• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yetişin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bi kendin gitsen acaba hamgi operatörse. Hattı açmak istediğini falan söylesen eski hat bi yardımcı olsanız desen. Eşimin üstüne olabilir hatırlamıyorum falan. Yardımcı olurlar belki.

Watsap hesabını bulduysanız numarasına da ulaşabilmeniz gerekmez mi? Şaşırdım hesabı görüp numarayı görememenize.

Acil numaraları arayıp çıkan numarayı mı istesen:))) internete bağlayıp kurcalasan ne yapılabilir acaba bende merak ettim.

İnşallah o hattan Watsap konuşmaları yedeklenmistir yoksa acsaniz bile bi işe yaramaz. Mesajlar yazılar aramalar konuşmalar artık hersey akıllı telefonlarda kalıyor hattın sadece numarasi kullanılıyor. Numarayı bulsaniz bile gene sahibi siz olmadığınız için mesaj arama dökümü size verilmez sadece watsap yedeklemesi varsa siz tekrar yüklersiniz mesajları. Ama sizden gizlediği başka bi hattın olmasi bile mahkemede iyi bişey olur muhakkak.

Kartın üzerindeki seri numaraları operatöre söyleseniz belki numarayı bulurlar.
Birde nette bişeyler buldum. Sanırım nokialarda işe yarıyormuş denemek lazım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 70
  • image.webp
    image.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 60
  • image.webp
    image.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 62
Beyefendi de pek rahat bak bak nasıl olsa bişey yok dedi. 1 kez istedi 2. Istemedi. Şaşırdım. Pin kiramayacagimi biliyo çakal
Yakın tanıdık telefoncular yapıyor canim ben kendi hattiminkini yanlış girmiş yigenlerim pukda yoktu yaptılar ve benimkine turkcel inşallah yaptirabilirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X