• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı evlilik

Merhaba Kızlar. Kızlık zarımda bir zedelenme mevcut bir ilşki olarak olmadı parmak çok az girdi kanama oladabilir olmayadabilir dedi doktor. Siz bunun için bu kişiyle evlenir miydiniz? Ne yapmam gerekir karar veremiyorum emin de değilim evlenmeye ama bu beni mahvediyor kanama olmazsa diye
Benim eşimle ilk gecem şöyle çok ağrıdı ve öyle 2 damla değildi günlük pedi dolduracak kdr her ilşkide de geldi artık 4. 5. Gelmedi

Benim eşimle ilk gecem şöyle çok ağrıdı ve öyle 2 damla değildi günlük pedi dolduracak kdr her ilşkide de geldi artık 4. 5. Gelmedi
inşallsh benimde öyle olur. Yani rahat olmalı mıyım bu konuda içim içimi yiyo diktirmek istemiyorum gerek var mu

Yapmayın Allah aşkına, neden evlenesiniz ki?

Bakın insanların bazı hassasiyetleri olabilir. Hani ilişkiye girdiğim kişiyle evlenmeliyim diye. Olabilir, anlarım, sonuçta herkesin farklı düşünceleri var.

Ama bu durum farklı, lütfen kendinizi boşuna üzmeyin. Öyle saçma şey mi olur yahu o_O

Rahat ol yapmışsın bi hata inşallah başka olmaz zedelenme demiş dr tamamen yırtılmış dememiş öyle bildğimiz gbi 2 damlayla bitmiyo bi kaç ilişki ile gelir ki seninki kanadığına göre devamıda gelir S Sweetybaby

Yapmayın Allah aşkına, neden evlenesiniz ki?

Bakın insanların bazı hassasiyetleri olabilir. Hani ilişkiye girdiğim kişiyle evlenmeliyim diye. Olabilir, anlarım, sonuçta herkesin farklı düşünceleri var.

Ama bu durum farklı, lütfen kendinizi boşuna üzmeyin. Öyle saçma şey mi olur yahu o_O
Haklısınız. Ama o kadar belirsiz bir durum ki bu beni mahvediyor net olarak öyle bir şey olsaydı kafam karışmazdı yaşadım derdim doktor diyo oladabilir olmayadabilir hani bu riskle nasıl olur ondan baş edemiyorum :(

o zarın hiç bir ehemmeyeti yok önemli olan vicdan dürüstlük.

Kaçıncı yüzyıldayız ? Cidden düşünüyor musunuz bunları ?
Bu konuya ülkemizin bakış açısı belli. Öyle bir yazıyorsunuzki sanki pamuklara sarıyor erkekler bakire olmadığını anladıkları kızları.
%20 lik bir kısım kadınların daha önce cinsel birliktelik yaşamış olmasını sorun etmiyor.

Benim anlamadığım nokta bu kişiyi seviyormusun? Sevmiyorsan neden seviştin? Seviyorsan neden evhamlanıyorsun?
Son olarak zar gitmiş bence. Geçmiş olsun. Bende de 2 damlacık gelmişti çünkü.
Ha belki ilerde zenci vücutlu biriyle evlenirsin o zaman daha çok kan gelebilir bak bu ihtimal de var :KK70: Doktor da bunu söylemek istemiş olabilir. Parmak ölçüsünde biriyle evlenirsen kan gelmez ama diğer ihtimalde gelebilir afadsfdss

Rahat ol yapmışsın bi hata inşallah başka olmaz zedelenme demiş dr tamamen yırtılmış dememiş öyle bildğimiz gbi 2 damlayla bitmiyo bi kaç ilişki ile gelir ki seninki kanadığına göre devamıda gelir S Sweetybaby
Bu hata beni mahvetti. Allah’a çok dua ettim namaza başladım her gece ağlıyorum elimde olmadan. 19 yaşındaydım o zaman şu an 24 şu an ki aklım olsaydı zaten asla olmazdı. Çok kötüyüm

Büşra o parmak girmeseydi de kanama olabilir ya da olmayabilirde. Kesinlikle evlenmezdim. Parmak girmeyle kizlik zari bozulmaz.

Bu konuya ülkemizin bakış açısı belli. Öyle bir yazıyorsunuzki sanki pamuklara sarıyor erkekler bakire olmadığını anladıkları kızları.
%20 lik bir kısım kadınların daha önce cinsel birliktelik yaşamış olmasını sorun etmiyor.
Ama işin komik tarafı ise, erkekler evlenmeden önce diledikleri gibi cinsel ilişki yaşayabilir bunu da deneyim olarak görürler. Herkes her şeyi yapsın ama aman bu kızlık bozulmasın. Vallahi bazen hayret ediyorum şu hallere

Bu hata beni mahvetti. Allah’a çok dua ettim namaza başladım her gece ağlıyorum elimde olmadan. 19 yaşındaydım o zaman şu an 24 şu an ki aklım olsaydı zaten asla olmazdı. Çok kötüyüm
Benimle aynı yaştasın herkes ahkam kesiyor ancak yargılamak bize düşmez bizde bir kuluz yapmayız dediğimiz şeyin yarın peşine düşebiliriz

O mantıkla bakarsak bakire evlenenleri de pamuklara sarmıyorlar yalnız. :D Millete göre mi yaşayacak insanlar hayatını ? Ona göre birini bulup seçecek eşini.

2 damla kan geldi... bana doktor dedi 4 yönünde kaideye inmemiş diğer kısımlar sağlam dedi çok kötüyüm ölmek istiyorum

Ee aradan 5 sene geçmiş ne diyeceksin çocuğa? 5 yıl önce parmağın girdi ben güvenmiyorum kendime gel evlenelim mi? Ya kendinizin kıymetini bilin azıcık.

Back