Kızlık zarı dikimi yaptırdık bugun

bir bayanın bunu yapabilmesi erkek kadar kolay olmamlı ahlak evde kadında başlar çünki kadın annedir ve çocuğu %90 o yetiştiir bu yüzden onun ahlaken sağlam olması ve böyle hatalar yapmamıs gerekir

bir bayanın bunu yapabilmesi erkek kadar kolay olmamlı ahlak evde kadında başlar çünki kadın annedir ve çocuğu %90 o yetiştiir bu yüzden onun ahlaken sağlam olması ve böyle hatalar yapmamıs gerekir

Yapanların ahlakını neye dayanarak ölçtünüz ? Ahlaklı olmak nedir biliyormusunuz.
Dilinize sahip olmaktır..Madem o kadar annesiniz OĞULLARINIZA NAMUSLU olmayı öğretin..

aynen öyle bencede önemli olan erkek bayan değil ikiside yanacak bunun ayrısı olmaz zaten önemli olan kendine sahip çıkmak yargılanma ayrı herkes için

Erkekler yapıyo diye hadi hepimiz yapalım o zaman. Nasıl olsa diktiririz çözümü var değil mi? Kimseyi kınamıyorum lakin yaptığınız şey çok doğru bir şeymiş gibi millete diktirme olayını çekici kılıyorsunuz ya ona kızıyorum. Allah doğru yoldan şaşırtmasın...

Ve sana ben temizim kimseyle birlikte olmadim diycek sen de inanicaksin?
Yer yüzûnde temiz geçmişe şahip kimse kalmadıyşa bu dünyanın sonu gelmiş demektir. insan günahsız olmaz elbet bir hataşı varşaAllahtan dilesın aé. Temiz ve namuslu olşun. Sonuşta baba olcak

Ben de yorum yapmaktan kendimi tutamadım üniversitede o kadar olaya şahit olduk ve de duyduk ki gerçekten de neler oluyor ya bu dünyada diyorsun... İlk önce genç kız arkadaşlarıma şunu demek istiyorum hatalardan kendinizi koruyun ve sizi seven ya da sizinle evlenmeyi düşünen bir erkek asla sizi elde etme çabasında olmaz sizi üzmek istemez bir kere..Zorla başına kötü gelen kız arkadaşlara da üzülüyorum elden bir şey gelmeyerek olmuşsa ama iki taraf kendi isteğiyle bir şey yaşamışsa onun sonucuna katlanacak. Bazı arkadaşlarım dürüst olmalı eğer kız değilse kız olmadığını söylemeli demiş bunu yapacak bir kadına ben helal olsun karakterliymiş derim ama karşısındaki adam demez..
Bir arkadaşım vardı erkek nişanlıydı düğüne az kalmıştı ev falan düzüyorlardı artık sohbet ediyordum arkadaşta moral sıfır ne oldu ya evleniyorsun heralde yoruldun dedim yok derdim büyük dedi ne oldu ya dedim boşver dedi anlat dedim evleneceksin bu ne surat kavga mı ettiniz dedim yok ya dedi benim nişanlım çürük yumurta dedim ne alaka dedim anla işte bakire değil ona canımı sıkıyorum dedim nerden biliyorsun dedim biz nişanlanmadan bana gerçeği anlattı önceki erkek arkadaşıyla bir şeyler yaşamışlar ve ben ona rağmen kabul ettim dedi eee dedim şimdi ne değişti şimdi zoruma gidiyor dedi o zaman ben de sinirlendim ee dedim sana bir soru adamsan dürüst cevap ver dedim siz daha nikah kıymadınız sen onunla bir şeyler yaşadın mı tabii yaşadım yaşasam ne olacak ki kız mı sanki dedi bana . Ben de dedim ki ee senin öteki adamdan ne farkın var sen de aynısın asıl siz çürüksünüz dedim kız seni kandırsaydı iyi olurdu hak ederdin dedim ama dürüstlük de sana yaramaz o kadar namuslusun sen dokunmasaydın kıza dedim arkadaşlığımız bozuldu benim senin gibilerle konuşacak lafım yok dedim sildim onu defterden..
annem beni kendimi bildiğimden beri korkutarak yaşattı bak ilerde evlenirsin 2 damla kan ister erkek o 2 damla kan hürmetine saygın ve sevgin olur dedi ve öyle de çok önemli kendini koruyabilmek kızlarımız yanılabiliyor sevdiğini sanabiliyor ama kendilerine çok dikkat etsinler. Ağzımızdan çıkacak ya da parmaklarımızla burda ne yazacağımızı da çok dikkat etmeli ALLAH kınadıklarını gerçekten önüne getirir insanın ama kızlar hemen erimeyin sevdiklerinize biranlık bir hata ömür boyu huzursuzluk olur kolay değil ama her şey düzgün ve yerinde zamanında olursa eşinizle huzur ve mutlu bir şekilde yaşamanın tadı çok başka herkesin de öyle yaşamasını isterim...ALLAH CÜMLEMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN..amin.

