- 28 Temmuz 2017
- 2.695
- 6.742
- 158
- 27
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah yazmış. Ben de hayırlısı olsun yazdım. Yani annemi düşünüyorum. Çünkü biliyorsunuz ablam uzakta yaşıyor. 2 abim var evleri ayrı. Annem damattan da gelinlerden de çekiniyor. Tek başına yaşayamaz diye korkuyorum ben de. Zaten bunu da bahane ettim bu çocuğa. Bana dedi ki gerekirse biz evlenirsek bizim yanımızda yaşayabilir. Ben de saçmalama kimse başkasının düzeninde rahat edemez dedim. En küçük ben olunca onu ortada tek başına bırakacakmışım gibi geliyor. İleride de böyle hissedeceğim sanki. Bir de şiir paylaşmış instagramda bu çocuk. Yani 2 haftada şiir paylaşacak kadar ne yaşadın be adam. İki kişi severse mutluluk olur. Biri sever birisi kaçarsa aşk olur. İkisi de sever kavuşamazlarsa efsane olur.Bu adamla olmazmış zaten orası ayrı ama bundan sonra karşına düzgün, sana uygun biri çıkarsa da hep anneni mi düşüneceksin?
Tek evladı sen değilsin. Evlilik yoluna girersen annene bir düzen kurarsınız. Bu yükün altına girip ona göre düşünmek zorunda hissetme kendini.
Son düzenleme: