- 6 Mart 2018
- 1.726
- 1.108
- 83
- Konu Sahibi Peri Tozuu
AminnAminnn sizinde inşallahh❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminnAminnn sizinde inşallahh❤
Evet canım ben geçirdim.kan bile geldi.çok az az çıkıyordum.ve yanıyodu.kokuda vardı.idrarın rengide saman gibiydi.bulanık ve içersinde beyaz şeyler vardıKızlar Bişy sorcam. İdrar enfeksiyonu geçiren var mı ?? Nasıl oluyo tarif eder msnz? Dün akşamda beri sık idrara çıkıyorm ve kokulu. Ama yanma ve agrı yok. Acaba belirti mi yoksa enfeksiyon mu ?
Canım orda çizgi var ama onun yeri.bende de çok çıktı bu çizgilerBişy görebiliyor msnz ?Eki Görüntüle 2144110
Hımmmm bilmiyorm yaa. Acaba enfeksiyon mu varEvet canım ben geçirdim.kan bile geldi.çok az az çıkıyordum.ve yanıyodu.kokuda vardı.idrarın rengide saman gibiydi.bulanık ve içersinde beyaz şeyler vardı
HımmCanım orda çizgi var ama onun yeri.bende de çok çıktı bu çizgiler![]()
Kan geldiğini nasıl fark ettin. İdrarının rengi kırmızı falan mıydı nasıldı ?Evet canım ben geçirdim.kan bile geldi.çok az az çıkıyordum.ve yanıyodu.kokuda vardı.idrarın rengide saman gibiydi.bulanık ve içersinde beyaz şeyler vardı
Yok en sonda geldi.hem bitince daha acıtıyor.o zaman geldi.ben doğal şeylerde kullansım.bol bol su içdim.papatyayı kanatıb onunla yıkadım.sonra mısır saçağı,papatya ve biz it burnu deriz.sizde bilmiyorum nasıl diye ismi.onları demledim her sabah akşam içdim.düşük dozlu ilaç verdi doktor.hamile olursam diye.öyle atlatdımKan geldiğini nasıl fark ettin. İdrarının rengi kırmızı falan mıydı nasıldı ?
Sen sabah ilk idrarınla tekrarla testi.bundan koyu çıkarsa hamilesinEki Görüntüle 2144136çizgi böyle oldu snradan
Bnm yapıp bittikten snra böyle gıdıklanıyorms gibi bir his oluyoYok en sonda geldi.hem bitince daha acıtıyor.o zaman geldi.ben doğal şeylerde kullansım.bol bol su içdim.papatyayı kanatıb onunla yıkadım.sonra mısır saçağı,papatya ve biz it burnu deriz.sizde bilmiyorum nasıl diye ismi.onları demledim her sabah akşam içdim.düşük dozlu ilaç verdi doktor.hamile olursam diye.öyle atlatdım
Evet canım.zamanında yaptır tedaviyi.yoksa dahada kötüleşiyorBnm yapıp bittikten snra böyle gıdıklanıyorms gibi bir his oluyo
Offf yaaaEvet canım.zamanında yaptır tedaviyi.yoksa dahada kötüleşiyor
Merhaba çok merak ettim tekrar test yaptınız mı adetiniz gecikti mi acaba hayırlı haberler almışsınızdır inşallahOfff yaaa![]()
Adetim 4 gundr geciyor. Ama daha test yapmadm. Yatılı misafiirlerim var. Yarın yada ertesi gun gidicekler. O zmn yapcam testMerhaba çok merak ettim tekrar test yaptınız mı adetiniz gecikti mi acaba hayırlı haberler almışsınızdır inşallah![]()
Ay canım çok sevindim nedense hayırlısı olsun bakalım. Bende test yaptım bir kaç saat sonra çift çizgi oldu beklemedeyim bakalım ne olacakAdetim 4 gundr geciyor. Ama daha test yapmadm. Yatılı misafiirlerim var. Yarın yada ertesi gun gidicekler. O zmn yapcam test
Hımm hadi hayırlısı olsn ikimiz içinde. Atsana testin fotosunuAy canım çok sevindim nedense hayırlısı olsun bakalım. Bende test yaptım bir kaç saat sonra çift çizgi oldu beklemedeyim bakalım ne olacak
Dün çok uğraştım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum dosya yükle tıkladığımda hiçbirşey çıkmıyorHımm hadi hayırlısı olsn ikimiz içinde. Atsana testin fotosunu