Kızlar yine fikirlerinize ihtiyacım var bu sefer yine gönül işleri

Yalan yalan:)

Adam bakıcı arıyor yahu yerini yapmaya baslamış iki gün konuştuğu kadına. Kaç kaç bir de soruyorsun.

İşte eski eşinden de dinlemek lazım tabi ki. Aldattığı bekar adamla gitti evlendi ondan çocuk yaptı. Kızını çoktaaan unuttu ve hiç görüşmüyor dedi çocuğuyla. Ben sordum aslında neden boşandın diye. Çocuk babaannedeymiş. Anneanne ve dede götürüyorlarmış bazen. Ama çocuğum çok naziktir, kendi işini kendi halleder, özgüvenlidir seni tanısa sever falan diyor. Hatta şey diyor 1 yıl falan konuşalım ciddi olalım bu işin adını koyalım. Belki bir kızımız olur abla kardeş iyi anlaşırlar. Ben zaten veda konuşması yaptım. Çünkü hoşlanmak yetmiyor. Ne kadar hoşlansam da çok ağır bir sorumluluk bu. Ben de sizlerden fikir alıyorum şu anda.

Kız ne evlenmesi ya 2 haftada bakmış gözü açılmamış bir ceylansin avlarım ben bunu demiş. Engelle gitsin. Kendin gibi bekar erkeklerin suyu mu çıktı ?

Sena yeni atandın üstelik sadece resim atarak gorusmussunuz. Bu şekilde hemen etkilendim falan laflarına inanma. Aklınca sen daha baslangıctayken kandırmak baskasıyla gorusmeden ikna etmek. Yapma bunu kendine. İnanma her söylenene. Karşına çok insan cıkar daha zamana bırak. Düşünme bile zaten ayrılmıssın. Tekrar tavız verme.

Siz daha yüzyüze görüşmediniz ama çoktan plan yapmış, ilerdeki çocuklara kadar. Lütfen bunlara inanmayın. Çok gençsiniz, hic evlenmemişsiniz, iletişimi tamamen kesip yolunuza bakın, atanmanizin keyfini çıkarın. Denginiz olan, çok güzel insanlar çıkacaktır karşınıza

İşte dediği gibi toy olduğum için düştüm galiba hizuran Edebiyatı iyi sanırım işte şöyle etkilendim böyle oldum yazmış. İlla haftaya buluşalım çay içelim dedi. Benim yaşadığım ilde evi varmış kiracısı varmış. Biliyor buraları yani. Galiba beni kandırmaya çalıştı anladı ilk defa başıma böyle karşılıklı bir duygu geldiğini. Aynen zaten yazdım veda konuşması. Zamana bırakmakta fayda var.

Hiç görüşmedik ama şimdiden bir kızımız olursa abla kardeş güzel anlaşırlar. Ben senin her zaman maddi manevi arkandayım. Senden hoşlandım. Doğru kişi olduğunu düşünüyorum. Benim istediğim kriterler hem ayakları yere bassın hem de düşünceleri çok ergence olmasın fikirleri olgun olsun. Her zaman destekçin olacağım omuz omuza verelim falan yazmış. Atandığıma da telegram grubuna girdiğime de pişman oldum. 2 haftada nasıl böyle oldu anlamadım işte toyluk böyle bir şey. Ben onun istediği kadar olgun bir insan değilim ki hem. Söyledim de senin istediğin gibi birisi olamam dedim.

Son düzenleme:
Ahhh Sena ahhhh,o kadar toysun ki kuzum.Yapma bunu, farz edelim ki adamın dedikleri doğru,yine de sen bu gencecik yaşında niye ateşe yürümek istiyorsun?Kendi dengin olan erkeklerle ilgilen.

