Kizlik kanı rengi

Ben arada bi heyecan olsun diye eşimle aksiyon yaratırım kendime.
Yılın belli dönemleri giyerim gelinliğimi ilkkez yapmış gibi yaparız.
Tabi sabahtan hazırlarım kanın rengini..
1 çay kaşığı salçaya yarım çay kaşığı bordo akrilik boya koyup tatlı badem yağı ile sulandırır.
Öyle yatağa duvara firlatirim.
Gecen ev sahibimiz geldi evi görmeye (evlerine temiz bakıyor muyuz diye)
Bi baktı ki ne görsün
Benim kan karışımını...
Sen git hayvan hakların haber ver evi bastılar satanist bunlar kedilere zarar veriyorlar diye...
Bu da böyle bi anımdır...
Dikkatli ol konu sahibesi

Canım bunlar eski adetler onlarin böyle bir şey istediği zaman utanmalari gerekiyor senin kendini kimseye kanitlaman gerekmiyor.sen hangi kabileye gelin gidiyorsun bune adet
Biliyorum eskilerden kalma adet ama gelinlerindende istemis bn hayir dersem iclerind kusku olabilir oyuzdn lutfen yardimci ol

Şaka mı bu?

Benim eşimde Diyarbakır li sadece eltim böyle bir şey den bahsetti göstermen gerekir dedi bende gösterdim dedi vala onu parcalamadigim kaldı eşimle konuşmuştuk o sen benim karimsin sadece benim bilmem yetiyor kimseyi ilgilendirmiyor isteyen gelip bana desin ne diyorum dedi eltim bende gösterdim dedi bende demekki senin kendini o çarşafla kanitlamaya ihtiyacin varmış benim öyle bir şey e ihtiyacım yok canım istiyorsan git esimden işte demiştim

Biliyorum eskilerden kalma adet ama gelinlerindende istemis bn hayir dersem iclerind kusku olabilir oyuzdn lutfen yardimci ol
Canım eşinle konuş isterlerse ondan istesinler bak bizde istendi ben adetleri bilmiyorum eşim asla olmaz sen benim karimsin sadece benim bilmem yetiyor kimseyi ilgilendirmiyor dedi isteyen benden istesin dedi kimse cüret edemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…