- 10 Aralık 2016
- 1.252
- 4.110
- 133
- 40
Çocuğunu çok seviyor ama yanına almak için evlenmeyi mi bekliyorEvet canım çocuk 5 aylıktı diyor. Ben 1 yaşına kadar bekledim. Özür diledi kabul etti aldattığını diyor. Ben kabul etmedim bitirdim diyor. Ara ara gidip gördüm kızımı dedi. Hatta kadın 1 yaşında tamamen vermiş çocuğunu. Çocuk beni tanımıyordu ağlıyordu zor alıştı diyor. Sana da alışır falan diyor. Hatta babasına diyormuş ki baba bana ne zaman gerçek anne getireceksin ben anne istiyorum. Babaannesi bakıyormuş şu anda.
Her anlatılana güvenme.Hem de hiç kolay değil. Çocuğun velayeti babada. Çocuk 5 aylıkken bu olaylar olmuş. 1 yaşında tamamen babaya vermiş kadın çocuğu kendi isteğiyle. Babaannesi bakıyor çocuğun. Bu da hafta sonları gidiyor görüyor çocuğunu. Eksiklerini alıyor falan. Nafaka vermiyor ama her şeyiyle ilgileniyor. Zaten kızının üzerine ev almış benim yaşadığım ilden. Buraları iyi biliyor. Anne çoktan unutmuş kızını öyle dedi. O bekar adamla evlendi çocuk yaptı ondan dedi. Hiç görüşmüyormuş kızıyla. Anne sevgisini görmedi dedi. Ben zaten söyledim hadi farz et şimdi anlaştık kızınla. İleride ergenlik döneminde elbet çatışacağız. Hatta annesini bulacak belki de gidip görüşecek annemle babam senin yüzünden boşandı dese tek bir açıklama yapamam dedim. Niye ki seninle büyüdükten sonra neden annesini bulmak istesin o sadece biyolojik annesi diyor.
Ben aynısını sabah söyledim. Ben yolun yarısına bile varamamışken sen o yoldan bütün heveslerini alıp dönmüşsün gibi hissediyorum dedim. Sen düğün, nişan, doğum gibi heyecanları yaşadın. İlkleri tattın ben bunları hiç bilmiyorum tatmadım dedim. Ben hiç mutlu olmadım hep kötü şeyler yaşadım. Hayır ben de aslında tatmadım yazmış.Dün tanıştığı kadına eski eşi hakkında böyle bilgiler veren erkeğe güvenilmez.
Aldatıldıysa da bu onun mahremi.
Ayrıca yaşlarınız daha uyumlu olsun derim. Şu an sorun teşkil etmez ama ileride çok sorun olabilir. Hiç evlilik yapmadıysanız, bekar biri ile evlenin ileride.
Evlilik hakkında ilk deneyimleri birlikte yaşamanız güzel olur. Onun yaşayıp tükettiği şeyleri siz hiç yaşamadınız şu an.
Ne evlilik yaşadınız, ne anne oldunuz. Ama o bunları yaşadı, ilk heyecanlarını tüketti. Diyelim evlendiniz, sizden çocuk bile istemeyebilir, çünkü o baba olmuştur. Riskli. Gerek de yok. İyi yapmışsınız.
Evet 2 haftadır telegramdan yazışıyoruz. Kendisi de başka bir ilçede erkek hemşire. Tesadüf tanıştık bilgi aldım ama o sonradan ilerletti işte. Hiç buluşmadık. O benim yaşadığım ilden kızına ev almış. Kiracısı varmış. Daha önce orada da yaşadım diyor. İlla haftaya buluşalım çay içelim falan dedi de ben istemedim. Doğru anladınız. Boşandığından beri de hiç gönül işlerine girmemiş. İşten eve evden işe hayatı varmış öyle diyor. Bir de annesiyle babası bu 4 yaşındayken boşanmış. Annem de babam da evlenmedi tekrar diyor. Bir ablası ve abisi var. Bunlar da benim kafamı karıştırdı. Onlar da 3 çocukla boşanmış. Benim hayatım tuhafken onun hayatı benden de tuhaf çıktı.ben yanlis anladiysam duzeltebilir misin? 2 haftadir tanisiyosunuz daha bulusmadiniz dogru mu anladim?
Yav geçsin onları. Hepsi yalan. Çocuğuna bakıcı arıyor.Ben aynısını sabah söyledim. Ben yolun yarısına bile varamamışken sen o yoldan bütün heveslerini alıp dönmüşsün gibi hissediyorum dedim. Sen düğün, nişan, doğum gibi heyecanları yaşadın. İlkleri tattın ben bunları hiç bilmiyorum tatmadım dedim. Ben hiç mutlu olmadım hep kötü şeyler yaşadım. Hayır ben de aslında tatmadım yazmış.
