kızlar yetişin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay olursa olsun. Adam ikinci hat kullaniyo benim ele gecirmem sorun olacaksa böyle adaletin der cekilirim
Bebegim niye ugrasiyosun ki savciliga esimin bebi aldattigindan supheleniyorum bu hatti kullaniyor diye versen esin olsada olmasada izin versede vermesede mesajlari aramalari bulup cikariyorlar diye biliyorum. Avukat arkadaslar varsa dogrulugunu aciklar misiniz lutfen

Keske once kendını bı caldırsaydın numarasınu ogrenmıs olurdun eskıden sım kartların ıstunde numarası yazardı ya

Keske once kendını bı caldırsaydın numarasınu ogrenmıs olurdun eskıden sım kartların ıstunde numarası yazardı ya

Pinini bilmiyor konu sahibi , konuyu nasıl okuyorsunuz anlamıyorum ki. Pini bilmiyor > üç kere yanlış giriyor > puk istiyor ve buraya konu açıyor siz de pini bilmediği bir numaradan kendini çaldırmasını öneriyorsunuz. Pini açmadığı için puk istiyor zaten.

Evet her cıkanın yengesı , knu sahıbı olmayan ve ustun zekalı vatandas ben konuyu okudum ve anladım nasıl okudugum srusuna gelınce muhtemelen senın gıbı okumadım (cok sukur) anlamsız cıkısmana ılla bır cevap vermek gerekecekse buyur nasıl okuyorsan oku cevaplıyorum konu kahıbı esının ıkıncı telefnunu bulmus ve HEMEN ıcınden hattı sokmus ve kcasına vermemıs bende dedım kı "tuh keske hemen sokmeseydın hattı, once bır kendını caldırsaydın snra sım hattı cıkarsaydın telefndan " dedım knu sahıbının zekı bı kadın oldugunu bıldıgımden uzuuuun uzuuun yazmadım tabı senı tanımadıgımdan hesaba katmadım. umarım bırdaha ustune vazıfe olmayan bır knuda sana yazılmamıs bır mesaJ ıcın alıntılama yapmazsın ...

Tüm sayfaları okuyamadım ama anladığım kadarıyla elinizde sadece kart var. puk kodunu bulsanız da bir şey çıkmaz. Mesajlar, resimler hatta telefon numaraları bile aksini siz elinizle yapmadıkça (yani kopyalama ya da karta aktarmadıkça) karta değil telefon hafızasına kaydolur.

Bilgiler ve içerik akıllı telefonlarda mail üzerinden açılan hesaplara senkronize olur (google play ya da Apple store a üye olmak için kullanılan mail). Bütün telefon numaraları, eğer ayarlar açıksa fotoğraflar hatta telefonun ses ayarları bile bu sanal hafızalara senkronize edilir.

Hafıza kartı apayrı bir konu, Android telefonlara takılabilir, iphonelarda yok.

Sim karttan ne bulmayı umuyorsunuz bilmiyorum ama içinin boş çıkacağına %90 eminim. Bu kadar strese kendinizi boşuna sokmayın.

Eski konularızı biliyorum. Eşiniz muhtemelen şu an hiç sallamıyordur durumu. Nedeni de büyük ihtimalle açıkladığım şeyler. ordan bir şey çıkmaz. @Kahve-Kokulu-Kadin

O zaman da esinizin araması lazım diyorlar. Bu ne güvenlik arkadaş ya hırsız değiliz sonuçta bi puk vermediler ha

Yakın bir erkek arkadaşına rica et ona arat. Eşin gibi konuşsun. Doğrulamak için sorcakları, doğum yeri ve tarihi ve annesinin kızlık soyadının bilmem kaçıncı harfleri. Bu bilgileri de biliyosundur zaten

Arkadaslar elimde telefon numarasi yok. Yapmayın gözünüzü seveyim. Adamın üstüne kayıtlı no bile çıkmıyor.

Slm canım arkadasını aradıysa ona söylemiştir kapattır veya iptal ettir hatti diye yarı sayfaya kadar okudum. marayı bilmedigin için hiç birsey yapamazsınız.Hatta kardesime bir sorayım birşey yapılamazmı bu konuda. o böyle seyleri çok arastırır

Hat sizin üzerinize değilse bayi puk kodunu vermez.
Sizin yapıcağınız en mantıklı çözüm müşteri hizmetlerini erkek bir arkadaşınıza aratıp eşiniz gibi konuşması. Hat sahibinin kişisel bilgilerini bilmeniz puk kodunu alabilmeniz için yeterli diye biliyorum.
Hattın kapalı olduğu süre boyunca bi msj ya da arama gelmişse taktığınız telefona düşücek bildirmler. Önceki msjları ya da arama kayıtlarını görmeniz düşük ihtimal. Çünkü msjlar vs telefon hafızasına kayıtlanır ayarını değiştirmedikçe. Ayrıca hatta erişim sağladığınızda online işlemlerden geçmiş tarihli işlemlerine bakabilirsiniz.

Kardesim "hiç bir sekilde puk koduna ulasamaz mahkemeye delil olarak sunsun kapattırmişta olasa gecmişini araştırarak içindeki bilgilerw ulasır"dedi kahve hanım. hakkında hayırlısı olsun inşallah

Arkadaslar elimde telefon numarasi yok. Yapmayın gözünüzü seveyim. Adamın üstüne kayıtlı no bile çıkmıyor.

Sinirleniyorsunuz ama kusura bakmayın da birazda siz bu ortamı yarattınız. Yazmamak için direndim ama dayanamadım. Yasal olmayan bir şey için çözüm istemişsiniz ve buradakiler de bildiklerince size yardım etmeye çalışmışlar.
Buraya yazdığım her mesajımda bu yasal ifadesini kullanıyorum ve kullanacağım.
Lütfen eşinizle aranızdaki husumet yargı aşamasındaysa o sim kartı dava dosyasına koyun. Gerisini boş verin.
Neden kendinizi ve buradakileri parçalıyorsunuz anlamıyorum.
Haaa diyelim içinden başka bir şey çıktı, olsun bu sizi ipe götürmez ki.
Yapacağınız şey çok basitken neden yapmıyorsunuz.
Konunuz biraz daha devam ederse çok saçmalamalar olacak burada.
Biraz sağduyuyla halledilmeyecek bir sorun değilken başka birini eşiniz deyi operatörle konuşturmaya kadar vardıran yorumlar yapıldı.
Lütfen,yasal olanı yapın. Çünkü karşı taraf özel haklara şahıs olarak tecavüz ettiğiniz iddiasıyla size de bu işi yaparken yardım aldığınız kişilere de dava açar uğraşıp durursunuz.

Bu arada ekleme yapayım. İnşallah eşiniz buradaki üyeliğinizi bilmiyordur. Biliyorsa ve bu yazışmaları kanıt olarak gösterirse inanın başınız çok ağrır.

Arkadaşlar ,kahve hat eşimin üstüne kayıtlı değil diyor ısrarla 11880 diosunuz anlam veremiyorum gerçekten .bir de hat açık degil ki herkes takmış *101# die tamam herkes biliyor bunu ama hat açık degil.ACIK DEĞİL !!

Telefonu al cep telefonu magazisinin birine git küçük bir yer olsa da farketmez telefonun sifreyi kirdirarak açtır. Tahminini 20 tl ye yaparlar. Sonrasini zaten bulursun.

Canım benim ver avukatına sim kartı , o bir şekilde halledecektir , bu kart sonuçta delil sayılır , avukat savcılığın izniyle o kartı mutlaka açtıracaktır .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…