Kızlar yardıma ihtiyacım var

Öncelikle şen şakraklıktan ziyade kendimi üzmemeye gayret ederim. Bir şey olmuyorsa vardır bir hayır diyorum ve eminim daha güzel şeyler olucak sonrasında bu sadece aşk değil iş içinde geçerli her şey için böyle düşünürüm pozitif bakarım. Bu çocuk içinde şuan olmuyo ama ilerde olcak diye düşünüyorum😭

ya :KK43: bi anlık kızgınlıkla instagramdan çıkardım.. sadece whatsappta var ama asla durumlarımı açmıyor görmüyor. İnstagramda takipleşsek inanın şimdiyebir şeyler yapmıştım😀
Whatsappta durumumu ona özel yaptım bir fotoğraf çekilmiştim güzel çıktım diye attım görmedi silindi bir daha attım görmedi silindi bir daha attım son 3 saat sonra silincek inş şimdi görür.

Ya ama bir şey dicem kızlar tamam yazmıcam ama inanıyorum ki buraya işte o çocukla evlendik yazıcam inanıyorumm
Bir şey diyeceğim eğer okundu bilgisini kapattıysa durumlarına baksa da sen göremezsin ki ben yanlış mı biliyorum🤓

Yok silmedi onuda kontrol ettim 😀 zaten silmeyip açmaması daha kötü değil mi

Nasıl kontrol edeceksiniz? 😀 Profil fotoğrafı, kişisel ileti falansa herkese açıktır, benimki öyle mesela. 😀😀 Başka yolu varsa bir söyleyiverin hele lazım oluyor. 😀

Bir şey diyeceğim eğer okundu bilgisini kapattıysa durumlarına baksa da sen göremezsin ki ben yanlış mı biliyorum🤓
Sırf bunu yazmak için sonuna kadar okudum yorumları belki bu konuya değinen olmadıysa diye ama siz yazmışsınız.😊 Benim de aklıma bu geldi belki de konu sahibinin attığı tüm fotoğrafları gördü ama okundu bilgisi kapalı olduğu için konu sahibi bilemedi. 😊

vanessa sandım sonra bi baktım başka bi vakaymış, öyle yazma annem yazma bacııım , yazma. yanlışlıkla aramak derken daha neler. ınstagramdan da bı anlık ofkeyle cıkarttım demıssınız, duygularınızla bi anda fevri ya da yüksek hareket etmememeyi öğrenmek sizin yararınıza olacak deneyin

Son düzenleme:
Sırf bunu yazmak için sonuna kadar okudum yorumları belki bu konuya değinen olmadıysa diye ama siz yazmışsınız.😊 Benim de aklıma bu geldi belki de konu sahibinin attığı tüm fotoğrafları gördü ama okundu bilgisi kapalı olduğu için konu sahibi bilemedi. 😊
Okundu açık çünkü daha önce attıklarımı 1-2 defa gördü

Kızlar allah aşkıma biriniz destek verinde yazayım ya hepiniz yazma demişsiniz motivasyonum 0 😀 hadi destek bekliyorum kızlar sizdenn

Yaa çok komiksiniz vallahi ne desem bilemedim. Bu erkeğin size ilgisi yok bariz desem de bu durum sizi mesaj atmaktan alıkoymayacak gibi. Bari özledim yazmayın Allah aşkına 😂

X