Nisanliyken ilişkiye girdiğinizi ailesi biliyor ve bakalım bı kanına mi diyolarArkadaslar bi sorum olcak nisanlimla iliskiye girdim ve ailesi kanli carsaf gormek istiyo adet kanini carsafa biraz sursem anlasilirmi lutfn bilgi verin
BilmiyolarrNisanliyken ilişkiye girdiğinizi ailesi biliyor ve bakalım bı kanına mi diyolar
Ailesi bilmiyoo iliski yasadimizi
Heyt bee aileye bak maşallah. Kanlı çarşaf isteyecek kadar tutucu ama evlenmeden ilişki yaşanınca sorun yok.
Senaryo zayıf kalmış kardeşim biraz.
Ee düğün zamanı mi istiyorlarmış o çarşafı .Bilmiyolarr
Dugun gecesi istiyo annesi adet kani olmazmiEe düğün zamanı mi istiyorlarmış o çarşafı .
Benimkiler istemedi valla
Zaten de pembemsi geldi benim kana mana benzemiyodu
Bence isteklerini reddedin
Reddedemem dogulular diger gelinlerindende istemis zamanindaEe düğün zamanı mi istiyorlarmış o çarşafı .
Benimkiler istemedi valla
Zaten de pembemsi geldi benim kana mana benzemiyodu
Bence isteklerini reddedin
Ailesinin tavrını biliyorsa neden sizinle ilişkiye girdi nişanlınız? Karşılıklı rızayla olmuştur illaki ama madem sizi bu duruma düşürdü adam gibi yaptığının arkasında dursun.Ailesi bilmiyoo iliski yasadimizi
Soyleyemeyiz kucuk dusururlerAilesinin tavrını biliyorsa neden sizinle ilişkiye girdi nişanlınız? Karşılıklı rızayla olmuştur illaki ama madem sizi bu duruma düşürdü adam gibi yaptığının arkasında dursun.
Tek adet kani olmazmiAdet kanına çok az mor renk damlatmanız lazım. O zaman aynı tonu yakalarsınız.
Iç sesimsin...Yalnz merek ettigim birşey var daha önce ilşkye girdysenz kann rengini blyorsunuzdur zaten ..
O zaman tekrar aynı soruyu soruyorum NEDEN???Soyleyemeyiz kucuk dusururler
Blmiyorum carsafa geldi oda kapali mavi bi carsaftiYalnz merek ettigim birşey var daha önce ilşkye girdysenz kann rengini blyorsunuzdur zaten ..
Pismanim vallaO zaman tekrar aynı soruyu soruyorum NEDEN???
Bu kadar sorun olacağını bile bile ilişki yaşamak neden?
Çok özür dilerim. Sadece meraktan soruyorum. Nerede ikamet ediyor nişanlınızın ailesi hangi ilArkadaslar bi sorum olcak nisanlimla iliskiye girdim ve ailesi kanli carsaf gormek istiyo adet kanini carsafa biraz sursem anlasilirmi lutfn bilgi verin
DiyarbakirÇok özür dilerim. Sadece meraktan soruyorum. Nerede ikamet ediyor nişanlınızın ailesi hangi il
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?