Aldatılmış suçu yokmuş tabi bu kendisinin iddiaları. Karşı tarafı dinlemek lazım. O neden 5 aylık çocuğunu bıraktı gitti başkasıyla evlendi ve başkasından çocuk yaptı. Çocuğu yanına alacak evet bana diyordu işte annesi olamazsın evet ama ablası olursun yol gösterirsin falan filan. Ne yani çocuğumu bırakmamı mı istiyorsun Sena ben çocuğumu çok zor aldım işte Dna testiyle bilmem neyle dedi. Annesinin yapmadığı anneliği ben yapamam dedim. Zaten geri adım atmıyorum. Geçen hafta daha mesaj atmış. Seni unutamıyorum. Her an aklımdasın, uzaklara dalıyorum seni düşününce gibi şeyler yazmış. Çocuklu birisiyle yapamam dedim. İleride ergenlik çağına gelecek yine beni kabullenmeyecek. Babasını paylaşacağını düşündüğü için hep rekabet edecek benimle dedim. Bence sen de istemezsin bu rekabet içine girmeyi böylesi daha hayırlı dedim üçümüz için de. Ben aslında evlilik falan düşünmüyordum ki atanana kadar. Bu kişi telegramdan çıktı karşıma kendisi de bu atandığım bakanlıkta hemşireymiş. Öyle tanıştık sosyal medyadan. En son konuşmamızda sileceğim numaranı, bir daha yazmayacağım, benden daha iyileri çıkar inşallah karşına. Gözünden hiç yaş döktürmez yazmış. Bugün rehberimden baktım profil fotoğrafı ve profil notu görünmüyor. Silmiş büyük ihtimalle. Sonuçta o biliyordu bekar olduğumu. Bu duruma onun yüzünden geldik biraz da.