• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı evlilik

Yapmış bir cahillik içinden çıkamıyor belliki cinsellik yaşamadığını yazmış parmakla zedelemiş onun sıkıntısında sadece
Bizler buradan namus kavramını tartışarak ona yardımcı olamayız
Teşekkür ederim. Yaptığım büyük bir hata farkındayım cezasını da çekiyorım. Dediğiniz gibi o şekilde bi birleşme olsaydı inanın böyle kafama takılmazdı bile bile olurdu. Bu durum yanlışlıkla oldu hissstmedim o şekilde bi şey olmadığı halde bakireliğimin zarar görmesi ve bu belirsizlik zaten beni mahfeden

Bu herkese göre değişir.yani kanamanın durumu.olay namus töre parmaklatma olarak algılanmaması bence.bu sitenin kurulma amacını paylaşımlar,fikir almak,dinlemek,çare arama ya da hiç bilmediğin tanımadığın insanlarla bir ortak paydada buluşmak olarak görüyorum.lutfen sadece burada değil her yerde hemcinsimizi anlamaya çalışırsak daha güçlü kadınlar oluruz

Bu herkese göre değişir.yani kanamanın durumu.olay namus töre parmaklatma olarak algılanmaması bence.bu sitenin kurulma amacını paylaşımlar,fikir almak,dinlemek,çare arama ya da hiç bilmediğin tanımadığın insanlarla bir ortak paydada buluşmak olarak görüyorum.lutfen sadece burada değil her yerde hemcinsimizi anlamaya çalışırsak daha güçlü kadınlar oluruz
Kesinlikle öyle. Ama bazıları sadece aşağıladı yorumlarıyla inanın kimse bile isteye bu duruma girmek istemez

Bu adamla evlenmek zorunda değilsiniz zaten. Sevgi bitebilen bir şey. Değişti derken açar mısınız biraz ?
Yani saygısızlaşrtı eskiden bana karşı daha kibardı sanki bu durumun o da farkında çünkü ben ona daha önce demiştim beni yarı yolda bırakamazsın diye sanki bunun rahatlığıyla artık kavga ederken bile sınırı yok saygısızca hareket ediyor ve ayrıca annem pek istemiyor nasıl içinden çıkacağım bilmiyorum

Yani saygısızlaşrtı eskiden bana karşı daha kibardı sanki bu durumun o da farkında çünkü ben ona daha önce demiştim beni yarı yolda bırakamazsın diye sanki bunun rahatlığıyla artık kavga ederken bile sınırı yok saygısızca hareket ediyor ve ayrıca annem pek istemiyor nasıl içinden çıkacağım bilmiyorum
Pislik demek ki. Sizin bu laflarınız da cesaret vermiş. E anneniz de istemiyor ise bitirin zira bu herifle evlenseniz dahi yüzünüze vurur büyük ihtimal çünkü.

Çocuk yapmak da böyle değil mi.o anki hazza kapılıp çocuk yapanimiz çok olmuştur.sonra da buna kazara olan çocuk denmiştir.o anki cinsel haz kişiden kişiye farklılık gösterir.ben kendimi bedenimi kontrol edebilirim ama başkası bunu yapamayabilir.iliskideki ilk kanama kadının aşırı kasilmasiyla ilgili bir şey.siz rahat olun tam bir birleşme olmamışsa o kanama yine olur.maalesef herkes her toplum her aile bu İslami baskı kalıplarını asamiyor

Pislik demek ki. Sizin bu laflarınız da cesaret vermiş. E anneniz de istemiyor ise bitirin zira bu herifle evlenseniz dahi yüzünüze vurur büyük ihtimal çünkü.
Tam bitireceğim bu durum bana engel oluyor yapamıyorum çok korkuyorum ben. Başkasıyla evlensem kanama olmasaa dönümdür aileme böyle bir leke süremem

Haklısınız. Ama o kadar belirsiz bir durum ki bu beni mahvediyor net olarak öyle bir şey olsaydı kafam karışmazdı yaşadım derdim doktor diyo oladabilir olmayadabilir hani bu riskle nasıl olur ondan baş edemiyorum :KK43:
Peki kızmazsanız bir şey söylemek istiyorum. Yani bu kadar stres yaptığınız bir konu demek ki bu, öncesinde keşke biraz daha dikkatli olsaydınız. Kaldıramayacağınız işlere girişmeyin, bakın sonra stresten ne hale geliyorsunuz 😔

Çocuk yapmak da böyle değil mi.o anki hazza kapılıp çocuk yapanimiz çok olmuştur.sonra da buna kazara olan çocuk denmiştir.o anki cinsel haz kişiden kişiye farklılık gösterir.ben kendimi bedenimi kontrol edebilirim ama başkası bunu yapamayabilir.iliskideki ilk kanama kadının aşırı kasilmasiyla ilgili bir şey.siz rahat olun tam bir birleşme olmamışsa o kanama yine olur.maalesef herkes her toplum her aile bu İslami baskı
Peki kızmazsanız bir şey söylemek istiyorum. Yani bu kadar stres yaptığınız bir konu demek ki bu, öncesinde keşke biraz daha dikkatli olsaydınız. Kaldıramayacağınız işlere girişmeyin, bakın sonra stresten ne hale geliyorsunuz 😔
Çok doğru diyorsunuz. İnanın kafamı duvarlara vuruyorum. Çok seviyordum bir cinsellik yaşama amacıyla yakınlaşmadım bir anda beni öptü o gün geri çekildim kavga etti benimle demek ki beni sevmiyorsun diye bende o zaman ki aklımla sırf benden ayrılmasın diye izin verdim ama inanın olayın bu raddeye geleceğini asla düşünemezdim :(

Bu konuya ülkemizin bakış açısı belli. Öyle bir yazıyorsunuzki sanki pamuklara sarıyor erkekler bakire olmadığını anladıkları kızları.
%20 lik bir kısım kadınların daha önce cinsel birliktelik yaşamış olmasını sorun etmiyor.
Ay ben de buna çok kızıyorum. Hayat tarzını çevresini düşünmeden bunları yaşayıp sonra bunalıma giren zar diktirme doktoru arayan kızlara kızıyorum o ayrı. Ama bi de sanki Hollanda da yaşıyorlarmış gibi tepeden tepeden konuşanlara da ayrı ayar oluyorum:KK11: insan bu kadar mı yabancı olur toplumuna hayret yani

Çok doğru diyorsunuz. İnanın kafamı duvarlara vuruyorum. Çok seviyordum bir cinsellik yaşama amacıyla yakınlaşmadım bir anda beni öptü o gün geri çekildim kavga etti benimle demek ki beni sevmiyorsun diye bende o zaman ki aklımla sırf benden ayrılmasın diye izin verdim ama inanın olayın bu raddeye geleceğini asla düşünemezdim :KK43:
Cinsellik yaşamak isterseniz yaşayın. Buna kimse karışamaz. Ama SİZ istiyorsunuz diye yaşayın. Bir başkasını memnun etmek için değil. İstemediğiniz hiçbir şeyi yapmayın. Olur mu.

Sizi gerçekten seven ve önemseyen biri, istemediğiniz bir şey için zorlamazdı sizi. Saygı duyardı. Bunu unutmayın 🌺

Çocuk yapmak da böyle değil mi.o anki hazza kapılıp çocuk yapanimiz çok olmuştur.sonra da buna kazara olan çocuk denmiştir.o anki cinsel haz kişiden kişiye farklılık gösterir.ben kendimi bedenimi kontrol edebilirim ama başkası bunu yapamayabilir.iliskideki ilk kanama kadının aşırı kasilmasiyla ilgili bir şey.siz rahat olun tam bir birleşme olmamışsa o kanama yine olur.maalesef herkes her toplum her aile bu İslami baskı kalıplarını asamiyor
Cinsellik yaşamak isterseniz yaşayın. Buna kimse karışamaz. Ama SİZ istiyorsunuz diye yaşayın. Bir başkasını memnun etmek için değil. İstemediğiniz hiçbir şeyi yapmayın. Olur mu.

Sizi gerçekten seven ve önemseyen biri, istemediğiniz bir şey için zorlamazdı sizi. Saygı duyardı. Bunu unutmayın 🌺
Zaten bu durumda beni kahrediyor gerçekten önemseseydi bana o yaşta bu şekilde davranmazdı

Back