Kızlarr Acil testime Bakar Mısınız???

tamam da canım bu saatte yapma, erken gebelik testi alıp sabah idrarıyla dene, belki çok erken bi dönemidir hamileliğin
, adetin geçtimi?

tamam da canım bu saatte yapma, erken gebelik testi alıp sabah idrarıyla dene, belki çok erken bi dönemidir hamileliğin
, adetin geçtimi?
Yaa adete 2 3 gun var sanıyordm yanlış hesap yapmısım 8 gun var. Ama bazen gecikiyor. Daha fazlada olabilir.

Adet düzensizliğim oldugu için hep gunlerimi karıstırıyorm. Flo diye bir uygulama var onu indirdim ordan hesapladm 8 gun var. Tabi gecikmezse

Adet düzensizliğim oldugu için hep gunlerimi karıstırıyorm. Flo diye bir uygulama var onu indirdim ordan hesapladm 8 gun var. Tabi gecikmezse
o uygulamayı bende kullandım, 8 gün varsa daha çok var,beklemen lazım, bu ay olmazsa eğer ovulasyon testi falan kullan bari bir sonraki ay

Haftaya bi daha yap bence olur insallah ..

Öyle yapcam sanırım. Ama neden o çizgi çıktı ya. Bnm aklım hala orda.

bana da olmuştu o birkaç ay önce, hatta çok ağladım. o yüzden adet geçmeden test yapmadım bi daha.
hcg ovulasyona yakında yükseliyor galiba, çünkü adetten önce silik çizgi yakalayan bir sürü kişi var internette

buda yaptıgım teslerin sıralaması. İlk yaptıgım testi ilk idrarla sonrakilerini öğlen saatlerinde yaptm. Ve ilk yaptıgım testte çizgi var ve gözle görünüyor. Deli olcam yaaa. Bu testler dalga geciyor resmen bizimle !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…