Bak guzelim her yazilana inanma hele ki 2 hafta once hayatinda olmayan hic gormedigin birine hayatta inanma benden sana tavsiye mesela ben sana suan hayal ettigim hayati yazar inandiririm hatta erkek olduguma sana asik olduguma bileEvet 2 haftadır telegramdan yazışıyoruz. Kendisi de başka bir ilçede erkek hemşire. Tesadüf tanıştık bilgi aldım ama o sonradan ilerletti işte. Hiç buluşmadık. O benim yaşadığım ilden kızına ev almış. Kiracısı varmış. Daha önce orada da yaşadım diyor. İlla haftaya buluşalım çay içelim falan dedi de ben istemedim. Doğru anladınız. Boşandığından beri de hiç gönül işlerine girmemiş. İşten eve evden işe hayatı varmış öyle diyor. Bir de annesiyle babası bu 4 yaşındayken boşanmış. Annem de babam da evlenmedi tekrar diyor. Bir ablası ve abisi var. Bunlar da benim kafamı karıştırdı. Onlar da 3 çocukla boşanmış. Benim hayatım tuhafken onun hayatı benden de tuhaf çıktı.
Ay bir de anlatmış ki mendil al ağla.Daha 25 yaşındasın ne diye çocuklu adamlarla konuşuyorsunuz. 2 hafta içinde kafanızı karıştırmayı bile başarmış.
Ben aynısını sabah söyledim. Ben yolun yarısına bile varamamışken sen o yoldan bütün heveslerini alıp dönmüşsün gibi hissediyorum dedim. Sen düğün, nişan, doğum gibi heyecanları yaşadın. İlkleri tattın ben bunları hiç bilmiyorum tatmadım dedim. Ben hiç mutlu olmadım hep kötü şeyler yaşadım. Hayır ben de aslında tatmadım yazmış.
Benim yakın bir kız arkadaşım var. Birkaç yıllık sevgili ile sozlenmisti , son dakika nişandan dönmüştü.Ben aynısını sabah söyledim. Ben yolun yarısına bile varamamışken sen o yoldan bütün heveslerini alıp dönmüşsün gibi hissediyorum dedim. Sen düğün, nişan, doğum gibi heyecanları yaşadın. İlkleri tattın ben bunları hiç bilmiyorum tatmadım dedim. Ben hiç mutlu olmadım hep kötü şeyler yaşadım. Hayır ben de aslında tatmadım yazmış.
İşte eski eşinden de dinlemek lazım tabi ki. Aldattığı bekar adamla gitti evlendi ondan çocuk yaptı. Kızını çoktaaan unuttu ve hiç görüşmüyor dedi çocuğuyla. Ben sordum aslında neden boşandın diye. Çocuk babaannedeymiş. Anneanne ve dede götürüyorlarmış bazen. Ama çocuğum çok naziktir, kendi işini kendi halleder, özgüvenlidir seni tanısa sever falan diyor. Hatta şey diyor 1 yıl falan konuşalım ciddi olalım bu işin adını koyalım. Belki bir kızımız olur abla kardeş iyi anlaşırlar. Ben zaten veda konuşması yaptım. Çünkü hoşlanmak yetmiyor. Ne kadar hoşlansam da çok ağır bir sorumluluk bu. Ben de sizlerden fikir alıyorum şu anda.
Normalde o kadın da bunu bir aile toplantısında görmüş. Aynı köydeniz diyor. Beni görmüş beğenmiş sosyal medyadan yazdı ben de şans verdim dedi. Meğerse sevgisi yalanmış, rahatlık battı falan diyor. Annesi de başka ilçede gündüz bu işe gidiyor ya o yüzden annesine baktırıyor çocuğu. Çünkü dediğiniz gibi bakacak hizmetçi yok. Ben de anlamadım karmakarışık bir aile ilişkisi var.Benim yakın bir kız arkadaşım var. Birkaç yıllık sevgili ile sozlenmisti , son dakika nişandan dönmüştü.
Neyse yıllar sonra şimdiki sevgilisi ile tanışıyor, geçmiş iliskilerinden faaln konu açılıyor. Kız da diyor ki "üç sevgilim oldu, biri lise aşkım,üniversitede de devam etti. Biri yeni çalışmaya başladığım zaman ..bir de son sevgilim, iki sene önce ayrildim"
Bunu bize anlattı.
"E xy?" Dedik.
Amaaan o ciddi bir şey değildi ki, dedi.
Aile arası söz kestiği, nişanlık aldığı çocuk içinsizin adam da tam olarak o yani. Evlen barklan çocuk doğur, tatmadım onları de.
Ayiogluayi
Ayrıca çocugu annesi başından atmış baba atmamış mi? Kardeşi mi de anne babası bakıyor? Çalışan kadın nasıl çocuk bakıyorsa gündüz annesinde kalır akşam yanına alır. Olması gereken bu. Ama beyefendi yeni bir bakıcı bulana kadar anasına atmış çocuğu, hala daha eski karısına b.k atıyor
kaç yıllık nikahlı karisi hakkinda boyle konuşan adam senin de kıymetini bilmez. Nasıl sogumadin ya?Normalde o kadın da bunu bir aile toplantısında görmüş. Aynı köydeniz diyor. Beni görmüş beğenmiş sosyal medyadan yazdı ben de şans verdim dedi. Meğerse sevgisi yalanmış, rahatlık battı falan diyor. Annesi de başka ilçede gündüz bu işe gidiyor ya o yüzden annesine baktırıyor çocuğu. Çünkü dediğiniz gibi bakacak hizmetçi yok. Ben de anlamadım karmakarışık bir aile ilişkisi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?