• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlik kanı rengi

Doğunun hangi rivayeti merak ettim. Bende doğuluyum eşimde aynı şekilde. Benden kan gelmedi napalim yani şimdi

Ben arada bi heyecan olsun diye eşimle aksiyon yaratırım kendime.
Yılın belli dönemleri giyerim gelinliğimi ilkkez yapmış gibi yaparız.
Tabi sabahtan hazırlarım kanın rengini..
1 çay kaşığı salçaya yarım çay kaşığı bordo akrilik boya koyup tatlı badem yağı ile sulandırır.
Öyle yatağa duvara firlatirim.
Gecen ev sahibimiz geldi evi görmeye (evlerine temiz bakıyor muyuz diye)
Bi baktı ki ne görsün
Benim kan karışımını...
Sen git hayvan hakların haber ver evi bastılar satanist bunlar kedilere zarar veriyorlar diye...
Bu da böyle bi anımdır...
Dikkatli ol konu sahibesi 😢
Allah iyiliğinizi versin. Ne güldüm:KK68:

Konu sahibi şaka bir yana gerçekten kendinize bir oturun sorun tek başıma mı seviştim diye.
Sizin kanınız kimseyi ilgilendirmez. Ama hadi bakireliği önemseyen bir aile yapısındaysanız da evlenecek olgunluğa gelmiş adam anasının karşısına geçer benle sevişti, bende o işin içindeydim o yüzden kan man beklemeyin der.
Diyemiyorsa da böyle bir adamdan çok bir şey beklemeyin kesin bir yerinizi damlatın, önünüze gelen her şeye de eyvallah diyin.

Doğunun hangi rivayeti merak ettim. Bende doğuluyum eşimde aynı şekilde. Benden kan gelmedi napalim yani şimdi
Doguyla batıyla alakası yok kişilerin düşüncesi adetleri devam ediyor çoğu yerde genellikle,etmese çok iyi olacak ama işte gelse laf anlat, çok adet var anlamsız ve gereksiz bulduğum.

Cogunu umursamiyom ayip ciddi bisy soruyorum zorda kalmisim bosuna dememisler kadin kadinin dusmanidir diye
Seni bu duruma düşüren nişanlın, kadın kadının düşmanı diyorsun cıkcıkcidhgd :KK12:

Back