Peki sevdigimiz erkege guvendik nisanliyiz evlenicez die basimiza boyle bisey geldi ve o adam birakip gitti. Nolcak hayat boyu evlenme hayali kuramicak bebegi olmicak burda tek suc kizin mi ??? Neden hep kizlar eziyo bu hayatta

Kimsenin namus bekçiliği kimseye düşmez kiz belki de bi hata yapmiş sonra pişman olup bi çözüm yolu bulmus ve diktirmis. Belki burada bu tarz şeyleri nerak eden ama soramayan insanlar var siz onlari yargilamaya devam ettikce inlarda sorularini soramayacak. Öncelikle arkadasina çok gecmis olsun canim insallah bundan sonraki hayatinda daha iyi kararlar verir

zorla yapmadı heralde tecavüze ugramadınız :KK66: onlar da ahlaksız siz de ahlaksızsınız toplmumn da ahlakını bozdunuz bunu yaptıgına utanacagınaıza gelip buraya yazıyorsunuz.Bi de kolay ameliyat diyorsunuz insanları teşvik ediyorsunuz ve etkiliyorsunuz.Sizin gibi beyinsizler diktirip diktirip yatarsınız herkesin altına

Kusura bakmayın ama erkek yapınca olabilir kadın yapınca ahlaksız, yapmayın allah aşkına biz kadınız ama en önce insanız. Ben ilk erkek arkadaşımla evlenmeden önce birlikte oldum ve onla evlendim ama birşeyden emin oldum onla aramda ten uyumumuz var olmasaydı evlenmezdim. Evlendikten sonra bunu yaşayıp kocasından soğuyan bir çok kadın var. Bir insan olarak cinsellik hepimizin hakkı, bunu ayıp gören kınayan kişiler sadece eğitimsiz kişilerdir. Size yüklenmek değil amacım ama beyinde bir bölüm komple sex e ayrılmışken bunu söylemeniz ve günah yada ahlaksızlık demeniz komik. Günah ahlaksızlık olan tecavüz tacizdir.

Namusuuyla yaşayalara kimsenin eğitimsiz falan demeye hakkı yok. Namuslu yaşamak geri kafalilik mı oldu?? Bunu diyen geri kafalidir. Öyle bir devire geldik ki ne hikmetse bakire olanlara egitimsiz diyorsunuz. Namus diye bir kavram var keşke herkes bilebilse.

