• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlik kanı rengi

Bu arada konu sahibi cidden, birincisi ilişki kanamasının normal kanamadan farkı yok. Renk, yoğunluk, miktar vs kişiden kişiye değişir.

İkincisi ilişkinizde sizin kadar nişanlınız da pay sahibi, hatta çarşafı isteyene kendi ailesi olduğu için sizden daha da fazla pay sahibi. O bu konunun neresinde?

Arkadaslar bi sorum olcak nisanlimla iliskiye girdim ve ailesi kanli carsaf gormek istiyo adet kanini carsafa biraz sursem anlasilirmi lutfn bilgi verin
Hayatinizi sorgulamışlar. Herkesin hayati kendine. Ayni renk isterseniz sürün. Bu arada kızlık zari ile ilgili bilgisiz bi toplumuz. Kadinlarda Kizlik zari yüzde 50 oraninda ilk cinsel ilişki sonrasinda kan gelmez. Sonrasında da gelmez. Çünkü çoğu zar cok esnektir. Penis girse bile esneme oldugu icin yırtılma gerçekleşmez.

Nisanlin bu duruma dusurmus diyosunda nisanlim bni bu duruma dusurup ortada birakmadi size insan gbi soru sordum benn
Çarşaf göstermek zorunda bırakan nişanlın, sen adet kanı rengini sorarken nişanlın ne yapıyor? Ailesine tek bir laf soyleyemiyor. Kadin kadinin dusmanidir derken kayinvalidene bak istersen 😉

Ben arada bi heyecan olsun diye eşimle aksiyon yaratırım kendime.
Yılın belli dönemleri giyerim gelinliğimi ilkkez yapmış gibi yaparız.
Tabi sabahtan hazırlarım kanın rengini..
1 çay kaşığı salçaya yarım çay kaşığı bordo akrilik boya koyup tatlı badem yağı ile sulandırır.
Öyle yatağa duvara firlatirim.
Gecen ev sahibimiz geldi evi görmeye (evlerine temiz bakıyor muyuz diye)
Bi baktı ki ne görsün
Benim kan karışımını...
Sen git hayvan hakların haber ver evi bastılar satanist bunlar kedilere zarar veriyorlar diye...
Bu da böyle bi anımdır...
Dikkatli ol konu sahibesi 😢
Senin cvplara hastayım yaaa bu kadar renkli kişiliğe sahip olmak en büyük şanstır sanırım 😂😂😂😂😂😂

Çarşafmı kaldı ya nişenlınız kabul etmesin nereliler çok saçma kendinizi onlara kanıtlamanız

Aynen o da diyarbakırlı nişanlıydı annem ve kv tarafı kavga eder falan diyordu bana da tanıdık geldi
Evet herşeyi çok uyuyor.. konu sahibi şaka bitarafa farkı yok eğer gerçiksen ve gerçekten zor durumdaysan nişanlın biryerini kesip çarşafa sürsün..

🙄🙄benim ilk evliligimde geldiler odaya ne oldu dedim beklediler carsay vermemi bendebonlarla oturdum bekledim ne oluyoki dedim eski eltime dediki carsay beklediler ama sen vermedin en hasini ettin banada aynisini ettiler eski kafayla devam ediyolar dedi
Sende vermeye bilirsin ben oglunuz beni biliyomu biliyo dedim

Hanmlar konuyla dalga geçmeyin, en azından konu sahibelerini kırmamak için dalga geçmeyin çünkü ne yazık ki hala o çarşafı istiyorum bayrak gibi asacağım diyen insanlar var, kadınları aşağılayan, gelenek bile diyemeyeceğim berbat bir şey ama var, kadını aşağılayan bu çarşaf meselesine çanak tutan erkeklere de denecek çok laf var da, anlarlar mı işte orası muamma.

Back