kızlık zarı diktirme konusunda yardım isteyen arkadaş

aman erkeklere de zaten müstahak diyerek vicdanınızı mı rahatlatmış oluyorsunuz ?

insanlar kaldıramayacağı şeyin altına girmemeli
Bunu yaşayıp dürüstçe arkasında durana saygı duyabilirim fakat,
her türlü şeyi yapıp sadece diktirirenler değil birde ,bozdurmadan
her türlü naneyi yiyip ben bakireyim diye gezenler
yukardaki şahit zaten
karşındakini kandırabilirler ama ,onu asla

ben evlenecegim adami buldugumda epeyi genctim, aklima gelmemisti bunlar.
Ama bugun olsa, bakire isem karsima bakire adam ararim. Ha bulamam orasi ayri.

yada, bakire olup olmadigimi sormayacak bir adam ararim. Ha onu da bulamam, o da ayri.

Dün üye olup iki tane konu açabilmek vede iki konuyuda başkaları üzerinden anlatmak enteresan.
Sizin kendi hayatınız , derdiniz, tasanız yok mu?
Konuya gelince arkadaşınızın bedeni, arkadaşınızın kararı. Sizin ona ayar verme çabanızı ve nisanlısı hakkındaki zaten doğulu öküz vs tarzındaki yorumunuzu da hoş bulmadım. (Doğulu değilim ama bir insandan bahsederken memleketi ile bagdaştırmak rahatsız ediyor beni)
istiyorsanız yaninda olun, yok ben bulaşmayayım diyorsanız gitmeyin.

Başka bir arkadaş da sevgilisinin kendine "patlak, s.kik" deyip sürekli aşağıladığını yazmıştı. Yıl 2015 hala kadınlar cinsellikte özgür değil, bu toplumda olacağını da sanmıyorum.

Sen olsan yerin dibine girermissin e ne yapalım biz olsak girmeyiz. kaç kere yazmissin ya sanane arkadaşım sanane. Diktirmek isteyen diktirir. Iyi de yapar ohhhhh

Madem yapıyor bi arkasında dursun Allah tan korkmayıp öküz tabir ettiğiniz ( belkide çok iyi birisidir) adamdan mı korkuyor hey Allah ım ne iffet ne dürüstlük

Her türlü haltı yeyip bakire kız arayan erkekten de nefret ediyorum, türk erkeğinin bekaret takıntısını bildiği ve arkasında duramayacağı halde kukusuyla bir haltlar karıştıran kızlardan da..
Yorumunuza bayıldım harikasınız

Madem yapıyor bi arkasında dursun Allah tan korkmayıp öküz tabir ettiğiniz ( belkide çok iyi birisidir) adamdan mı korkuyor hey Allah ım ne iffet ne dürüstlük
aynen. toplumumuzun geneli allahtan korkmaz ama elalemden korkar, başka koca bulamamaktan korkar.

arkadaşımın da bu toplumun genelinin düştüğü hataya düşmesini istemiyorum.

Sonuna kadar katılıyorum.
Kimse benim günahımı özelimi bilmek zorunda değil.bitti gitti..hiçbir türk erkeği bunu gururuna yediremiyor cünkü .hep söyledik hep duyduk .eşim benim gecmişimle acıtıyor diyenler mi dersin,benimle beraber olmak istemiyor mu dersin,bozuk geldin diyen mi

Ne gerek var ne yani..kaşınıyormusunuz.
Esnek zar denen bişey var.üstelemeyin ,inanmıyorsa inanmasın kapı orda deyin.
Gecmişiniz sizi hiç bırakmaz yoksa ..onurunuz hep ayak altında olur,birgün lafı olacak mı diye korkuyla yasarsınız..bunu göze alıyorsan söylersin.aman hayatımız zaten süper mükemmel yalansız tek bir yalan yok da cillop gibi de bunu nasıl saklarım eşimden dicem.

Eşden saklanır,kendi mutluluğum için eşimin mutluluğu için bunun bir daha karşıma gelmemesi için saklarım..

Söylediğiniz en pis yalan bu olsun boşverin.evin olacak yuvan olacak eşinle mutluluğunu paylaş günahını değil..

Sadakatimi zarımın başından gecenleri anlatmam belirlemez..

aynen. toplumumuzun geneli allahtan korkmaz ama elalemden korkar, başka koca bulamamaktan korkar.

arkadaşımın da bu toplumun genelinin düştüğü hataya düşmesini istemiyorum.
karışma bence
size benimle gelirmisin diye bir soru sormuş
yapayımmı yapmayımmı dememiş
bırakın ne istiyorsa yapsın
gidersiniz yada gitmezsiniz
akıl vermek arkadaşınızda olsa size düşmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…