Q
qanatsizmeleq
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi qanatsizmeleq
kızlar 2 gundur karnımda bır dolgunluk var sancım yok sıskınlık gıbıde degıl sadece dolgunluk bazen oturdugumda oturma pozısyonuma gore rahatsızlık verebılıyor .. bu hamılelık belırtısı olabılırmı sızce ? fisfisfis
kızlar 2 gundur karnımda bır dolgunluk var sancım yok sıskınlık gıbıde degıl sadece dolgunluk bazen oturdugumda oturma pozısyonuma gore rahatsızlık verebılıyor .. bu hamılelık belırtısı olabılırmı sızce ? fisfisfis
ıns cnm ıns dedıklerını yapıcam dıkkat edıcem bu arada goguslerımde damarlar belırgınlesmeye basladı ayrıca bende dıkkat ettım ucları bıraz daha belırgınlesmıs :))) ıns hamıleyız cnm .. :)))))
ıns cnm ıns dedıklerını yapıcam dıkkat edıcem bu arada goguslerımde damarlar belırgınlesmeye basladı ayrıca bende dıkkat ettım ucları bıraz daha belırgınlesmıs :))) ıns hamıleyız cnm .. :)))))
olabilir de olmayabilirde, çünkü hamilelik belirtileriyle regl belirtileri birbirine çok benzer, bu yüzden her zaman karıştırılır, senin günün geçti mi, eğer günün geçtiyse bence önce bi test yaptır, benim regl olacağım zaman da karnım taş gibi olurdu hamileliğimin ilk zamanlarında da taş gibi oldu, hatta ara ar aminik minik sancılar saplandı, rahatsız etmeyecek şekildeydi, ben regl olcam sanıyodum, günümde geçmişti, ama bi arkadaşımın ısrarıyla idrar testi yaptım hamile olduğumu öğrendim, yani iki belirti de birbirine çok ama çok benziyo, emin olmak için test şart
damar belirginleşmesi hamileliğin işareti ama regl olurken nasıl oluyodun, inşallah hamişsinizdir, doğurun da görün ananızın örekesini diiicem ama çok tatlı oluyolar be kaydirigubbakcemile3
canım benim inşallah kawuşuruzzz:) bide bende çok sık idarara çıkma problemi warrr sende warmı o akıntın warmı bende biraz wardı bugünn kesildi biraz kokusuz şeffaf bi akıntı azcık geliodu :CüvCüv:
1-2 gun geldı akıntım o sekılde sonra kesıldı bende sık ıdrara cıkıodum bugun pek bıseyım olmadı sadece kasıgımda ve goguslerımde agrı vardı hafıfde mıde bulantısı
benim göğülerde dokununca hafif bi ağrı oluyo bakalım inşallah bu defa oturacak içimizeeee bebişlerimizzz hihoyyyt ben çok umutluyum 5 ay dır olduğu gibi kaydirigubbakcemile3
ıns cnm bende cok umutluyum ıns olucak bu sefer :))))))) :CüvCüv: hihoyyyt kaydirigubbakcemile5
benim adetime daha 11 gün war beni düşündüren bu hayatm senin yorumun ne normalde 1 hafta öncesi beliri başlardı bende hihoyyyt
kız anamızın ölekesi öyle olcaksa olsun beeee :) öyle ölekeye can kurbannnn :) olanın bin derdi olmayanın bir derdi derler yaaa o bir dert dürtüyo bizi hemde çok fenaaa hihoyyyt
yavrum diorum ya regl belirtilerilye gebelik belirtileri çok benzer, ben teavi gördüm bi süre, her ay umutla acaba bu ay hamilemiyim derdim, karnımı yoklardım, göüslerimi ellerdim, sürekli aynada kendimi incelerdim bi değişiklik varmı die. resmen sapık modundaydım vallaha kaydirigubbakcemile3 ama dediğim gibi test yapmadan anlaşılmaz ki daha adetime 11 gün var diyosun çoooooook erken, bence sen psikolojik olarak etkiliyosun kendini, akışına bırak bakiiim, az relax oluciksiniz, bu işler bööööle, ne kadar relax o kadar güzel olucekŞeniz
yafrim beni 8 sene dürttü be :roflol:
inşallah bitanemmm bakalım senin için yarın büyük gün nolur haber wer bana çok merak ederim bennnn nolurrr yarabbim poif çıksın artıkkkk:) bebişlerimiz merhaba desinnnn bizeeeeee:):Saruboceq: