• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarr Acil testime Bakar Mısınız???

Kızlar Bişy sorcam. İdrar enfeksiyonu geçiren var mı ?? Nasıl oluyo tarif eder msnz? Dün akşamda beri sık idrara çıkıyorm ve kokulu. Ama yanma ve agrı yok. Acaba belirti mi yoksa enfeksiyon mu ?

Bişy görebiliyor msnz ?
Screenshot_20180507-121545.png

Kızlar Bişy sorcam. İdrar enfeksiyonu geçiren var mı ?? Nasıl oluyo tarif eder msnz? Dün akşamda beri sık idrara çıkıyorm ve kokulu. Ama yanma ve agrı yok. Acaba belirti mi yoksa enfeksiyon mu ?
Evet canım ben geçirdim.kan bile geldi.çok az az çıkıyordum.ve yanıyodu.kokuda vardı.idrarın rengide saman gibiydi.bulanık ve içersinde beyaz şeyler vardı

Evet canım ben geçirdim.kan bile geldi.çok az az çıkıyordum.ve yanıyodu.kokuda vardı.idrarın rengide saman gibiydi.bulanık ve içersinde beyaz şeyler vardı
Kan geldiğini nasıl fark ettin. İdrarının rengi kırmızı falan mıydı nasıldı ?

Kan geldiğini nasıl fark ettin. İdrarının rengi kırmızı falan mıydı nasıldı ?
Yok en sonda geldi.hem bitince daha acıtıyor.o zaman geldi.ben doğal şeylerde kullansım.bol bol su içdim.papatyayı kanatıb onunla yıkadım.sonra mısır saçağı,papatya ve biz it burnu deriz.sizde bilmiyorum nasıl diye ismi.onları demledim her sabah akşam içdim.düşük dozlu ilaç verdi doktor.hamile olursam diye.öyle atlatdım

Yok en sonda geldi.hem bitince daha acıtıyor.o zaman geldi.ben doğal şeylerde kullansım.bol bol su içdim.papatyayı kanatıb onunla yıkadım.sonra mısır saçağı,papatya ve biz it burnu deriz.sizde bilmiyorum nasıl diye ismi.onları demledim her sabah akşam içdim.düşük dozlu ilaç verdi doktor.hamile olursam diye.öyle atlatdım
Bnm yapıp bittikten snra böyle gıdıklanıyorms gibi bir his oluyo

Adetim 4 gundr geciyor. Ama daha test yapmadm. Yatılı misafiirlerim var. Yarın yada ertesi gun gidicekler. O zmn yapcam test
Ay canım çok sevindim nedense hayırlısı olsun bakalım. Bende test yaptım bir kaç saat sonra çift çizgi oldu beklemedeyim bakalım ne olacak

Back