Hiç pisman olmayın, böyle insanlar var erken görmüş oldunuz. Insanlar aylarca, yıllarca görüşmesine rağmen böyle büyük büyük sozler verip, planlar yapmiyor. O yüzden bu sözlere inanmayın, tek derdi çalışan birini bulup çocuğunu yanina almak

Boşanma sebebi eşi bu çocuğu aldatmış.
Allah'ım yine kk , yine boynuz yemiş ve bunu gururla anlatan bir erkek
İnanma ya, gerçekten karısı aldatsa utancından nasıl gizleyecegini bilemezdi. Ayrıca senin neyini tanımış da çok etkilenmiş? Bence memuriyetini, maaşını ve saflığını

Ya, hadi anladım adam açıkgözün teki ama ben burada en çok size şaşırdım.
Adamın niyeti belli sonuçta. Uyanıklık yapıp memur, evlenmemiş kızı getirip çocuğunu baktıracak.
Ama siz daha atanalı bir ay bile dolmamışken hangi ara gönül ilişkisinin içine girmeye vakit buldunuz.
Şehir değiştirmek, ev kurmak, işe alışmak derken gönül işine nasıl enerjiniz kaldı, inanılmaz yani.
Daha iki hafta online görüştüğünüz adamla evlilik, ilerideki çocuklara kadar plan yapacak kadar muhabbeti ilerletmek de ne bileyim....kusura bakmayın ama toyluğun ötesinde bir cahillik bu yaptığınız.
Lütfen önce hayatınızı kurmaya odaklanın.
Kendinizi tanıyın, maaşınızın keyfini çıkarın, daha da önemlisi önce biraz hayatı öğrenin. Sonra etrafınıza bakmaya başlarsınız.
Yangından mal kaçırırcasına gönül işi olmaz.

Çocuklu erkeklerle sevgili olan veya evlenen kadınların konusuna bir bak derim sonra karar ver.

Bunca yıllık hayatinda sadece bir kez ben aldattım , dövdüm, sövdum, ekonomik şiddet uyguladim, evde camis gibi yatıp hizmet bekledim, anne kuzusuyum. Ondan boşandım falan diyen adam gördün, duydun mu? Ben hiç duymadim. On iki yıllık kk üyesiyim okumadım da

Dün tanıştığı kadına eski eşi hakkında böyle bilgiler veren erkeğe güvenilmez.
Aldatıldıysa da bu onun mahremi.
Ayrıca yaşlarınız daha uyumlu olsun derim. Şu an sorun teşkil etmez ama ileride çok sorun olabilir. Hiç evlilik yapmadıysanız, bekar biri ile evlenin ileride.
Evlilik hakkında ilk deneyimleri birlikte yaşamanız güzel olur. Onun yaşayıp tükettiği şeyleri siz hiç yaşamadınız şu an.
Ne evlilik yaşadınız, ne anne oldunuz. Ama o bunları yaşadı, ilk heyecanlarını tüketti. Diyelim evlendiniz, sizden çocuk bile istemeyebilir, çünkü o baba olmuştur. Riskli. Gerek de yok. İyi yapmışsınız.

Bu işler kolay değil,bi defa çocuğa en az üniversite bitene kadar nafaka verecek..oncelikle bunu kabul edeceksiniz
Hem de hiç kolay değil. Çocuğun velayeti babada. Çocuk 5 aylıkken bu olaylar olmuş. 1 yaşında tamamen babaya vermiş kadın çocuğu kendi isteğiyle. Babaannesi bakıyor çocuğun. Bu da hafta sonları gidiyor görüyor çocuğunu. Eksiklerini alıyor falan. Nafaka vermiyor ama her şeyiyle ilgileniyor. Zaten kızının üzerine ev almış benim yaşadığım ilden. Buraları iyi biliyor. Anne çoktan unutmuş kızını öyle dedi. O bekar adamla evlendi çocuk yaptı ondan dedi. Hiç görüşmüyormuş kızıyla. Anne sevgisini görmedi dedi. Ben zaten söyledim hadi farz et şimdi anlaştık kızınla. İleride ergenlik döneminde elbet çatışacağız. Hatta annesini bulacak belki de gidip görüşecek annemle babam senin yüzünden boşandı dese tek bir açıklama yapamam dedim. Niye ki seninle büyüdükten sonra neden annesini bulmak istesin o sadece biyolojik annesi diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…