- 27 Ekim 2016
- 332
- 349
- 18
Sim kartın üzerinde seri no felan varsa eğer hattım açık hat kimin üzerine olduğunu bilmiyorum kartımı kaybettim felan deyip bir şansınızı deneyin isterseniz ?Ama benim elimde telefon numarasi yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sim kartın üzerinde seri no felan varsa eğer hattım açık hat kimin üzerine olduğunu bilmiyorum kartımı kaybettim felan deyip bir şansınızı deneyin isterseniz ?Ama benim elimde telefon numarasi yok
direkt arama ekranından yapabiliyorsunuz hat turkcellse çıkıyor. bir de o hatla watsap açmayı deneyin isterseniz hat telefonda takılıyken
ee tamam bi erkek arkadasın yokmu ona arat esinin adını kullansın sen kimlik bilgilerini biliyosun zate yaz anne kızlık soyadını harflerini esinin dogum tarıhını ara turkceli bulTurkcell
Sim kartın üzerinde seri no felan varsa eğer hattım açık hat kimin üzerine olduğunu bilmiyorum kartımı kaybettim felan deyip bir şansınızı deneyin isterseniz ?
ee tamam bi erkek arkadasın yokmu ona arat esinin adını kullansın sen kimlik bilgilerini biliyosun zate yaz anne kızlık soyadını harflerini esinin dogum tarıhını ara turkceli bul
Ama numarayı isteyecekler. Kullaniyorsaniz numarayı neden bilmiyosunuz derler benceSim kartın üzerinde seri no felan varsa eğer hattım açık hat kimin üzerine olduğunu bilmiyorum kartımı kaybettim felan deyip bir şansınızı deneyin isterseniz ?
sonucta bi erkegin üzerine degilmi ille kimlik vardır acık hat mı öyleyse git time evlilik cüzdanını da al cocuk girmis puk istiyo deÇok zekisin limoncu ama hat eşimin üzerine değil.
Telefonunda bir yerlere kaydetmistirCuzdaninda yok araba 3 aydır bende anahtarları vermiyorum arabada da değil.
Şimdi şöyle bir şey var hat eski e malum eskiden açıl hatlar cok daha uyguna oldugu icin fazlasıyla satılıyordu sen bi şansını dene istersen yarında bi turkcell bayiye gidersin kart sende ciddi bir durusun olursa yardım edeceklerini düşünüyorum. Bir de senin icin şöyle bir şey buldum ;Verirler mi acaba çok eski bi hat ama kimin üzerine bilmiyorum oğlum da yanlislikla puk yapmış desem mi ? Yerler mi ? Yemezler bence
Kahve,hattın takıLı olduğu telefonun markasi modeli ne.Ama numarayı isteyecekler. Kullaniyorsaniz numarayı neden bilmiyosunuz derler bence
Kahve,hattın takıLı olduğu telefonun markasi modeli ne.
Samsung ama tel onda. Kart bende. Şimdi kendi hattının dökümüne baktım. 3 dakika musteri hizmetleriyle görüşmüş
Hattı aldığının farkında mı?
Peki kendi hattını o telefona taktın mi. Belki bir şeyler bulurdunBu kez tosladim galiba. Hiçbişey elimde patlamazdi ya bu patladı moralim bozuldu bak
Arayıp kapattırmış bile olabilir, kayboldu calındı vs demiştirEvet 20 dakika sonra farketti. Istedi vermedim ustelemedi