- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
-
- Konu Sahibi lou salome
Ay ne gulduuuumsittirin sittirin sonrada diktirin demişti sanırım haydar hoca
Başka bir arkadaş da sevgilisinin kendine "patlak, s.kik" deyip sürekli aşağıladığını yazmıştı. Yıl 2015 hala kadınlar cinsellikte özgür değil, bu toplumda olacağını da sanmıyorum.geçenlerde bir konu sahibi konu açtı. kocasına dürüst olmuş bakire olmadığını söylemiş adam kabul etmiş. yıllar sonra adam bunu unutamıyorumsenden soğudum demiş. dürüstlüğün mükafatıda bu. o yüzden kimse kusura bakmasın bakir olmayan bakire aramayacak. ararsa herşeye katlanmalı.
haroşahangi model diktirecek?
2015 vintage Landhaus stiller moda
Sen olsan yerin dibine girermissin e ne yapalım biz olsak girmeyiz. kaç kere yazmissin ya sanane arkadaşım sanane. Diktirmek isteyen diktirir. Iyi de yapar ohhhhhHersey bi kenara ben o doktora gidip kizlik zarimi dikin diye nasil dediklerine sasiyirum..
ben olsam yerin dibine girerim doktordan utanirim...
bu adamlarda sözde cok tecrubeliler nasil anlamiyorlar pes demek ki cokda tecrubeli degiller bu konularda kandirilmayi hak etmeyenler kandiriliyor gerisi zaten cakal
Suratina bakinca anliyor
Allahdan korkun az yaSen olsan yerin dibine girermissin e ne yapalım biz olsak girmeyiz. kaç kere yazmissin ya sanane arkadaşım sanane. Diktirmek isteyen diktirir. Iyi de yapar ohhhhh
Yorumunuza bayıldım harikasınızHer türlü haltı yeyip bakire kız arayan erkekten de nefret ediyorum, türk erkeğinin bekaret takıntısını bildiği ve arkasında duramayacağı halde kukusuyla bir haltlar karıştıran kızlardan da..
aynen. toplumumuzun geneli allahtan korkmaz ama elalemden korkar, başka koca bulamamaktan korkar.Madem yapıyor bi arkasında dursun Allah tan korkmayıp öküz tabir ettiğiniz ( belkide çok iyi birisidir) adamdan mı korkuyor hey Allah ım ne iffet ne dürüstlük
Bosver sen karismaaynen. toplumumuzun geneli allahtan korkmaz ama elalemden korkar, başka koca bulamamaktan korkar.
arkadaşımın da bu toplumun genelinin düştüğü hataya düşmesini istemiyorum.
geçenlerde bir konu sahibi konu açtı. kocasına dürüst olmuş bakire olmadığını söylemiş adam kabul etmiş. yıllar sonra adam bunu unutamıyorumsenden soğudum demiş. dürüstlüğün mükafatıda bu. o yüzden kimse kusura bakmasın bakir olmayan bakire aramayacak. ararsa herşeye katlanmalı.
karışma benceaynen. toplumumuzun geneli allahtan korkmaz ama elalemden korkar, başka koca bulamamaktan korkar.
arkadaşımın da bu toplumun genelinin düştüğü hataya düşmesini istemiyorum.