kızlık zarı diktirme konusunda yardım isteyen arkadaş

Diktir diktir kullan oh ne ala vallahi, bununla uğraşacağına erkek arkadaşına dürüst olsa bence çok daha iyi olur. Yalan eninde sonunda ortaya çıkar çünkü.

1- Bu konu bana hiç inandırıcı gelmedi, hayırdır kim ne düşünüyor piyasa araştırması mı yapıyorsunuz?
2-Konu doğru ise (ki sanmıyorum) ben olsam yalnız bırakmazdım, herkesin günahı, sevabı, vicdanı kendine. Siz kendisine fikrini söylemişsiniz size ne?

Not: Bu aralar böyle acayip konular çoğaldı, 9 şubat gelse de şu okullar açılsa!

Bence bu herkesin kendi kararı
Siz adamı sevmiyor olabilirsiniz ama arkadaşınız seviyor
Siz söyle gitsin saklama diyorsunuz, belki kaybetmek istemiyor
Size benimle gel ya da gelme demiş sizden akıl istememiş ki.

Arkadaşınız sizle özelini paylaşmış, belki fikir almak istemiş, siz de gelmiş bu konu üzerinden yürüyorsunuz
Anlamadım ne diyelim oooo süper demişsin, vaayyy çok modern görüşlüsün, süpersin alkış falan mı denmesini istiyorsun
Zira çok sevdiğin arkadaşın olsa ne olursa olsun yanında olursun.

Bence bu herkesin kendi kararı
Siz adamı sevmiyor olabilirsiniz ama arkadaşınız seviyor
Siz söyle gitsin saklama diyorsunuz, belki kaybetmek istemiyor
Size benimle gel ya da gelme demiş sizden akıl istememiş ki.

Arkadaşınız sizle özelini paylaşmış, belki fikir almak istemiş, siz de gelmiş bu konu üzerinden yürüyorsunuz
Anlamadım ne diyelim oooo süper demişsin, vaayyy çok modern görüşlüsün, süpersin alkış falan mı denmesini istiyorsun
Zira çok sevdiğin arkadaşın olsa ne olursa olsun yanında olursun.

fikrimi de sordu. ben de söyledim telefonda. yüz yüze de konuşacağız. uzun vadede pişman olur gibi geliyor bana.
aşık değil. iyi bir insan diyor nişanlısı hakkında.
geçmişte de kötü şeyler yaşamıştı. sanırım biraz kurtuluş gibi görüyor bu evliliği.
bilemiyorum. yağmurdan kaçarken doluya mı tutulacak acaba

geçenlerde bir konu sahibi konu açtı. kocasına dürüst olmuş bakire olmadığını söylemiş adam kabul etmiş. yıllar sonra adam bunu unutamıyorumsenden soğudum demiş. dürüstlüğün mükafatıda bu. o yüzden kimse kusura bakmasın bakir olmayan bakire aramayacak. ararsa herşeye katlanmalı.

Alsında sorun diktirsin mi ,diktirmesin mi , yardım edeyim mi yerine, bu adamla evlensin mi olmalıydı.
bana evlenmeden --sen bakireysen evlenirim diyen bir insana, sende adam mısın diye sorardım.
bugün bakiremisin diye soran adam. yarın daha aşağılayıcı sorularla karşınıza gelir.

fikrimi de sordu. ben de söyledim telefonda. yüz yüze de konuşacağız. uzun vadede pişman olur gibi geliyor bana.
aşık değil. iyi bir insan diyor nişanlısı hakkında.
geçmişte de kötü şeyler yaşamıştı. sanırım biraz kurtuluş gibi görüyor bu evliliği.
bilemiyorum. yağmurdan kaçarken doluya mı tutulacak acaba

Tamam da bunlar kendi yaşantısı, ne olursa olsun sonunu bilemezsin
Belki düşman olarak boşanacaklar
Belki çifte kumru olup sonsuza kadar mutlu olacaklar
Kendi seçimlerini kendisini yapsın
Sen arkadaş olarak her kararında yanında yanında olmalısın sana bi zararı olmadığı sürece

geçenlerde bir konu sahibi konu açtı. kocasına dürüst olmuş bakire olmadığını söylemiş adam kabul etmiş. yıllar sonra adam bunu unutamıyorumsenden soğudum demiş. dürüstlüğün mükafatıda bu. o yüzden kimse kusura bakmasın bakir olmayan bakire aramayacak. ararsa herşeye katlanmalı.

Aynen bende öyle düşünüyorum. Benim arkadaşım hamile iken bileklerini kesmişti... Tartışırken " sen zaten BOZUK geldin" diyen kocası yüzünden...

Alsında sorun diktirsin mi ,diktirmesin mi , yardım edeyim mi yerine, bu adamla evlensin mi olmalıydı.
bana evlenmeden --sen bakireysen evlenirim diyen bir insana, sende adam mısın diye sorardım.
bugün bakiremisin diye soran adam. yarın daha aşağılayıcı sorularla karşınıza gelir.

Kesinlikle sana katılıyorum. Ben öyle bir adamla evlenmem bile, çok onur kırıcı o soruyu sorması bile...

Insanlarin kriterleri var evlenirken
adam bunu ariyorsa kandirmak ne oluyor?
Kendi tercihi dogrultusunda yasamis simdi ne oluyor?
Ne sacma..

Aynen bende öyle düşünüyorum. Benim arkadaşım hamile iken bileklerini kesmişti... Tartışırken " sen zaten BOZUK geldin" diyen kocası yüzünden...

Kesinlikle sana katılıyorum. Ben öyle bir adamla evlenmem bile, çok onur kırıcı o soruyu sorması bile...
dürüstlüğün bedeli. o adam adam değilmiş

Malesef kadın baştan dürüst olup söyleyince onu anlayışla karşılayıp evlenen erkekler de sonradan bunu konu edip kadına zindan hayatı yaşatabiliyolar,her şeyi düşünüp iyi karar versin bence :KK14:

Hersey bi kenara ben o doktora gidip kizlik zarimi dikin diye nasil dediklerine sasiyirum..
ben olsam yerin dibine girerim doktordan utanirim...
bu adamlarda sözde cok tecrubeliler nasil anlamiyorlar pes demek ki cokda tecrubeli degiller bu konularda kandirilmayi hak etmeyenler kandiriliyor gerisi zaten cakal
Suratina bakinca anliyor

X