kızlık zarı diktirme konusunda yardım isteyen arkadaş

lou salome

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
3.384
8.626
çok sevdiğim bir arkadaşım var. nişanlı, yaza evlenecek. evleneceği adam da ağrılı, muhafazakar biri.
beni arayıp "ona bakireyim diye yalan söyledim. kızlık zarımı diktireyim mi sence, benimle doktora gelir misin? sence ne yapayım?" dedi.

kısaca özet bu. tabii ağlayarak ve kararsız bir biçimde aradı ve konuşmamız epey uzun sürdü.

şimdi... arkadaşlarına ne olursa olsun koşup yardım eden bir insanım.
karşıdaki herif umurumda değil. bana göre zaten allahın öküzü. arkadaşıma zaten yakıştıramıyorum.
kendisi 35 yaşına kadar bakir miydi de kızdan bunu bekliyor, bakire değilsen ayrılalım diye imalarda bulunuyor...

bütün bunlar bir yana, bence bir kadının evleneceği insana bu yalanı söylemesi, onu böyle kandırması doğru değil. bakireyim diye yalan söylemek bence onursuzluk.

bir ömür boyu aynı yatağa gireceksin bu adamla. yalanla başlanır mı, hem de böyle bir konuda... 3 tan çocuk doğursan, yıllar geçse de o adama bakarken bu olayı hatırlamayacak mısın? "beni kızlık zarımı diktirmeye mecbur etmişti. beni bu halimle istemiyordu" demeyecek misin?

bir de "amaan, erkeklere müstehak. madem her önlerine gelenle birlikte olur bakire kız istiyorlar, o zaman kandırılmayı hak ediyorlar" yaklaşımı var ki, buna da karşıyım. o yanlış yapıyor diye, sen de daha beter yanlış yapmak zorunda değilsin. kendini aşağılatmamalısın. oh valla, o zaman her pislik yapana biz daha beterini yapalım. sonra da müstehak diyelim...

zaten bu zihniyetin sürmesinin nedeni, biz kadınların bu zihniyete izin vermemiz; anal seksle, kızlık diktirmekle falan biz de sürmesini sağlıyoruz bu yapının.

arkadaşıma biraz bunları söyledim. çok yumuşakça söyledim tabii. sizce ne yapayım? hala vazgeçmezse yardım ve yataklık edeyim mi? sevdiğim bir insan kendisi, bu onursuzluğu yakıştıramıyorum ona.

Sizin konularınız piyasa araştırması gibi. Düşünüp taşınıp burda hangi konu ilgi çekecekse ona göre yazıyorsunuz sanki. Fake demek istemiyorum ama can sıkıntısından buraya sarmış gibi bir haliniz var.

Eğer konu gerçekse, arkadaşınızın kararına saygı duyabilir ya da bu bana çok ters diyebilirsiniz. İki seçenek var önünüzde.

Bence de karismayin ilerde size dönebilir ne arkadaslarim oldu benim canimi verecegim hani nerdeler simdi cehennnemin dibinde desem olmayacak..Bence degmez

herkesin hayatta hataları vardır neden bır bayan olarak bu kadar katısınız
onu onursuzlukla ahlaksızlıkla suçlamışşınız.

hem bir insan ağrılı ise öküz olmuyor.
yani illere yörelere bölgelere göre lütfen insan ayırmayalım

bunu batıdan bir insanda düşünüyor olabilir onada bu kadar öküz diye tabir edermiydiniz acaba?

siz yada arkadaşınız nereli çok merak ettim.

Dostumsa bunu yapan ve buna karar verip beni doktorda yaninda istiyorsa yaninda olurdum.

Aman ya sizene ki yani. Diktir ya da diktirme dersin gerisi de ona kalir. Hayati ömür boyu zindan olacagina 1 kere zindan olsun daha iyi...

neden sürekli bir fake paranoyası var anlamıyorum.
yakın zamanda çok fazla fake üye mi vardı da ondan mı böyle şüphecisiniz acaba?

Son derece yanlis buluyorum
erkekler tonla kizla oluyor bakire istiyor sonra o halde kandiralim mantigi sacma.
erkek tonlarca kadinla oluyorsa kadinda oluyor e bu erkekler erkeklerle yatmadigina göre?
Bence sen karisma.ben olsam karismam.sonucta birini kandiricak .bekarete onem vermeyen bir erkek bulsaymis.ayrica 35 yasina gelmis iliskileri olmus deneyimli bir erkegi kizlik zari tamiriyle kandirmasi yuzde sifir ihtimal..

Son düzenleme:
biraz daha para biriktirip beyin nakli yaptırsınayrıca güzel konu çok iyi yürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…