kızlık zarı diktirme konusunda yardım isteyen arkadaş

Kadin olmak ne kadar da zor.. Cinsellik yasarsin bakire ararlar, cinsellik yasamazsin lezbiyen misin yada cinsel soguklugun var derler,diktirirsin yalanci olursun diktirmezsin adam yillar sonra basina kakar.. zor...
Bir de cesitli yollardan surtturup,degdirip,oral,anal yollarla herseyi yasayan bakirelerimiz de var zarlari duranlar..
Kuaforde bir kiz anlatirken kulak misafiri olmustum sevgilisi tamamen yapmayalim biraz penisimi sokayim bozulmaz deyip bunu yasayanlar da var..

karışma bence
size benimle gelirmisin diye bir soru sormuş
yapayımmı yapmayımmı dememiş
bırakın ne istiyorsa yapsın
gidersiniz yada gitmezsiniz
akıl vermek arkadaşınızda olsa size düşmez

ne düşünüyorsun, yapayım mı dedi.
çok uzatmamak için sanırım eksik aktarmışım konuşmayı.

kesinlikle bu konuda haklısın
er geç karşısına çıkaracaktır erkek bunu
bir hatanın(karşılıklı isteniyorsa hata bile denilemez ona)bedelini bir ömür çekmek işgence gibidir
erkekler ne derece dürüst ki bu konuda
bakir erkek toplumda %2 lik kısma denk geliyordur heralde

Arkadaşıma gerçek düşüncelerimi söyleyebildiğim için arkadaşım ve seviyor olurum, öteki türlüsü değer vermediğim bir insan ve hayatındaki biri hakkındaki boş düşüncelerim olurdu. Yaptığının onursuzluk olduğunu düşünüyorsam konusunu açmaya bile üşenirim bu ayrı bir mesele.

Fakat bence değil, bu insanın karakterini biliyorumdur zaten çözüm yolları konusunda önceden beri yol göstermiş miyim? Bu adam sana iyi gelmiyor, sorun çıkacak vs. diye, bile bile devam mı etmiş, şimdi de bu duruma mı düşmüş. Hmm, randevü saatini öğrenirim, yanında olurum bir daha bu konular çerçevesinde ne fikir verme ne de somut olarak yanında olurum. Herkesin kendi bedeni, kendi kararı ve kendi hayatı ama bu durum başka bir kişiye kişiye karşı tahammül/katlanma sınırlarını belirleyebilme yetkimizi de içeriyor, kendi hayatıyla ilgili bu kadar yanlış kararlar alabilme özgürlüğü her zaman var ama beni arkadaşlık bağıyla buna bir yere müdahil edebilir. Beyin de benim beynim en nihayetinde bana güvenip yaşamasın.

ne düşünüyorsun, yapayım mı dedi.
çok uzatmamak için sanırım eksik aktarmışım konuşmayı.
bence fikir beyan etme
yaptır dersen anlarsa yol göstermedin der
yaptırma dersen sorun yaşarsa engel oldun der
der de der yani bırak kendi haline
insanlar arkadaşın dahi olsa yaptıklarının sonuçlarına kendileri katlansınlar

işte bu zihniyet bu durumun devamlılığını sağlıyor.
sizin gibi "amaaaan canım yalan söyleyeyim" diyenler yüzünden toplum dürüst olanları dışlıyor.
yalan söylemeyi nasıl kendinize yediriyorsunuz?

bunu yapan arkadaşınızmış ya ona söylediniz mi bunu?

evlendiğimde bakireydim
hani toplumda kız oğlan kız derler ya ondandım işte
ne oldu biliyormusun
eşim çok çok zaman sonra benden önceki erkek arkadaşınla el ele tutuştunmu dedi
yani her şeye kulp bulan sorun çıkaran insanlar çok
ben sana daha önce biriyle seviştiğini sordunmu dedim kesti sesini
ay lütfen şu işi dürüstlüğe bağlamayın ya
ahlak terbiyesi vermek kimsenin haddine değil
terbiye makamımısınız siz

O her türlü haltı yiyip bakire kız arıyorsa beyni zarla kaplı ise böyle şeylere katlanacak. Ben bakire kız istiyorum bakire değilsen senle evlenmem diyen erkek bunlara layıktır.

Allahdan korkun az ya
baskada bisey demiyorum
zaten bir erkek anlar anlamayan saskolozlara denk gelirsinuz umarim
vicdaninizla basbasa kalin
Ben bakire değilim hayatimdaki insan da bunu biliyor. Ne diyorsun sen şimdi.

o zaman buraya gelip ağlamayacaksınız.

Senle mi konuşuyorum ben? Ayrıca ağladığımı kim söyledi? Ben yaptığım hiç bir şeyden pişmanlık duymam. Ben bir kadınım bireyim okey anladın mı? Birey olmak ne demek bilir misin sen?
Kendini et parçası olarak gören, kendini aşağılayan birime laf anlatabileceğimi sanmıyorum. Sele muhattap olamam ve değildim de zaten hadi annem hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…