Kizlik kanı rengi

Kaynanam beyaz carcaf vericek bende dedim ki adet kani anlasilmazsa onu surim carsafa verim
Yukarıda bir bayan yazmış. Elinize jileti alıp görünmeyen biryerinizi keseceksiniz artık. Ya da eşiniz yapacak. Genel de erkekler aşı vurulan yeri keserlermiş. Bende eski bir filmde görmüştüm. Adam kolunu kesiyordu. Sırlar dünyasıydı galiba

Birde çok olmazki kan azıcık
Evet gece olcak sabah vericem
Hepimiz sabah veriyoruz zaten de koklamak nasıl bir adet ,ben vermedim çarşafı kaynana geldi kapıya kaldırdım dedim geçtim,oğluna sirduysa sormuştur anca ,madem çok istiyorlar kes azıcık sür ver canını sıkma nişanlın biliyor sonucta

Nişanlın kasaptan kan alsın şişede saklayın zamanı gelince dokersiniz çarşafa

O tbi biliyo oda kucuk dusmeyelim icinde suphe olmasin diye yapiyo ama bu adet kani kokar fln diyenler oldu anlasilirmi hem cokk surmiycm ki az bisey

O tbi biliyo oda kucuk dusmeyelim icinde suphe olmasin diye yapiyo ama bu adet kani kokar fln diyenler oldu anlasilirmi hem cokk surmiycm ki az bisey
Anlaşılmaz digerkeri kafa buluyo seninle,millete bakma sen yaşında küçük anlaşılan ciddiye aliyon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…