- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Peri Tozuu
-
Hayirlisi üzülme yoksa olur inşallah fotosunu at bi bakalimHayali çizgi var gibi yada göz yanılması 5 dk daha bekliycm. Ama sanırım hamile değilim
tebrikler canım çizgin giderek kırmızılaşıyorEki Görüntüle 2140998
Sagda olan freely test 1 gün sonra yaptıgımda solda ki test al bi markalı
Yok ya hiç bişy çıkmadı hamile değilim.Hayirlisi üzülme yoksa olur inşallah fotosunu at bi bakalim
Orda hafif bi cizgi var amaYok ya hiç bişy çıkmadı hamile değilim.
Yaa adete 2 3 gun var sanıyordm yanlış hesap yapmısım 8 gun var. Ama bazen gecikiyor. Daha fazlada olabilir.tamam da canım bu saatte yapma, erken gebelik testi alıp sabah idrarıyla dene, belki çok erken bi dönemidir hamileliğin
, adetin geçtimi?
o uygulamayı bende kullandım, 8 gün varsa daha çok var,beklemen lazım, bu ay olmazsa eğer ovulasyon testi falan kullan bari bir sonraki ayAdet düzensizliğim oldugu için hep gunlerimi karıstırıyorm. Flo diye bir uygulama var onu indirdim ordan hesapladm 8 gun var. Tabi gecikmezse
Öyle yapcam sanırım. Ama neden o çizgi çıktı ya. Bnm aklım hala orda.o uygulamayı bende kullandım, 8 gün varsa daha çok var,beklemen lazım, bu ay olmazsa eğer ovulasyon testi falan kullan bari bir sonraki ay
Öyle yapcam sanırım. Ama neden o çizgi çıktı ya. Bnm aklım hala orda.
İnşallah yaaa. Bi kimyasal düşük yasadım 7 ay önce o zmndan beri de çok istiyorm hiç korunmadm . Rabbim banada isteyen herkesede tez zamanda nasip etsinHaftaya bi daha yap bence olur insallah ..
Hımmm o zmn ondan dolayı olabilir. Haftaya yaparm artık adet olmazssamİnşallah yaaa. Bi kimyasal düşük yasadım 7 ay önce o zmndan beri de çok istiyorm hiç korunmadm . Rabbim banada isteyen herkesede tez zamanda nasip etsin
Yaa adete 2 3 gun var sanıyordm yanlış hesap yapmısım 8 gun var. Ama bazen gecikiyor. Daha fazlada olabilir.
Demekki oyledaha erken o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?