- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.920
- Konu Sahibi afrikalikezban
umarım arkadasınız bundan sonrakı hayatında hata yapmaz ve mutlu bır bırlıktelıgı olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir bayanın bunu yapabilmesi erkek kadar kolay olmamlı ahlak evde kadında başlar çünki kadın annedir ve çocuğu %90 o yetiştiir bu yüzden onun ahlaken sağlam olması ve böyle hatalar yapmamıs gerekir
Yer yüzûnde temiz geçmişe şahip kimse kalmadıyşa bu dünyanın sonu gelmiş demektir. insan günahsız olmaz elbet bir hataşı varşaAllahtan dilesın aé. Temiz ve namuslu olşun. Sonuşta baba olcakVe sana ben temizim kimseyle birlikte olmadim diycek sen de inanicaksin?
Tabiki herkes bunu diler ama siz de biliyosunuz ki dunyanin çivisi ciktiYer yüzûnde temiz geçmişe şahip kimse kalmadıyşa bu dünyanın sonu gelmiş demektir. insan günahsız olmaz elbet bir hataşı varşaAllahtan dilesın aé. Temiz ve namuslu olşun. Sonuşta baba olcak
zorla yapmadı heralde tecavüze ugramadınız onlar da ahlaksız siz de ahlaksızsınız toplmumn da ahlakını bozdunuz bunu yaptıgına utanacagınaıza gelip buraya yazıyorsunuz.Bi de kolay ameliyat diyorsunuz insanları teşvik ediyorsunuz ve etkiliyorsunuz.Sizin gibi beyinsizler diktirip diktirip yatarsınız herkesin altına
tabiki kimsenin yaptığı kimseyi ilgilendirmez fakat doğru bir tanedir kabul etsekte etmesekte kendimizi kandırmayalımBu konunun sonu olmaz. Bu vicdanında inandığım ile alakalıdır. Herkes vicdanında ne inanıyor neyi doğru buluyorsa onu yapar. Bu yaptığı da başkasını alakadar etmez. Evlenmeyi bekleyip yapan ne geri kafalıdır nede evlenmeden yapan ahlaksızdır. Önemli olan yaptığının arkasında durabilmektir. Duramıyorsan asıl sorun budur.
yani bu bakire olmayanlara kısaca öl geber cehennem de cayır cayır yanacaksın gibi bir şey oluyor ayrıca her şeyin en güzelini Allah bilir gunahini da sevabinı da ayrıca bu diktirme olayını bazı tefsirciler günah olarak gormuyor işin dini boyutu budur insan başına bir şey gelmeden bilemez empati kurmayı öğrenin biraz..bu işin iki boyutu var islami ve vicdani boyutu islami olarak evlilik dışı ilişki büyük günah ve haram, vicdani olarakda karşıdakini kandırmadan açıklanırsa karşıdaki kişiye bağlı diğer türlü diktirmek hem günahı örtmek hemde kandırmak kat ve kat günah aynı zamanda kul hakına girer yapanın vay haline............. öbür dünya karanlık
Iyi guzel yazdiklarina saygi duyuyorum ama bu sonda yazdigini okuyunca dayanamadim gunah tecavuz ve tacizdir demissin arama motoruna Allahin yasakladigi buyuk gunahlar diye yazarsan gunahi ogrenirsin...Kusura bakmayın ama erkek yapınca olabilir kadın yapınca ahlaksız, yapmayın allah aşkına biz kadınız ama en önce insanız. Ben ilk erkek arkadaşımla evlenmeden önce birlikte oldum ve onla evlendim ama birşeyden emin oldum onla aramda ten uyumumuz var olmasaydı evlenmezdim. Evlendikten sonra bunu yaşayıp kocasından soğuyan bir çok kadın var. Bir insan olarak cinsellik hepimizin hakkı, bunu ayıp gören kınayan kişiler sadece eğitimsiz kişilerdir. Size yüklenmek değil amacım ama beyinde bir bölüm komple sex e ayrılmışken bunu söylemeniz ve günah yada ahlaksızlık demeniz komik. Günah ahlaksızlık olan tecavüz tacizdir.