Kızım iki gün önce aynı konuyu açıp iki gün sonra düğünüm var demedin mi sen? Bende Diyarbakırdayım şu an ve hiç duymadım çarşaf görmek isteyenini. O kadar arkadaşım var sordum var mı böyle bi adetiniz diye yok dediler. Sen neyin kafasını yaşıyon ben anlamadım. Bulduğumuz çözümleri beğenmiyon etmiyon niye soruyon kiOda bilmiyo napcani lutfen yardim edin napmam lazim normal kan olurmu lutfen 2 gun kaldi
Hemde aynı kişi tarafından di mibence bu konu gereçke değil iki gündür pörtleyip duruyor da saçmalık
Dağıt biraz damla damla durmasınParmamizi kesip damlatsak kan kuruyunca kahverengi gbi oluyo anlasilirmi
Ne hikmetse hepsi D3rya şeklinde hesapların ve kulübe katılma tarihleride çok manidarbence bu konu gereçke değil iki gündür pörtleyip duruyor da saçmalık
Ben hatırlıyorum aynı hesap. Hikaye aynı tıpkısının aynısı.Ne hikmetse hepsi D3rya şeklinde hesapların ve kulübe katılma tarihleride çok manidarNe içiyor bu insanlar ya aynısından istiyorum kafayı baya güzel yapıyor belli ki
Di miBen hatırlıyorum aynı hesap. Hikaye aynı tıpkısının aynısı.
Başka nerde var hangi konuNe hikmetse hepsi D3rya şeklinde hesapların ve kulübe katılma tarihleride çok manidarNe içiyor bu insanlar ya aynısından istiyorum kafayı baya güzel yapıyor belli ki
Başka nerde var hangi konu
Arkadaslar 2 gun sonra evlenicem nisanlimla iliskiye girdim fakat ailesi kanli carsaf gormek istiyo biyerimizi kesip carsafa akitmayi dusunuyoruz anlasilirmi ama birde kan kuruyunca kahverengimsi oluyo
Kızımız her yerdeBaşka nerde var hangi konu
kız olduğundan da emin değilimKızımız her yerde
Bu kadar benzer olması hikayelerin çok saçma değil mikız olduğundan da emin değilimtamamen bi kurgu merakı çabası
anlamadığım nasıl bi kaç tane hesap açabilmiş
Siz gecende bu konuyu açmıştınız. Ya nisanliniz ailesinin huyunu bile bile niye sizinle olmuş. Birakin nisanliniz düşünsün artik gerçekten bu kadar sacma ve küçük düşürücü bir olay yaşamanız size yeter de artar bile. Internetten kizlik kani tabletleri var onlardan alin. Herkesin rengi kendinedir. Buna katlandiginiz icin umarim pisman olmazsınızArkadaslar bi sorum olcak nisanlimla iliskiye girdim ve ailesi kanli carsaf gormek istiyo adet kanini carsafa biraz sursem anlasilirmi lutfn bilgi verin
Dugunum ertelendi koronadan dolayii carsaf istiyo istr napim bn olmasa sorarmiyim cahilmiyim bn kizim li knusuyosun bide ayip ya yardm istiyoruzKızım iki gün önce aynı konuyu açıp iki gün sonra düğünüm var demedin mi sen? Bende Diyarbakırdayım şu an ve hiç duymadım çarşaf görmek isteyenini. O kadar arkadaşım var sordum var mı böyle bi adetiniz diye yok dediler. Sen neyin kafasını yaşıyon ben anlamadım. Bulduğumuz çözümleri beğenmiyon etmiyon niye soruyon ki
İyi de biz gerekli her şeyi söyledik sen kabul etmiyorsun! Adetliyim diyebilirsin dedik bakarlar dedin. Karşı çık baktırma dedik olmaz diyorsun rengi de söyledik onu da beğenmiyorsun eee sen ne istiyorsun? Böyle bir şeyi yapmalarına izin vermende sorun yok benim kızım demem mi sorun gerçekten? Kimin yaptığı ayıp bi düşün istersenDugunum ertelendi koronadan dolayii carsaf istiyo istr napim bn olmasa sorarmiyim cahilmiyim bn kizim li knusuyosun bide ayip ya yardm istiyoruz
Bunun şifresini unutup yeni üyelik almış sanırımBen hatırlıyorum aynı hesap. Hikaye aynı tıpkısının aynısı.
Yok ben hepsini karşılaştırdım bunu daha sonra açmış. İkisinde de benzer konular var. Bu konu bire bir aynı hatta. Diğer hesaptan iki gün önce paylaşım oldu iki gün sonra düğünüm var felan diye. Bundan da yazmaya devam tabi. Farklı kişilerse kesin aynı kişiyle evleniyorlar yani başka bi açıklaması yok olayınBunun şifresini unutup yeni üyelik almış sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?