya ülkemizin bakış açısı belli. Öyle bir yazıyorsunuzki sanki pamuklara sarıyor erkekler bakire olmadığını anladıkları kızları.
%20 lik bir kısım kadınların daha önce cinsel birliktelik yaşamış olmasını sorun etmiyor.
Ee aradan 5 sene geçmiş ne diyeceksin çocuğa? 5 yıl önce parmağın girdi ben güvenmiyorum kendime gel evlenelim mi? Ya kendinizin kıymetini bilin azıcık.Bu hata beni mahvetti. Allah’a çok dua ettim namaza başladım her gece ağlıyorum elimde olmadan. 19 yaşındaydım o zaman şu an 24 şu an ki aklım olsaydı zaten asla olmazdı. Çok kötüyüm
Evet çok teşekkür ederim Allah razı olsunBenimle aynı yaştasın herkes ahkam kesiyor ancak yargılamak bize düşmez bizde bir kuluz yapmayız dediğimiz şeyin yarın peşine düşebiliriz
Sakin olun lütfen. Çıkarın ölüm düşüncesini aklınızdan.2 damla kan geldi... bana doktor dedi 4 yönünde kaideye inmemiş diğer kısımlar sağlam dedi çok kötüyüm ölmek istiyorum
Rica ederim Allah'ta senden razı olsun inşallah kafana takma bişey yok inşallah sadece kuruntuEvet çok teşekkür ederim Allah razı olsun