Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalnz nasıl bir renk çıkar bundan iyice merak ettim1 kasik salça biraz akrilik boya biraz da badem yağı
Koysa karistirsa o bulacak rengini ...
Konu sahibi soğan da doğra suyundan da koy![]()
Cogunu umursamiyom ayip ciddi bisy soruyorum zorda kalmisim bosuna dememisler kadin kadinin dusmanidir diyeAnlaşılmaz digerkeri kafa buluyo seninle,millete bakma sen yaşında küçük anlaşılan ciddiye aliyon.
Allah iyiliğinizi versin. Ne güldümBen arada bi heyecan olsun diye eşimle aksiyon yaratırım kendime.
Yılın belli dönemleri giyerim gelinliğimi ilkkez yapmış gibi yaparız.
Tabi sabahtan hazırlarım kanın rengini..
1 çay kaşığı salçaya yarım çay kaşığı bordo akrilik boya koyup tatlı badem yağı ile sulandırır.
Öyle yatağa duvara firlatirim.
Gecen ev sahibimiz geldi evi görmeye (evlerine temiz bakıyor muyuz diye)
Bi baktı ki ne görsün
Benim kan karışımını...
Sen git hayvan hakların haber ver evi bastılar satanist bunlar kedilere zarar veriyorlar diye...
Bu da böyle bi anımdır...
Dikkatli ol konu sahibesi![]()
Kız o bizim reis ne anlatıyorsa doğrudur şaka değilŞaka mı bu?![]()
Yalnz nasıl bir renk çıkar bundan iyice merak ettim![]()
Tamamdır reis sen öyle diyosan öyledir))Kız o bizim reis ne anlatıyorsa doğrudur şaka değil![]()
Adet kanı anlaşılır. Pıhtılı ve koyudur. Diğeri daha temiz kırmızımsı bişeyKaynanam beyaz carcaf vericek bende dedim ki adet kani anlasilmazsa onu surim carsafa verim
Görümcesi otopsiye götürecekti kızlık zarı kanı mı diye. Onu mu diyonBu konu bana bryerden tandk geldi yaa sanki aynı konu bideha açlmştı
Doguyla batıyla alakası yok kişilerin düşüncesi adetleri devam ediyor çoğu yerde genellikle,etmese çok iyi olacak ama işte gelse laf anlat, çok adet var anlamsız ve gereksiz bulduğum.Doğunun hangi rivayeti merak ettim. Bende doğuluyum eşimde aynı şekilde. Benden kan gelmedi napalim yani şimdi
Otopsi miGörümcesi otopsiye götürecekti kızlık zarı kanı mı diye. Onu mu diyon![]()
Seni bu duruma düşüren nişanlın, kadın kadının düşmanı diyorsun cıkcıkcidhgdCogunu umursamiyom ayip ciddi bisy soruyorum zorda kalmisim bosuna dememisler kadin kadinin dusmanidir diye
ya bu konu daha önce de açıldı yine diyarbakır demişti nişanlı kızımız
hiç mi hatırlayan yok![]()
Bi kız vardı burda senin gibi kızlık zarı kanına taktıydı. Ama o tutarsız biriydi baya komikti.Otopsi mi![]()
Nisanlin bu duruma dusurmus diyosunda nisanlim bni bu duruma dusurup ortada birakmadi size insan gbi soru sordum bennSeni bu duruma düşüren nişanlın, kadın kadının düşmanı diyorsun cıkcıkcidhgd![]()
evet evet bu işte
Ben mi taktım soru sormuş öneri sundum ,ki ben istedikleri halde çarşafı göstermemiş insanım.Bi kız vardı burda senin gibi kızlık zarı kanına taktıydı. Ama o tutarsız biriydi baya komikti.
Kadını öldürdünüz yahu ne otopsisiGörümcesi otopsiye götürecekti kızlık zarı kanı mı diye. Onu mu diyon![]()