Kizlik kanı rengi

Oda bilmiyo napcani lutfen yardim edin napmam lazim normal kan olurmu lutfen 2 gun kaldi
Kızım iki gün önce aynı konuyu açıp iki gün sonra düğünüm var demedin mi sen? Bende Diyarbakırdayım şu an ve hiç duymadım çarşaf görmek isteyenini. O kadar arkadaşım var sordum var mı böyle bi adetiniz diye yok dediler. Sen neyin kafasını yaşıyon ben anlamadım. Bulduğumuz çözümleri beğenmiyon etmiyon niye soruyon ki

Ne hikmetse hepsi D3rya şeklinde hesapların ve kulübe katılma tarihleride çok manidar Ne içiyor bu insanlar ya aynısından istiyorum kafayı baya güzel yapıyor belli ki
Ben hatırlıyorum aynı hesap. Hikaye aynı tıpkısının aynısı.

Ben hatırlıyorum aynı hesap. Hikaye aynı tıpkısının aynısı.
Di mi İki hesabın katılış tarihleri de birbirine yakın o kadar sinir oldum ki bildiğin araştırdım yani. Günlük hayatta karşıma çıksa çok güzel şeyler olur o derece sinir oldum yani

Ne hikmetse hepsi D3rya şeklinde hesapların ve kulübe katılma tarihleride çok manidar Ne içiyor bu insanlar ya aynısından istiyorum kafayı baya güzel yapıyor belli ki
Başka nerde var hangi konu

Arkadaslar bi sorum olcak nisanlimla iliskiye girdim ve ailesi kanli carsaf gormek istiyo adet kanini carsafa biraz sursem anlasilirmi lutfn bilgi verin
Siz gecende bu konuyu açmıştınız. Ya nisanliniz ailesinin huyunu bile bile niye sizinle olmuş. Birakin nisanliniz düşünsün artik gerçekten bu kadar sacma ve küçük düşürücü bir olay yaşamanız size yeter de artar bile. Internetten kizlik kani tabletleri var onlardan alin. Herkesin rengi kendinedir. Buna katlandiginiz icin umarim pisman olmazsınız

Dugunum ertelendi koronadan dolayii carsaf istiyo istr napim bn olmasa sorarmiyim cahilmiyim bn kizim li knusuyosun bide ayip ya yardm istiyoruz

Dugunum ertelendi koronadan dolayii carsaf istiyo istr napim bn olmasa sorarmiyim cahilmiyim bn kizim li knusuyosun bide ayip ya yardm istiyoruz
İyi de biz gerekli her şeyi söyledik sen kabul etmiyorsun! Adetliyim diyebilirsin dedik bakarlar dedin. Karşı çık baktırma dedik olmaz diyorsun rengi de söyledik onu da beğenmiyorsun eee sen ne istiyorsun? Böyle bir şeyi yapmalarına izin vermende sorun yok benim kızım demem mi sorun gerçekten? Kimin yaptığı ayıp bi düşün istersen

Kizlik kani biraz daha açik rengi pembemsi gibi bunu google da yazsaniz bulursunuz zaten ama madem boyle adetleriniz var ozellikle nisanlinin dugunden once bunu istemesi garip ...

Bunun şifresini unutup yeni üyelik almış sanırım
Yok ben hepsini karşılaştırdım bunu daha sonra açmış. İkisinde de benzer konular var. Bu konu bire bir aynı hatta. Diğer hesaptan iki gün önce paylaşım oldu iki gün sonra düğünüm var felan diye. Bundan da yazmaya devam tabi. Farklı kişilerse kesin aynı kişiyle evleniyorlar yani başka bi açıklaması yok olayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…