- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.208
-
- Konu Sahibi lou salome
karışma bence
size benimle gelirmisin diye bir soru sormuş
yapayımmı yapmayımmı dememiş
bırakın ne istiyorsa yapsın
gidersiniz yada gitmezsiniz
akıl vermek arkadaşınızda olsa size düşmez
kesinlikle bu konuda haklısınSonuna kadar katılıyorum.
Kimse benim günahımı özelimi bilmek zorunda değil.bitti gitti..hiçbir türk erkeği bunu gururuna yediremiyor cünkü .hep söyledik hep duyduk .eşim benim gecmişimle acıtıyor diyenler mi dersin,benimle beraber olmak istemiyor mu dersin,bozuk geldin diyen mi
Ne gerek var ne yani..kaşınıyormusunuz.
Esnek zar denen bişey var.üstelemeyin ,inanmıyorsa inanmasın kapı orda deyin.
Gecmişiniz sizi hiç bırakmaz yoksa ..onurunuz hep ayak altında olur,birgün lafı olacak mı diye korkuyla yasarsınız..bunu göze alıyorsan söylersin.aman hayatımız zaten süper mükemmel yalansız tek bir yalan yok da cillop gibi de bunu nasıl saklarım eşimden dicem.
Eşden saklanır,kendi mutluluğum için eşimin mutluluğu için bunun bir daha karşıma gelmemesi için saklarım..
Söylediğiniz en pis yalan bu olsun boşverin.evin olacak yuvan olacak eşinle mutluluğunu paylaş günahını değil..
Sadakatimi zarımın başından gecenleri anlatmam belirlemez..
bence fikir beyan etmene düşünüyorsun, yapayım mı dedi.
çok uzatmamak için sanırım eksik aktarmışım konuşmayı.
işte bu zihniyet bu durumun devamlılığını sağlıyor.Sonuna kadar katılıyorum.
Kimse benim günahımı özelimi bilmek zorunda değil.bitti gitti..hiçbir türk erkeği bunu gururuna yediremiyor cünkü .hep söyledik hep duyduk .eşim benim gecmişimle acıtıyor diyenler mi dersin,benimle beraber olmak istemiyor mu dersin,bozuk geldin diyen mi
Ne gerek var ne yani..kaşınıyormusunuz.
Esnek zar denen bişey var.üstelemeyin ,inanmıyorsa inanmasın kapı orda deyin.
Gecmişiniz sizi hiç bırakmaz yoksa ..onurunuz hep ayak altında olur,birgün lafı olacak mı diye korkuyla yasarsınız..bunu göze alıyorsan söylersin.aman hayatımız zaten süper mükemmel yalansız tek bir yalan yok da cillop gibi de bunu nasıl saklarım eşimden dicem.
Eşden saklanır,kendi mutluluğum için eşimin mutluluğu için bunun bir daha karşıma gelmemesi için saklarım..
Söylediğiniz en pis yalan bu olsun boşverin.evin olacak yuvan olacak eşinle mutluluğunu paylaş günahını değil..
Sadakatimi zarımın başından gecenleri anlatmam belirlemez..
İttir ittir git diktir demişti :)))sittirin sittirin sonrada diktirin demişti sanırım haydar hoca
Madem turk erkegi bunu onemsiyor
turk erkegi her kavgada yuzunuze vuruyor
neden nikahiniz olmayan adama kendinizi teslim ediyorsunuz?
işte bu zihniyet bu durumun devamlılığını sağlıyor.
sizin gibi "amaaaan canım yalan söyleyeyim" diyenler yüzünden toplum dürüst olanları dışlıyor.
yalan söylemeyi nasıl kendinize yediriyorsunuz?
Turk erkeginle evlenmek icin zar diktirmeyin o zamanNeden hayatımızı Türk erkeğine göremi belirleyeceğiz? Kime ne beden onun mu? O neden her türlü naneyi yiyor?
o zaman buraya gelip ağlamayacaksınız.Neden hayatımızı Türk erkeğine göremi belirleyeceğiz? Kime ne beden onun mu? O neden her türlü naneyi yiyor?
evlendiğimde bakireydimişte bu zihniyet bu durumun devamlılığını sağlıyor.
sizin gibi "amaaaan canım yalan söyleyeyim" diyenler yüzünden toplum dürüst olanları dışlıyor.
işte bu zihniyet bu durumun devamlılığını sağlıyor.
Ben bakire değilim hayatimdaki insan da bunu biliyor. Ne diyorsun sen şimdi.Allahdan korkun az ya
baskada bisey demiyorum
zaten bir erkek anlar anlamayan saskolozlara denk gelirsinuz umarim
vicdaninizla basbasa kalin
o zaman buraya gelip ağlamayacaksınız.