Oda parmamizi keselim damlatalim diyoda bnde dusundum adetle parmakta ayni kan acaba olurmu diye size sormak istedimNişanlınız ne diyor? Tek başınıza yapmadınızya hani bu işi belki onunda bir fikri vardır
Yukarıda bir bayan yazmış. Elinize jileti alıp görünmeyen biryerinizi keseceksiniz artık. Ya da eşiniz yapacak. Genel de erkekler aşı vurulan yeri keserlermiş. Bende eski bir filmde görmüştüm. Adam kolunu kesiyordu. Sırlar dünyasıydı galibaKaynanam beyaz carcaf vericek bende dedim ki adet kani anlasilmazsa onu surim carsafa verim
Adet gören biri ne demek istediğimi anlardıKirmzi kan iste
Kokluyolar mi bide ,geceden olacak herşey bekleyen kan kokar ya zaten.Adet kani farklı ya yapı olarak ta koku olarakta
Saolun tesskkur ederimAnlaşılmaz onuda yapabilirsin
Evet gece olcak sabah vericemKokluyolar mi bide ,geceden olacak herşey bekleyen kan kokar ya zaten.
Allah'ım neler düşünüyoruzKokluyolar mi bide ,geceden olacak herşey bekleyen kan kokar ya zaten.
Tamda bunu yazacaktım. ..Iç sesimsin...
Daha önce diyarbakırlı kızlık zarı diye konu açılmıştı hatırlıyorum reis .. :)))Bu konu bana bryerden tandk geldi yaa sanki aynı konu bideha açlmştı
Bnde adet goruyorum dimi benim hic vrki renkte gelmiyo amaAdet gören biri ne demek istediğimi anlardı
Nasıl gelmez kırmızının da 50 tonu varBnde adet goruyorum dimi benim hic vrki renkte gelmiyo ama
Hepimiz sabah veriyoruz zaten de koklamak nasıl bir adet ,ben vermedim çarşafı kaynana geldi kapıya kaldırdım dedim geçtim,oğluna sirduysa sormuştur anca ,madem çok istiyorlar kes azıcık sür ver canını sıkma nişanlın biliyor sonuctaEvet gece olcak sabah vericem
Arkadaslar bi sorum olcak nisanlimla iliskiye girdim ve ailesi kanli carsaf gormek istiyo adet kanini carsafa biraz sursem anlasilirmi lutfn bilgi verin
Rengini hâlâ bulamamş demek kiDaha önce diyarbakırlı kızlık zarı diye konu açılmıştı hatırlıyorum reis .. :)))
1 kasik salça biraz akrilik boya biraz da badem yağıRengini hâlâ bulamamş demek ki
O tbi biliyo oda kucuk dusmeyelim icinde suphe olmasin diye yapiyo ama bu adet kani kokar fln diyenler oldu anlasilirmi hem cokk surmiycm ki az biseyBirde çok olmazki kan azıcık
Hepimiz sabah veriyoruz zaten de koklamak nasıl bir adet ,ben vermedim çarşafı kaynana geldi kapıya kaldırdım dedim geçtim,oğluna sirduysa sormuştur anca ,madem çok istiyorlar kes azıcık sür ver canını sıkma nişanlın biliyor sonucta
Anlaşılmaz digerkeri kafa buluyo seninle,millete bakma sen yaşında küçük anlaşılan ciddiye aliyon.O tbi biliyo oda kucuk dusmeyelim icinde suphe olmasin diye yapiyo ama bu adet kani kokar fln diyenler oldu anlasilirmi hem cokk surmiycm ki az bisey
Madem düğün bu kadar yakındı sabredeydiniz. Diyelim ki yanıp tutuştunuz sabredemediniz beyaz çarşafa şeyapsaydınız o kanı verirdinizPismanim vallatemmuzda dugunum vr lutfen yardim edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?