- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.173
- 798
Nişanlınız ne diyor? Tek başınıza yapmadınızya hani bu işi belki onunda bir fikri vardırTek adet kani olmazmi
Nişanlısının ailesine adet kanı sürüp verecekmişNisanliyken ilişkiye girdiğinizi ailesi biliyor ve bakalım bı kanına mi diyolar
Olmaz. Hatta adet kanı da her zaman aynı renkte olmuyor. O günü tutturmanız lazım.Tek adet kani olmazmi
Biliyorum eskilerden kalma adet ama gelinlerindende istemis bn hayir dersem iclerind kusku olabilir oyuzdn lutfen yardimci olCanım bunlar eski adetler onlarin böyle bir şey istediği zaman utanmalari gerekiyor senin kendini kimseye kanitlaman gerekmiyor.sen hangi kabileye gelin gidiyorsun bune adet
Kirmzi kan isteOlmaz. Hatta adet kanı da her zaman aynı renkte olmuyor. O günü tutturmanız lazım.
Hmm anlıyormBlmiyorum carsafa geldi oda kapali mavi bi carsafti
Şaka mı bu?Ben arada bi heyecan olsun diye eşimle aksiyon yaratırım kendime.
Yılın belli dönemleri giyerim gelinliğimi ilkkez yapmış gibi yaparız.
Tabi sabahtan hazırlarım kanın rengini..
1 çay kaşığı salçaya yarım çay kaşığı bordo akrilik boya koyup tatlı badem yağı ile sulandırır.
Öyle yatağa duvara firlatirim.
Gecen ev sahibimiz geldi evi görmeye (evlerine temiz bakıyor muyuz diye)
Bi baktı ki ne görsün
Benim kan karışımını...
Sen git hayvan hakların haber ver evi bastılar satanist bunlar kedilere zarar veriyorlar diye...
Bu da böyle bi anımdır...
Dikkatli ol konu sahibesi
Benim ki kıpkırmızıydı. Birde kanadı önce sonra kalıp bir kan geldi bir sürü. Herkeste farklı galiba. Sende yine mavi bir çarşafa adet kanını sür ver.Diyarbakir
Benim eşimde Diyarbakır li sadece eltim böyle bir şey den bahsetti göstermen gerekir dedi bende gösterdim dedi vala onu parcalamadigim kaldı eşimle konuşmuştuk o sen benim karimsin sadece benim bilmem yetiyor kimseyi ilgilendirmiyor isteyen gelip bana desin ne diyorum dedi eltim bende gösterdim dedi bende demekki senin kendini o çarşafla kanitlamaya ihtiyacin varmış benim öyle bir şey e ihtiyacım yok canım istiyorsan git esimden işte demiştimDiyarbakir
Adet olmazsanizda görünmeyen bir yeri azıcık kesin sürün kimse anlamaz zaten ,olan olmuş artık canınızı sıkmayınKirmzi kan iste
Kaynanam beyaz carcaf vericek bende dedim ki adet kani anlasilmazsa onu surim carsafa verimBenim ki kıpkırmızıydı. Birde kanadı önce sonra kalıp bir kan geldi bir sürü. Herkeste farklı galiba. Sende yine mavi bir çarşafa adet kanını sür ver.
Canım eşinle konuş isterlerse ondan istesinler bak bizde istendi ben adetleri bilmiyorum eşim asla olmaz sen benim karimsin sadece benim bilmem yetiyor kimseyi ilgilendirmiyor dedi isteyen benden istesin dedi kimse cüret edemediBiliyorum eskilerden kalma adet ama gelinlerindende istemis bn hayir dersem iclerind kusku olabilir oyuzdn lutfen yardimci ol
Anlasilaz dmi peki adetime denk gelirse adet kani sursem anlasilirmiAdet olmazsanizda görünmeyen bir yeri azıcık kesin sürün kimse anlamaz zaten ,olan olmuş artık canınızı sıkmayın
Anlaşılmaz onuda yapabilirsinAnlasilaz dmi peki adetime denk gelirse adet kani sursem anlasilirmi
Adet kani farklı ya yapı olarak ta koku olaraktaAnlasilaz dmi peki adetime denk gelirse adet kani sursem anlasilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?