- 16 Aralık 2016
- 2.912
- 2.737
- 133
- Konu Sahibi Peri Tozuu
-
Allah yardımcın olsun canım inşallah bebegin seninledirValla test yapcaktm da işim çıktı eczaneye gidip alamadm yanımdada yoktu. Eşime söyledim gelirken alcak erken gebelik testi birde onu deniycem dualarınızda banada yer verin ❤
İnşallahcanım guzel dileğin için çooook tesekkür ederiiim ❤Allah yardımcın olsun canım inşallah bebegin seninledir
Amin canım sanada inşallah bnde yarın sabah yapcam. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallahhhhhh❤ben de aynı durumdayım. Bugun tekrar yapıcam testi. sonucunu yaz lütfen . Allahım inşallah nasip eder..
Ayyy agzından bal damlıyo inşalah inşallah öyledir :)Test bozuk değilse tebrikler cnm daha kaç günlük gebesin
Süpriz yaptm da testi tekrarlamadm daha.korkuyorm yanlışsa diye.Peri Tozuu canım sürpriz yaptın mı ve testi tekrarladın mı
Allah korusun ya bir an önce yapsana. Nie yapamadın ?Süpriz yaptm da testi tekrarlamadm daha.korkuyorm yanlışsa diye.
Ayy yarına kaldı yarın ilk idrarla yapcam inşallahAllah korusun ya bir an önce yapsana. Nie yapamadın ?
Canım testi tekrarladın mıAyy yarına kaldı yarın ilk idrarla yapcam inşallah
Tekrarladm ama bu kez çıkmadı. Farklı marka kullandm ama bu kez. Anlamadm bişy. 2 gun daha bekleyip yıne yapcam eger adet olmazsam.Canım testi tekrarladın mı
Hangi markaydı ilk yaptgn testTekrarladm ama bu kez çıkmadı. Farklı marka kullandm ama bu kez. Anlamadm bişy. 2 gun daha bekleyip yıne yapcam eger adet olmazsam.
Hamilesin tebrikler ilk hamileliğimde benimkide böyleydiEki Görüntüle 2140598
Benimde böyle canım ama tekrarlamadm daha
ben gördüm çizgiyi :) sabah idrara yap , bir de adetin geçti mi? adetin birkaç gün geçtiyse pozitif olma ihtimali daha da yüksekÇok teşekkür ederimkonu sahibinin silik testten sonra negatif çıkması benmde moralimi bozdu emin olamadm eczaneden test aldm tekrarlıycam bugun
Bugun bitane daha yaptım o daha net oldu yarın adet günüm hayırlısı olsun artık..bebegimi kaybetmiştm 1 hafta yaşadı melegim kızım inşallah bunu kucagıma almayı nasip eder rabbimben gördüm çizgiyi :) sabah idrara yap , bir de adetin geçti mi? adetin birkaç gün geçtiyse pozitif olma ihtimali daha da yüksek
canım benim, dualarım seninle.. eninde sonunda olucakBugun bitane daha yaptım o daha net oldu yarın adet günüm hayırlısı olsun artık..bebegimi kaybetmiştm 1 hafta yaşadı melegim kızım inşallah bunu kucagıma almayı nasip eder rabbim
Kan testinde hemen çıkıyor yanlış olmuyorÇok teşekkür ederimkonu sahibinin silik testten sonra negatif çıkması benmde moralimi bozdu emin olamadm eczaneden test aldm tekrarlıycam bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?