- 1 Eylül 2023
- 2.175
- 558
- 26
-
- Konu Sahibi nisanurs98
Allah bilir adet olmadığını müddetçe beklemekte fayda var bence ne heveslen ne heveslenmenasıl kan da yükselebilir mi sizce
Hadi yaEvet bu ay yumurtanız çatlamamış. Çatlatma veya aşılama tedavisine başlayın beta çok düşük yükselme ihtimali yok gibi
PCo olanlar daha şanslı amh düşük olanlardan çünkü yumurta takibi yaptırın boyutuna göre doktorunuz iğne vuruyor yumurta çatlıyor sonra gün aşırı ilişki mis gibi sonra bebek çoğu arkadaşım böyle kaldıHadi yaboşuna mı heveslendik pco var bende ondan olmadı sanırım
Ay inşallah ya gerçekten çok yoruldukPCo olanlar daha şanslı amh düşük olanlardan çünkü yumurta takibi yaptırın boyutuna göre doktorunuz iğne vuruyor yumurta çatlıyor sonra gün aşırı ilişki mis gibi sonra bebek çoğu arkadaşım böyle kaldı
Doktoruma sordum şimdi kadın doğum böyle bilgi verdi canımPCo olanlar daha şanslı amh düşük olanlardan çünkü yumurta takibi yaptırın boyutuna göre doktorunuz iğne vuruyor yumurta çatlıyor sonra gün aşırı ilişki mis gibi sonra bebek çoğu arkadaşım böyle kaldı
Sabah ilk idrar daha yoğun oluyor öyle daha iyi olur ama ben testlere olan inancımı kaybettim inanın bugün kaç test yaptım hepsinde pozitif gördüm kanda negatifBugün bende bir test alıp yapmayı düşünüyorum sabah mi yapayım sizce
Haklısınız hiç yapmadan durabilsek test keşke ama insan dayanamıyorSabah ilk idrar daha yoğun oluyor öyle daha iyi olur ama ben testlere olan inancımı kaybettim inanın bugün kaç test yaptım hepsinde pozitif gördüm kanda negatif
Malesef dayanamıyor çok yıpratıcı süreç rabbim aratmasinnHaklısınız hiç yapmadan durabilsek test keşke ama insan dayanamıyor
insallah en kısa zamandaDoktoruma sordum şimdi kadın doğum böyle bilgi verdi canım
Sanırım adet oldum pembe akıntı gibi lekelenme geldiyoksa neden böyle görüyoruz ozaman haksız mıyımyükselme ihtimali yok dimi
Sanırım adet oldum 25.gunde hemde pembe lekelenme geldiSilik var gibi ama daha baya var adete şuanda belli olur mu bilemedim benim dongum kısa suruyor zaten 17-18 gün temiz kalma sürem
yerleşme olabilir mi sizceSanırım adet oldum pembe akıntı gibi lekelenme geldi
Hiçbir fikrim yokyerleşme olabilir mi sizce
Hiçbir fikrim yok
Evet olabilir ama bilemedimbende yeniyim fikrim yok ama pembe lekelenme yerleşme de olabiliyor diye okumuştum
bekleyin bi yarını bakalım sökülecek mi artacak mıEvet olabilir ama bilemedim
Canım merhaba tüm konuyu okudum buraya kadar. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla güzel haberler alırsın ama sana ve bebis bekleyen annelere tek tavsiyem bu kadar bedeninizi dinlemeyin. Kendimden biliyorum 5 ay boyunca her ay bi belirti yaşadım burda bir şey okuyordum ertesi ay o belirtisi yaşıyordum hiç olmayan şeyler oluyordu. Ve doktorum öğrendiğim çoğu seyin popülerlerşen ve nadir olan seyler oldugunu soyledi mesela yerleşme kanaması cok az kadında görülen ve genelde sağlıklı gebelikte olmayan birşeymiş ... Çok zor biliyorum ama testini regl geçene kadar yapma ve bedenini dinleme.. inan erken öğrenmek de iyi değilNegatif çıkmış gene 0.5 ben anlamadım yok galiba
Aynen bekliyorum canımbekleyin bi yarını bakalım sökülecek mi artacak mı
Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz içinCanım merhaba tüm konuyu okudum buraya kadar. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla güzel haberler alırsın ama sana ve bebis bekleyen annelere tek tavsiyem bu kadar bedeninizi dinlemeyin. Kendimden biliyorum 5 ay boyunca her ay bi belirti yaşadım burda bir şey okuyordum ertesi ay o belirtisi yaşıyordum hiç olmayan şeyler oluyordu. Ve doktorum öğrendiğim çoğu seyin popülerlerşen ve nadir olan seyler oldugunu soyledi mesela yerleşme kanaması cok az kadında görülen ve genelde sağlıklı gebelikte olmayan birşeymiş ... Çok zor biliyorum ama testini regl geçene kadar yapma ve bedenini dinleme.. inan erken öğrenmek de iyi değil