• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi yanlış görmüyorum dimi bakar mısınız?

En son 7 Aralık çiçeğim doktora gittim pek ilgi göstermedi gebelik yok deyip başından attı hevesimi kırdı inşallah vardır 🥹🥰
Oooo bayada geçmiş üzerinden son regl tarihine göre 8 haftalık 😊ama bence yukselmkstir ya çok yüksekmis çünkü normalde 2 lerde fln çıkar ama seninki 5 e yakın şimdiye kadar tekrar verseydin keşke çok merak ettim ya 🥲🥲

Oooo bayada geçmiş üzerinden son regl tarihine göre 8 haftalık 😊ama bence yukselmkstir ya çok yüksekmis çünkü normalde 2 lerde fln çıkar ama seninki 5 e yakın şimdiye kadar tekrar verseydin keşke çok merak ettim ya 🥲🥲
Mutlaka haber vericem😘Aralıkta da kan testi verdim ama 0,1 çıkmıştı bu ay o değeri görünce bende şaşırdım 🥹 ilaç vermişti ama almadım

Mutlaka haber vericem😘Aralıkta da kan testi verdim ama 0,1 çıkmıştı bu ay o değeri görünce bende şaşırdım 🥹 ilaç vermişti ama almadım
İnşallah hamilesindir ya umitlendirmek de istemiyorum ama geç kalma sen yine gebelik yoksa kist fln oluşmuş olabilir hayırlı haberlerini bekliyorm 🤲❤️

İnşallah hamilesindir ya umitlendirmek de istemiyorum ama geç kalma sen yine gebelik yoksa kist fln oluşmuş olabilir hayırlı haberlerini bekliyorm 🤲❤️
Haberdar ederim çiçeğim, doktor kist fln yok dedi ama herşey olabilir hayırlısı olsun hepimize nasip olsun 🥰🫶🏻

Eklentiler

• 1000013992.jpg
    1000013992.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 6
  • 1000014009.jpg
    1000014009.jpg
    24,1 KB · Görüntüleme: 6
Bunda görünüyor ama sanki şimdiye biraz daha koyu olması gerekirdi canım iyi iyi çok şükür kist vs yoksa 🤲😊 dediğin gibi doktora gitmeden bilemiycez gebelik mi değilmi diye 😊

Back