Bu konunun sonu olmaz. Bu vicdanında inandığım ile alakalıdır. Herkes vicdanında ne inanıyor neyi doğru buluyorsa onu yapar. Bu yaptığı da başkasını alakadar etmez. Evlenmeyi bekleyip yapan ne geri kafalıdır nede evlenmeden yapan ahlaksızdır. Önemli olan yaptığının arkasında durabilmektir. Duramıyorsan asıl sorun budur.

bu işin iki boyutu var islami ve vicdani boyutu islami olarak evlilik dışı ilişki büyük günah ve haram, vicdani olarakda karşıdakini kandırmadan açıklanırsa karşıdaki kişiye bağlı diğer türlü diktirmek hem günahı örtmek hemde kandırmak kat ve kat günah aynı zamanda kul hakına girer yapanın vay haline............. öbür dünya karanlık

Bu konunun sonu olmaz. Bu vicdanında inandığım ile alakalıdır. Herkes vicdanında ne inanıyor neyi doğru buluyorsa onu yapar. Bu yaptığı da başkasını alakadar etmez. Evlenmeyi bekleyip yapan ne geri kafalıdır nede evlenmeden yapan ahlaksızdır. Önemli olan yaptığının arkasında durabilmektir. Duramıyorsan asıl sorun budur.
tabiki kimsenin yaptığı kimseyi ilgilendirmez fakat doğru bir tanedir kabul etsekte etmesekte kendimizi kandırmayalım

Bakın ben şunu anlatmak istiyorum siz konuya irdelerken kendi inancınız ve kendi ahlak yapınızdan bakarsanız size o doğru gelir. Eğer inanmayan bir insan kendi evrensel ahlak kurallarından bakarsa farklı algılar. İslam dini açısından bu günah ve islam dini bunu mantık çerçevesinde açıklıyor. Ancak bir insan islam dinine inanmıyorsa ne olacak oda kendi inandığı noktadan bakacak ve bu ona günah gelmeyecek oda diyecek ki doğru bir tane benimki doğru. Bir erkek açısından örneğin evlatlığının boşanmış eşi ile evlenmek pek ahlaklı bir olay sayılmasa da islam dini bu konuda sıkıntı yok diyor. Eğer siz olaya diğer noktadan bakarsanız sıkıntılı ancak bu noktadan bakarsanız serbest görürsünüz.

bu işin iki boyutu var islami ve vicdani boyutu islami olarak evlilik dışı ilişki büyük günah ve haram, vicdani olarakda karşıdakini kandırmadan açıklanırsa karşıdaki kişiye bağlı diğer türlü diktirmek hem günahı örtmek hemde kandırmak kat ve kat günah aynı zamanda kul hakına girer yapanın vay haline............. öbür dünya karanlık
yani bu bakire olmayanlara kısaca öl geber cehennem de cayır cayır yanacaksın gibi bir şey oluyor ayrıca her şeyin en güzelini Allah bilir gunahini da sevabinı da ayrıca bu diktirme olayını bazı tefsirciler günah olarak gormuyor işin dini boyutu budur insan başına bir şey gelmeden bilemez empati kurmayı öğrenin biraz..

açıklayınca sevdiği insanların hakaretine uğrayan kızlar diktirme yolunu seçiyor malesef Türkiye'de bu kızlık zarı tabusunun elli yıl sonra bile düzeleceğini düşünmüyorum .. :KK43:

Kusura bakmayın ama erkek yapınca olabilir kadın yapınca ahlaksız, yapmayın allah aşkına biz kadınız ama en önce insanız. Ben ilk erkek arkadaşımla evlenmeden önce birlikte oldum ve onla evlendim ama birşeyden emin oldum onla aramda ten uyumumuz var olmasaydı evlenmezdim. Evlendikten sonra bunu yaşayıp kocasından soğuyan bir çok kadın var. Bir insan olarak cinsellik hepimizin hakkı, bunu ayıp gören kınayan kişiler sadece eğitimsiz kişilerdir. Size yüklenmek değil amacım ama beyinde bir bölüm komple sex e ayrılmışken bunu söylemeniz ve günah yada ahlaksızlık demeniz komik. Günah ahlaksızlık olan tecavüz tacizdir.
Iyi guzel yazdiklarina saygi duyuyorum ama bu sonda yazdigini okuyunca dayanamadim gunah tecavuz ve tacizdir demissin arama motoruna Allahin yasakladigi buyuk gunahlar diye yazarsan gunahi ogrenirsin...

X