- 1 Eylül 2023
- 2.175
- 558
- 26
-
- Konu Sahibi nisanurs98
Bende de var canim hafif amaevet kimseye de diyemiyorum pcos var cunku
Benim gecikmeden adete 1 gün kala verdim bakalım rabbim size de güzel haberler almayı nasip etsin tabiki veririm ama unutursam tekrar yazarmisinizMerhaba kan sonucunuzu yazarmsnz bende şuan kan vermek için bekliyorum acil de adet gecikmesi 2. Gün
Evett öyle ama insan görünce umutlaniyor işte hayırlısı olsun dua edermisin rica etsemEn doğrusu gününü beklemek ben o kadar yoruldum ki artık bu bebeğimde asla 6 haftalık olana kadar gitmedim kalp atışını duydum gidince direkt öncesinde 2 düşük olunca korkuyor insan ister istemez inşAllah hakkında hayırlısı olur
Yok canım burda geç çıkıyor 15.00 u bulur çıkınca inşallah haber veririm ama sen yaz geneKan sonucun çıktı mı
İnşallah pozitif çıkar sonucunY
Yok canım burda geç çıkıyor 15.00 u bulur çıkınca inşallah haber veririm ama sen yaz genedua da edermisin
Kuzum naptın çıktı mı sonuç?Ay rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah tez zamandadua edermisin bana da
Adet gelene kadar umut var 2 gün sonra adet gelmezse tekrar yaparsınBende elendim kızlar adete 2 gün var ama çıkmaz artık diye düşünüyorum
Geç yumurtladım 8 9 gün geçti bende acaba erken mi diye düşündüm bilemedim yineAdet gelene kadar umut var 2 gün sonra adet gelmezse tekrar yaparsın
size dua ediyorum kendime de insallah güzel sonuclar görelimY
Yok canım burda geç çıkıyor 15.00 u bulur çıkınca inşallah haber veririm ama sen yaz genedua da edermisin
kan verdim simdi 2 saate cıkarmıs bekliyorumValla pozitif gibi duruyor ama bugüne kadar o kadar çok test yaptım ve o kadar çok yalancı pozitif gördüm ki kendimde bile inanamıylrum. Bende de pcos var.başka bir markayla tekrarla istersen Umarım pozitiftir canım allah gönlüne göre versin
Hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun gönlündekine kavuş inşallah en kısa zamandakan verdim simdi 2 saate cıkarmıs bekliyorumkendimi çokta hazırlamıyorum üzülmemek için
buraya yazacağım merak etmeyinHadi bakalım hakkında hayırlısı olsun gönlündekine kavuş inşallah en kısa zamandabana da haber et
Tabikii hamilelerin duası kabul olurmuş dualarımdasınEvett öyle ama insan görünce umutlaniyor işte hayırlısı olsun dua edermisin rica etsem
Keşke acilden verseydinKan verdim yarın çıkar diyor bir şey anlamadım ne saçma hastane
Benim 12 13 gün sonra bile kanda negatif çıktı bozma moralini erken daha haftaya tekrar kan verirsinGeç yumurtladım 8 9 gün geçti bende acaba erken mi diye düşündüm bilemedim yine
Acile gittim acilden almıyoruz beta dendi mecbur normal de beta baktıran biri değilim adetim düzenlidir gecikince vereyim dedim 3 yeri de deldiler kan vermek bile çok zorKeşke acilden verseydin
Hadi bakalım güzel sonuçlar alırsın inşallahkan verdim simdi 2 saate cıkarmıs bekliyorumkendimi çokta hazırlamıyorum üzülmemek için