- 10 Ekim 2014
- 1.053
- 1.148
- 36
-
- Konu Sahibi nisanurs98
Yerine göre değişiyor demek ki burda bakıyorlar acilden olsun hayırlısı artık belki erken çıkar gene de bazen bilerek geç söylüyorlarAcile gittim acilden almıyoruz beta dendi mecbur normal de beta baktıran biri değilim adetim düzenlidir gecikince vereyim dedim 3 yeri de deldiler kan vermek bile çok zor
Sürekli takip edicem mecbur o sürede stresten adet olmam inşallahYerine göre değişiyor demek ki burda bakıyorlar acilden olsun hayırlısı artık belki erken çıkar gene de bazen bilerek geç söylüyorlar
İşte canım az hile ye giriyor ama acilden belimde ve karnımda ağrı var diye giriş yap onlar soruyor gebelik şüphen var mı diye var de kan alıyorlarAcile gittim acilden almıyoruz beta dendi mecbur normal de beta baktıran biri değilim adetim düzenlidir gecikince vereyim dedim 3 yeri de deldiler kan vermek bile çok zor
Yok canım bozmuyorum daha yeniyim ovilasyon testi sipariş ettim artık önümüzdeki ayaBenim 12 13 gün sonra bile kanda negatif çıktı bozma moralini erken daha haftaya tekrar kan verirsin
Aynen bu ay olmazsa öbür ay ama sen testi erken yapmışsın adet olmazsan haftaya tekrar yapYok canım bozmuyorum daha yeniyim ovilasyon testi sipariş ettim artık önümüzdeki aya
Negatif çıkmış gene 0.5 ben anlamadım yok galibaİnşallah pozitif çıkar sonucun
Adete 2 gün var çatlama günü ile 8 gün olmuş gecikirsem yaparım canım umarım süpriz bir şeyler olurAynen bu ay olmazsa öbür ay ama sen testi erken yapmışsın adet olmazsan haftaya tekrar yap
0.5 negatif sanırım yokKuzum naptın çıktı mı sonuç?
Çıktı sonuç canim 0.5 negatif gene ben anlamadım inan kisize dua ediyorum kendime de insallah güzel sonuclar görelim
Allah razı olsun sonuç çıktı 0.5 negatif ben anlamadım yok galiba beklemeye devam olurum adet o zaman testler nasıl böyle çıkıyor ben anlamadımTabikii hamilelerin duası kabul olurmuş dualarımdasınAllah gönlüne göre versin
aaa ama testler de hep silikte olsa çizgi vardı nasıl olabilir ki böyleÇıktı sonuç canim 0.5 negatif gene ben anlamadım inan ki
Ben hiç anlamadım inan ki tüm testlerim de var hemde ama sonuç negatif olcam herhalde adet yarın adet günüm bekleyip gorcemaaa ama testler de hep silikte olsa çizgi vardı nasıl olabilir ki böyle
Negatif artmaz buradan diye biliyorum olsun önüzmdeki ay güzel haberler alırsın umarımÇıktı sonuç canim 0.5 negatif gene ben anlamadım inan ki
lütfen canınızı sıkmayınÇıktı sonuç canim 0.5 negatif gene ben anlamadım inan ki
Bekle bakalım 3 gün gecikirsen tekrar test yaptır tahmini çatlama ne zaman seninNegatif çıkmış gene 0.5 ben anlamadım yok galiba
üzülmeyin sakın diğer ay olacak inşallahBen hiç anlamadım inan ki tüm testlerim de var hemde ama sonuç negatif olcam herhalde adet yarın adet günüm bekleyip gorcem
Ay artık sıkıldım zatej ya adete 1 gün kaldı beklicem acele etmicem olursam olurjmNegatif artmaz buradan diye biliyorum olsun önüzmdeki ay güzel haberler alırsın umarım
Hiçbir fikrim yok adete 1 gün var testler de çıkıyor kanda çıkmıyor nasıl oluyor anlamadım yoruldumlütfen canınızı sıkmayınacaba erken mi verdiniz kan
Valla çok yoruldum tahmini çatlama ya 29 Kasım yada 1 AralıkBekle bakalım 3 gün gecikirsen tekrar test yaptır tahmini çatlama ne zaman senin