Kızlarrr hamile miyimm ??🥹

Aaaaa testler pozitif gibiydi.. Kaçıncı günündü bugün yumurtlamanın?
Arkadasımın şaka gbı ama temmuzdan bu yana dört Kez pozitif cıktı testleri

Kan verdı 1-5 arasında negatif deger cıktı
Zaten regl zamanı gelince de regl oldu
Nasıl Olur anlamıyorum ama oluyo

Adet gormediysen umut var adet görene kadar beklicez progesteron 2.4 çıkmış nasıl acaba değer su asamada
3 ten üstü yumurta çatlamış demektir çatlatma iğnesi vurulduysanız idrar testi pozitif çıkar benim öyle oldu sonra sonra test negatif çıktı yani bu ay yumurtanız çatlamamış oluyor

3 ten üstü yumurta çatlamış demektir çatlatma iğnesi vurulduysanız idrar testi pozitif çıkar benim öyle oldu sonra sonra test negatif çıktı yani bu ay yumurtanız çatlamamış oluyor
Ama bugün baktırdım onun normalde günü var 10.gun bakılıyor çatlayıp catlamadigi şuanda bilinmez ki

Merhaba, sürekli yorumları okumaktan ve görsellere bakmaktan bir hal oldum ekte görsel mevcut göz yanilmasi mi yaşıyorum bilmiyorum ama sanki çok ikinci çizgi cooook silik olarak var gibi geliyor. Buarada reglime 15 gün var biliyorum daha çok çok erken ama kasık ağrısı mide yanmasi/bulantısı göğüs ağrısı yaşıyorum

Eklentiler

• 20241212_094448.jpg
    79,4 KB · Görüntüleme: 14
Silik var gibi ama daha baya var adete şuanda belli olur mu bilemedim benim dongum kısa suruyor zaten 17-18 gün temiz kalma sürem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…