Kızlar yine fikirlerinize ihtiyacım var bu sefer yine gönül işleri

yav bu erkekler ne uyanik. yeni atanmis yasi kucuk bekar kiz, maasini alir, cocuguna baktirir, anasini eglendirir. yav bu cakallar nerede yetisiyor.

bosanma kayitlarini gonderir misin deyin, br daha yazmaz size

Yüzünü bile görmediğin adamın karmaşık aile yapısını çözmeye çalışacağına oturup türlü türlü roman okusan daha faydali. Cidden şu adamı ciddiye alıp dinlediğine değmez. Az yesin de bir hizmetçi bir de terapist bulsun kendine.

İki haftadır telegramda yazıştığın adama mı bunları dedin

Eklentiler

• IMG_9413.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 34
Kısaca Sena daha yolun başındasın. Doğuda bir yere atandın muhtemelen acele etme,daha antalyaya izmire manisaya istanbula ve nice yerlere tayinin çıkacak kaderin ilk atandığın yerde ilk avlandığın keko olmamalı.
Sana bir abla tavsiyesi.Kıymetini bil aydan düşmüş gibi davranma uyanık ol.Hadi öptüm

Gerçekten okuduğum en saçma olay. Hani görüşseniz etseniz aşk ayağına belki size rol yapar diye düşünürdüm ama adam o kadar rahat ki o sinsiliğe bile ihtiyaç duymuyor. Bakıcı arıyor kendine, annesi de yaşlanmıştır, al çocuğu başımdan diyordur yani sizin gibi en az 100 kadında şansını denediğinden eminim. İş görüşmesi gibi yemin ederim. Ya biri tutarsa diye salladıkça sallıyor.
Böyle bir durumda aşk evliliği yapacak olanın bile 5378828 kez düşünmesi gerekirken siz telegram vaatlerine ışık hızında atlamayın bence.

Ah be sena bu oyunlara gelme, hepsi belki yalan değildir ama büyük çoğunluğu yalan. Daha yeni bir hayat kuracakken basinabela alma. Annenden kaç derken daha büyük dertlere girme sakın ve inanma

Daha yolun basindasin atandigin yerde tanistigin insanlar sosyal cevren arkadas cevren olacak cok insan taniyacaksin neden bu kadar acele edesin ki

Evlenip ayrilmis olmak sorub degil ama daha cok yeni bi iliskide esinin aldattigini soyleyen erkegin guvenirligi ne kadar olabilir ki ayrica bu yasta bi cocugun sorumlulugu neden alasin ki

Bu arada bilmeni isterim aldatilan erkekler genelde paranoyak sekilde takintili oluyorlar huzur istiyorsan bence cok takilma kuracagin evine duzenine hayatina odaklan seni bekleyen cok guzel gunler var

25 yaşında gencecik kızsın.Ne işin var dul adamla yapma lütfen.O birdaha düğün yapmak istemez.Bekarlar zor yapıyor.Cocugu varmış çocuk istemeyebilir.Sen çocugu kıskanırsin çocuk seni.Yok kendi dengin birini bul.Baska şehir diyorsun birde ortak tanıdığınız varmı ?

Çok riskli çok 40 yaşına gelde boşanmış birini seç.

telegramdan gruplardan yazışmak nedir ya
okumuş kızsın şu an çogu kişinin hayali olan atanmayı da başarmışsın

karş ıtarafı nsöyledikerine de bir gram inanmadım muhtemelen sana yazdıgı gibi başkalarına da yazıyodur
atandın artık memursun tatilin maaşın belli o gruplarda olunca da adam cennete düşmüştür kim düşerse hesabı
ciddi ciddi bırak ne çay iç ne başka birşey
hiçbirşey yapma direk konyşmayı kes

Adam aşırı itici ya, kızımız olur demiş bi de hfjskck

Evlenirsek ama ileride yanına almak istiyormuş
Adam 2 haftada evlilik muhabbeti mi açtı? Bi dursun destur bismillah ya..
Olmaz arkadaşım, 25 yaşındasın daha genceciksin, hiç evlenmemişsin. Ne gerek var başından evlilik geçen, çocuklu adamla. Bak yeni de atanmışsın, gez toz eğlen, turlara katıl. Elbet yaşına ve sana uygun birileri çıkacaktır karşına.

25 yasinda gencecik kızsın .
Ne yapican bu adamı?
Davul bile dengi dengine .
Dengin birini bulursun

Sorun bu mu gerçekten?

İşte benim atandığım ilçede değil komşu ilçesinde çalışıyor bu kişi. Benim şu anki yıllardır yaşadığım ilde de kızına ev almış. Kiraya vermiş. Daha önce benim yaşadığım ilde yaşamış. Buraları avucunun içi gibi biliyor. Çay içelim işte geleyim şurada yemeğe çıkalım falan dedi ben kabul etmedim. Aynen daha evvel bekar birisini istemiyormuş. Çünkü senin dediğin gibi düğün falan yapınca masraf edince tekrar aynı kötü olayları yaşamaktan korkuyormuş. Tabi ki tek sorun bu heyecanları daha önce yaşaması değil. Ortada bir kız çocuğu var. Uyumlu falan diyor ama aynı eve girince elbet birbirimizi kıskanacağız. İnsan yeri geliyor kendi annesiyle anlaşamıyor. Bir de yukarıda birisi yazmıştı paranoyak olurlar diye. Dün bana şey yazmış sen instagramda neden bu kadar çok çevrimiçisin? Demek ki dedim içimden bana da güvenmeyecek. Ben de neden sordun kıskanıyor musun instagramda olduğumu girip çıkamam mı yani senden izin mi alayım dedim? O da izin alma ama evet biraz kıskancım yazmış.

Bu adamla olmazmış zaten orası ayrı ama bundan sonra karşına düzgün, sana uygun biri çıkarsa da hep anneni mi düşüneceksin?

Tek evladı sen değilsin. Evlilik yoluna girersen annene bir düzen kurarsınız. Bu yükün altına girip ona göre düşünmek zorunda hissetme kendini.

Canim inan insan yeri geliyo kendi cocuklarina katlanamiyo. Hele suan oyle bi dusuncen yokken. Evliligin ilk zamanlari cok guzel. Sen evlensen o zamanlari atlayip direkt cocuk bakmaya baslayacaksin. Attigin her adimda uvey anne oldugun sana duyurulacak. Ben askindan ölsem cocukla adamla evlenmezdim. Evlat atilacak bisey degil o evladindan vazgecemez. Sen de cok pisman olursun. Aradaki dengeyi saglayabilen erkek neredeyse yok

Ha binde ayrica annekerimiz evet basimizin taci. Ama sen kendine bi yol cizerken anneni dusunme. Evladi dusunmek annenin gorevi. Senin boyoe bi sorumlulugun yok. Annene elbet bi duzen kurarsin ama once kendine bak. Annem yalniz kalmasin diye bi omrü cürütürsün ama anne gocup gidince (allah gecinden versin)yalniz kalirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…