- 1 Kasım 2023
- 821
- 473
- 29
- Konu Sahibi nisanurs98
Çatlamadan sonra 14 gün sayarsan daha 6 7 gün var senin bata diyebilirizAdete 2 gün var çatlama günü ile 8 gün olmuş gecikirsem yaparım canım umarım süpriz bir şeyler olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çatlamadan sonra 14 gün sayarsan daha 6 7 gün var senin bata diyebilirizAdete 2 gün var çatlama günü ile 8 gün olmuş gecikirsem yaparım canım umarım süpriz bir şeyler olur
Aaaaa testler pozitif gibiydi.. Kaçıncı günündü bugün yumurtlamanın?0.5 negatif sanırım yok
valla haklısınız insanın psikolojisini çok bozuyor baskı gibi hissediyosun üstündeHiçbir fikrim yok adete 1 gün var testler de çıkıyor kanda çıkmıyor nasıl oluyor anlamadım yoruldum
İnşallah beklemeye devam malesefüzülmeyin sakın diğer ay olacak inşallah
Yumurtlama ya 29 u yada 1 Aralık işte çok moralim bozulduAaaaa testler pozitif gibiydi.. Kaçıncı günündü bugün yumurtlamanın?
Evett gerçekten öyle ya yordu benivalla haklısınız insanın psikolojisini çok bozuyor baskı gibi hissediyosun üstünde
Başka bir yerde tekrar kan ver derim benBen hiç anlamadım inan ki tüm testlerim de var hemde ama sonuç negatif olcam herhalde adet yarın adet günüm bekleyip gorcem
Yarın adet günüm beklicem benim gecikmez adetim olmazsam öyle yapcam moralimi bozduBaşka bir yerde tekrar kan ver derim ben
Geç çarladım ben bu ay işte canım uygulamaya göre de 2 gün sonra regli olsa bile bebek geç döllenme sanırımÇatlamadan sonra 14 gün sayarsan daha 6 7 gün var senin bata diyebiliriz
Aynıyız biz benimde böyle benim tahminime göre ama bakalım zaman ne gösterecekValla çok yoruldum tahmini çatlama ya 29 Kasım yada 1 Aralık
Evet aynen geç döllenme olmuş oluyorGeç çarladım ben bu ay işte canım uygulamaya göre de 2 gün sonra regli olsa bile bebek geç döllenme sanırım
Evett bugün progestab değerini de istemiştim o başka hastaneye gönderildi o sonuçtan da anlaşılır mı acaba , ona göre tahlilime itiraz ederim,bu hastanedeki tahlile ben hiç güvenmiyorum niyeyseAynıyız biz benimde böyle benim tahminime göre ama bakalım zaman ne gösterecek
Hamileyken yükselebilir de olması gereken değeri bilmiyorum yorum yokEvett bugün progestab değerini de istemiştim o başka hastaneye gönderildi o sonuçtan da anlaşılır mı acaba , ona göre tahlilime itiraz ederim,bu hastanedeki tahlile ben hiç güvenmiyorum niyeyse
Bı çıksın onun sonucu da ona göre yorum yaparız hayırlısı olsun yarın ola hayrola artık yoruldumHamileyken yükselebilir de olması gereken değeri bilmiyorum yorum yok
Bitter çikolata ye iyi hissettirirBı çıksın onun sonucu da ona göre yorum yaparız hayırlısı olsun yarın ola hayrola artık yoruldum
benimde negatifEvett bugün progestab değerini de istemiştim o başka hastaneye gönderildi o sonuçtan da anlaşılır mı acaba , ona göre tahlilime itiraz ederim,bu hastanedeki tahlile ben hiç güvenmiyorum niyeyse
benim de negatif çıktıBitter çikolata ye iyi hissettirir
Allah Allah teslerde sorun varbenimde negatif
Şuan modum öyle düşük ki sanmıyorumBitter çikolata ye iyi hissettirir