Kızlar yardıma ihtiyacım var

Bence direk seni özledim demek ters teper. Kendini bir şey sanmasın. Konuşmak istiyorsanız daha normal bir konu seçin halini hatrını sorun hem kendinizi hatırlatmıs olursunuz hemde niyeti varsa konuşmanın devamı gelir. Yoksa zaten iyiyim sağol der ve biter

Kızlar üzüldüm ama olsun. En azından bir şeyleri bitirmeme yardımcı olur bu kafamda. Sakinleşeyim bir tüttürüp geliyorum anlatıcam hepiniz burda olun çok ihtiyacım varr😞

Okundu açık çünkü daha önce attıklarımı 1-2 defa gördü

Sırf duruma bakmak için kapatmış olabilir. Benim kayınvalidem eltilerinin durumlarına bakacaksa kapatıyor okundu bilgisini. 😀😀 Hatta 24 içinde açmayın sakın o zaman baktığınız saat çıkıyor diye tembihliyor. 😀😀

Kötü mü cevap verdi? :KK43:
Kötü değilde umursamaz.
-Napıyosun?
-Oturuyorum.
Cevaba bakın. Sonra açtım ağzımı yumdum gözümü dedim neyimi gördün ilgiliydin ne bu dedim
-kafa yapımız uymdı.(böyle yazıyo bide )

Ben deliriyorum yani ne bu cevap dahi yazmak istemiyo seni tanıdığım için kendime çok kızıyorum dedim hislerimiz ve duygularımız uymuyor diyor😀

Dedim ki allah allah bu sonuca nerden vardın? Benimle konuştun mu dedim bana sordun mu bunları dedim. Evt tamam yaptım diyo.

En son eşşeklik ettim tamam oldu mu dedi aynen dedim öyle yaptın dedim ayrıca bu kadar cevap vermemek görmemek istiyosan engelle o zaman dedim hiç cevap vermedi daha yani keşke yazmasaydım

Kötü değilde umursamaz.
-Napıyosun?
-Oturuyorum.
Cevaba bakın. Sonra açtım ağzımı yumdum gözümü dedim neyimi gördün ilgiliydin ne bu dedim
-kafa yapımız uymdı.(böyle yazıyo bide )

Ben deliriyorum yani ne bu cevap dahi yazmak istemiyo seni tanıdığım için kendime çok kızıyorum dedim hislerimiz ve duygularımız uymuyor diyor😀

Dedim ki allah allah bu sonuca nerden vardın? Benimle konuştun mu dedim bana sordun mu bunları dedim. Evt tamam yaptım diyo.

En son eşşeklik ettim tamam oldu mu dedi aynen dedim öyle yaptın dedim ayrıca bu kadar cevap vermemek görmemek istiyosan engelle o zaman dedim hiç cevap vermedi daha yani keşke yazmasaydım
Adam şimdi '' Ooo yedek kızmış. '' dedi. 🤣

Kızlar en azından için rahatladı ya. Farkındayım küçük düştüm ama olsun en azından şuan istediğimi yaptım kendime çok kızıyorum

Öyle desin isterse beni yedeğe kimse koyamaz hayatımda bir defa kendimi o konuma koydurdum daha olmaz yani😀 ben 2 gün daha üzülürüm sonra geçer yani.bu hep böyle olmuştur o ne düşünürse düşünsün.
2 gün sonra unutmana izin vermez. Hikayelerine bakar durur, birkaç gün sonra bir sabah günaydın mesajı atar, sonra akşama kadar ulaşamazsın. Böyle böyle kırıntılar ile besler, ne beklentiye gir ne de tam kop, cepte kal diye.

2 gün sonra unutmana izin vermez. Hikayelerine bakar durur, birkaç gün sonra bir sabah günaydın mesajı atar, sonra akşama kadar ulaşamazsın. Böyle böyle kırıntılar ile besler, ne beklentiye gir ne de tam kop, cepte kal diye.
Bu çocuk benim hayatının hiçbir yerinde olmamı istemiyor kızlar o yüzden ceptelik gibi durumda olmaz

X