- 8 Kasım 2014
- 1.634
- 1.313
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Watsap hesabını bulduysanız numarasına da ulaşabilmeniz gerekmez mi? Şaşırdım hesabı görüp numarayı görememenize.
inşallah açabilirsiniz hattın sizde olduğunu biliyorsa korkacak birşeyi olmadığından almamıştır uğraş dur demiş bide
Kahve ,bak mutlaka dene bu ikisini,12345678 ve 25802580
O kartla kendi no nu ara Nr çıkar sonra hangi kurumsa onun dükkanına git ve pin i unuttum de belki onlar ordan halledebilirler
Acil numaraları arayıp çıkan numarayı mı istesen:))) internete bağlayıp kurcalasan ne yapılabilir acaba bende merak ettim.
Acil dediğim 112 falan hani tele şifre girmedende aranabilen numaralardı ama meşgul etmekte olmaz şimdi terslerler falan:)Acil numaralarda bişey yok ki
Bunı biliordum ama açık olması gerekmiyor mu kilidin tuşlamak içinHattı takip *101# tuslarsan hiç bir bilgiye gerek kalmadan numara çıkıyo
Baktığım sitede hat çeksin yeter hiç bişeye gerek yok diyo ama çekmesi için pin gerekli mi kiBunı biliordum ama açık olması gerekmiyor mu kilidin tuşlamak için
Çekmesi için hattın açık olması lazım şebekeyi operatörden alıyor sonuçta yani denemek lazım tabi.Baktığım sitede hat çeksin yeter hiç bişeye gerek yok diyo ama çekmesi için pin gerekli mi ki
Yakın tanıdık telefoncular yapıyor canim ben kendi hattiminkini yanlış girmiş yigenlerim pukda yoktu yaptılar ve benimkine turkcel inşallah yaptirabilirsinBeyefendi de pek rahat bak bak nasıl olsa bişey yok dedi. 1 kez istedi 2. Istemedi. Şaşırdım. Pin kiramayacagimi biliyo çakal