- 11 Aralık 2013
- 6.144
- 6.868
- Konu Sahibi lou salome
Şimdi mi diktiricek ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
operasyon tipine göre ne zaman diktirmesi gerektiği değişiyormuş.Şimdi mi diktiricek ?
sittirin sittirin sonrada diktirin demişti sanırım haydar hoca
Bence bu herkesin kendi kararı
Siz adamı sevmiyor olabilirsiniz ama arkadaşınız seviyor
Siz söyle gitsin saklama diyorsunuz, belki kaybetmek istemiyor
Size benimle gel ya da gelme demiş sizden akıl istememiş ki.
Arkadaşınız sizle özelini paylaşmış, belki fikir almak istemiş, siz de gelmiş bu konu üzerinden yürüyorsunuz
Anlamadım ne diyelim oooo süper demişsin, vaayyy çok modern görüşlüsün, süpersin alkış falan mı denmesini istiyorsun
Zira çok sevdiğin arkadaşın olsa ne olursa olsun yanında olursun.
fikrimi de sordu. ben de söyledim telefonda. yüz yüze de konuşacağız. uzun vadede pişman olur gibi geliyor bana.
aşık değil. iyi bir insan diyor nişanlısı hakkında.
geçmişte de kötü şeyler yaşamıştı. sanırım biraz kurtuluş gibi görüyor bu evliliği.
bilemiyorum. yağmurdan kaçarken doluya mı tutulacak acaba
geçenlerde bir konu sahibi konu açtı. kocasına dürüst olmuş bakire olmadığını söylemiş adam kabul etmiş. yıllar sonra adam bunu unutamıyorumsenden soğudum demiş. dürüstlüğün mükafatıda bu. o yüzden kimse kusura bakmasın bakir olmayan bakire aramayacak. ararsa herşeye katlanmalı.
Alsında sorun diktirsin mi ,diktirmesin mi , yardım edeyim mi yerine, bu adamla evlensin mi olmalıydı.
bana evlenmeden --sen bakireysen evlenirim diyen bir insana, sende adam mısın diye sorardım.
bugün bakiremisin diye soran adam. yarın daha aşağılayıcı sorularla karşınıza gelir.
dürüstlüğün bedeli. o adam adam değilmişAynen bende öyle düşünüyorum. Benim arkadaşım hamile iken bileklerini kesmişti... Tartışırken " sen zaten BOZUK geldin" diyen kocası yüzünden...
Kesinlikle sana katılıyorum. Ben öyle bir adamla evlenmem bile, çok onur kırıcı o soruyu sorması bile...