- 25 Nisan 2018
- 55
- 29
- 3
- 25
- Konu Sahibi Peri Tozuu
Tatlım ikiside pozitif tebriklerEki Görüntüle 2140998
Sagda olan freely test 1 gün sonra yaptıgımda solda ki test al bi markalı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım ikiside pozitif tebriklerEki Görüntüle 2140998
Sagda olan freely test 1 gün sonra yaptıgımda solda ki test al bi markalı
Çok teşekkür ederimTatlım ikiside pozitif tebrikler
Günaydın canımKızzlarr Gunaydınnn. Kimler Ne durumda ?? Napıyosunz ????
Ben hala beklemedeyim. Gunlerimi karıstırmısım. Suan adete daha yeni 4 gun var. Dedim adetim gecsin snra test yapcam. Banada dua et. ❤ İnşallah hamileyimdir(Aminnnnn) Testinin fotosunu koysanaGünaydın canım
Bugun kan vermeye gidicem allahın izniyle
Dün idrar testi yine yaptım koyu çizgi çıktı çok şükür sen ne durumdasın
İnşallah hamilesindir canım hata veriyo yükleyemedm yüklerim inşallahBen hala beklemedeyim. Gunlerimi karıstırmısım. Suan adete daha yeni 4 gun var. Dedim adetim gecsin snra test yapcam. Banada dua et. ❤ İnşallah hamileyimdir(Aminnnnn) Testinin fotosunu koysana
Ekran görüntüsü al yada fotoyu kırpıp atarsan olurİnşallah hamilesindir canım hata veriyo yükleyemedm yüklerim inşallah
Ohhhh maşallah melegin guzelce tutunms sana. İnşallahda sağlıkla kucagına almak nasip olur. Banada dua eder msn bu mubarek gunlerde. İnşallah hayırlısıyla hamileyimdir. Bnde belki yarın yaparm test
Adetin kaç gun gecmişdi bu arada
Bugunde dahil 5 gün canmA
Adetin kaç gun gecmişdi bu arada
Hımmm. Hadi hayırlı olsn bizlerede dua et :)Bugunde dahil 5 gün canm
Dualarım sizinle canım rabbim çok aratmadan nasip etsin inşallahHımmm. Hadi hayırlı olsn bizlerede dua et :)
Gunumun gecmesini bekliyorm. Yanılmaktan korkuyorm. Ama bugun idrar testini tekrarlamayı dişünüyorm.Adetine 4 gun olsada kan testi ver orda daha net anlarsin bence canim.neden vermiyosun ki kan testi
Idrar testi daha cok yanilir kan testi daha net sonuc verirGunumun gecmesini bekliyorm. Yanılmaktan korkuyorm. Ama bugun idrar testini tekrarlamayı dişünüyorm.
Off bilmiyorm yapmadm bekliycmIdrar testi daha cok yanilir kan testi daha net sonuc verir
Hadi insallah Allah gonlunuze gore versinOff bilmiyorm yapmadm bekliycm
Aminnn sizinde inşallahh❤Hadi insallah Allah gonlunuze gore versin