- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.558
- 598
evet evet bu iştegörümcesil kanı doktora götürecekti doktor anlar mı diye soruyordu bir de
Diğer konuda bi kız vardı kızlık zarı kanlı bezini alıp uzmanlara götürecekmiş görümcesiKadını öldürdünüz yahu ne otopsisi
Kadını öldürdünüz yahu ne otopsisi
Kız seni konu sahibi sandım çok pardonBen mi taktım soru sormuş öneri sundum ,ki ben istedikleri halde çarşafı göstermemiş insanım.
Diğer konuyu da biliyorum da demek istediğim o değildi.Diğer konuda bi kız vardı kızlık zarı kanlı bezini alıp uzmanlara götürecekmiş görümcesi
Ay bari biyopsi falan desinler, ahshah otopsi deyince kadını ölmeden mezara koyuyorlarYahu Lya hiçbir şey de bilmiyorsun, kriminal lab.larında incelemeye gönderiliyor çarşaflar. Oradan dna testiyle kanın vücudun hangi uzvundan geldiğini çözümlüyorlar. Bunu yapmak için kukudan bir küçük parça alıyorlar ve kan ile eşleştiriyorlar, buna da zar otopsisi deniyor. Zar ölmüş oluyor ilişkide.
Kokuya da bakıyorlarmış baksana. Elden ele geçirsek de olmazAbsolutPromise işte zar bağışı fikrimi beğenmiyorsunuz sonra böyle oluyor.
Acaba çarşaf paylaşım grubu mu kursak, böyle elden ele geçirsek kanlı çarşafları?
Konu sahibi, ilişkiye nişanlınızla girdiniz, çarşaf isteyen nişanlınızın ailesi, peki bu kan vs konusunda nişanlınız ne yapıyor?
Diğer konuyu da biliyorum da demek istediğim o değildi.
Otopsi değildir o, otopsi olsa duramazlar. Otopsi cesede yapılır zira.
Kokusu da mı varmış?Kokuya da bakıyorlarmış baksana. Elden ele geçirsek de olmaz
Adet kanına çok az mor renk damlatmanız lazım. O zaman aynı tonu yakalarsınız.
Ay bari biyopsi falan desinler, ahshah otopsi deyince kadını ölmeden mezara koyuyorlar
Bak biyopsi mantıklı aslında. Kukudan kalıntı alıp çarşaftaki mikroskobik parçalarla kıyaslama işlemi olur. Ama otopsi demesinler ahfah
Vallahi onu bizde yeni öğrendik ilk sayfalarda arkadaş yazmış hangir sehirdeyse merak konusu bu adet nerenin.Kokusu da mı varmış?
Bunu da ciddi mi yazıyorlar?
Öyle görünce düşman başına,ikinci kaynana olmuş şahsiyet Allah akıl fikir versinDiğer konuda bi kız vardı kızlık zarı kanlı bezini alıp uzmanlara götürecekmiş görümcesi
Aile doğulu,nişanlınız batılı galiba. Maşallah!Reddedemem dogulular diger gelinlerindende istemis zamaninda
Keşke çarşafı saklasaydım hemen kontrol ederdimVallahi onu bizde yeni öğrendik ilk sayfalarda arkadaş yazmış hangir sehirdeyse merak konusu bu adet nerenin.
Bugün ucundan döndüm banlanmak istemiyorummban yememeliyim
ban yememeliyim
banlanmamalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?