• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı evlilik

Tanı bölümünü kızlık zarı muayenesi yazmadılar idrar yolu iltihabı yazdılar problem olmasın diye bi tanesinde de kayıt olmadan ücret ödeyerek girdim ama yüzümü tanırlarsa gıcıklığına yaparlar mı bilmiyorkm

Bu konuya ülkemizin bakış açısı belli. Öyle bir yazıyorsunuzki sanki pamuklara sarıyor erkekler bakire olmadığını anladıkları kızları.
%20 lik bir kısım kadınların daha önce cinsel birliktelik yaşamış olmasını sorun etmiyor.

bakın vicdan dürüstlük önemli dedim yani zarın olmaması değil önemli olan doğru insan olmak. doğru insan olursanız zaten kendi içinizde ve düşünce yapınıza aykırı işler yapmazsınız yaptığınız her şeyin arkasında olursunuz hatalarınızın farkında olursunuz. ben kızlık zarı muhabbeti yapanlara yakınanlara çok şaşırıyorum senin için önemliyse muhafaza et ! ama asıl önemli olan zar değil işte bu forumda okuyoruz kimisi her haltı yiyor zarı duruyor. kızlık zarı konuları mesaj rekoru kırıyor. yani namuslu insan ın kelime anlamı doğru dürüst insan demektir..

Merhaba Kızlar. Kızlık zarımda bir zedelenme mevcut bir ilşki olarak olmadı parmak çok az girdi kanama oladabilir olmayadabilir dedi doktor. Siz bunun için bu kişiyle evlenir miydiniz? Ne yapmam gerekir karar veremiyorum emin de değilim evlenmeye ama bu beni mahvediyor kanama olmazsa diye
Bence kanama gelebilir ilişki olmamış sonuçta benim 3 ilişki falan gelmişti . Birde zaten evlendin diyelim gelmediğini farzet doktora gitseniz doktorlar herşeyi biliyorlar daha öncesinde olup olmadığını da bilirler . Hiç kan gelmeyen kişiler de var

İnanın kendimi o kadar kirlenmiş pis hissediyorum ki psikolojim bozuldu eskisi gibi saf temiz değilim sanki. Nasıl böyle bi şey yaptım inanamıyorum herkesten beklerler benden beklemezler öyle bir kızda değildim
Herşey insanlar için hata yapmakda öyle. Hata yaptın geçti bitti kendine sürekli vesvese verip durma sen kalbini temiz ve saf tut Allaha güven. Kendi ayaklarının üzerinde dur.

Merhaba Kızlar. Kızlık zarımda bir zedelenme mevcut bir ilşki olarak olmadı parmak çok az girdi kanama oladabilir olmayadabilir dedi doktor. Siz bunun için bu kişiyle evlenir miydiniz? Ne yapmam gerekir karar veremiyorum emin de değilim evlenmeye ama bu beni mahvediyor kanama olmazsa diye
Kızım saçmalama bu yüzden evlenilir mi evlilik kararı almadığın emin olmadığın bi adamla. HaYatını mı mahvedeceksin. Parmak girdi diye bütün hayatını karartmayı mı planlıyorsun

Ay ben de buna çok kızıyorum. Hayat tarzını çevresini düşünmeden bunları yaşayıp sonra bunalıma giren zar diktirme doktoru arayan kızlara kızıyorum o ayrı. Ama bi de sanki Hollanda da yaşıyorlarmış gibi tepeden tepeden konuşanlara da ayrı ayar oluyorum:KK11: insan bu kadar mı yabancı olur toplumuna hayret yani
Birkaç aya tepeden bakabilme hakkını elde edeceğimi öğrendiğim tespit :))

Back