- 7 Ocak 2022
- 20
- 26
- 33
- Konu Sahibi Niloyaaniloyaaa
Açık açık Nedenini sorabilirsiniz mesela güzel güzel konuşuyorduk ne oldu diyebilirsinizVardı ama o ilgi neden bitirdi ki bu kadar hızlı ilgiyi alakayı. Çok ilgiliydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açık açık Nedenini sorabilirsiniz mesela güzel güzel konuşuyorduk ne oldu diyebilirsinizVardı ama o ilgi neden bitirdi ki bu kadar hızlı ilgiyi alakayı. Çok ilgiliydi
Sorucam ya sorucam allahım içimde kaldı aşırı derecede sorcam sonra silerm numarasını falan gururum şuan -lerde ama olsunAçık açık Nedenini sorabilirsiniz mesela güzel güzel konuşuyorduk ne oldu diyebilirsiniz
Cevap geldi mi?Kızlar ben yazdım dayanamadım naber yazdım kendimi hiç bu kadr kötü hissetmemiştim
Okundu açık çünkü daha önce attıklarımı 1-2 defa gördü
Boşluktan hep.Anlamıyorum gerçekten neden bu kadar taktım neden hep düşünüyorum altı üstü 2 hafta ya gerçekten kendime kızıyorum
Kızlar üzüldüm ama olsun. En azından bir şeyleri bitirmeme yardımcı olur bu kafamda. Sakinleşeyim bir tüttürüp geliyorum anlatıcam hepiniz burda olun çok ihtiyacım varr
Sevgilisi mi varmis? Ya da evli miymis?Kızlar üzüldüm ama olsun. En azından bir şeyleri bitirmeme yardımcı olur bu kafamda. Sakinleşeyim bir tüttürüp geliyorum anlatıcam hepiniz burda olun çok ihtiyacım varr
Kötü değilde umursamaz.Kötü mü cevap verdi?
Yok bekar ya tanıdığım birisinin akrabası zatemSevgilisi mi varmis? Ya da evli miymis?
Adam şimdi '' Ooo yedek kızmış. '' dedi.Kötü değilde umursamaz.
-Napıyosun?
-Oturuyorum.
Cevaba bakın. Sonra açtım ağzımı yumdum gözümü dedim neyimi gördün ilgiliydin ne bu dedim
-kafa yapımız uymdı.(böyle yazıyo bide )
Ben deliriyorum yani ne bu cevap dahi yazmak istemiyo seni tanıdığım için kendime çok kızıyorum dedim hislerimiz ve duygularımız uymuyor diyor
Dedim ki allah allah bu sonuca nerden vardın? Benimle konuştun mu dedim bana sordun mu bunları dedim. Evt tamam yaptım diyo.
En son eşşeklik ettim tamam oldu mu dedi aynen dedim öyle yaptın dedim ayrıca bu kadar cevap vermemek görmemek istiyosan engelle o zaman dedim hiç cevap vermedi daha yani keşke yazmasaydım
Öyle desin isterse beni yedeğe kimse koyamaz hayatımda bir defa kendimi o konuma koydurdum daha olmaz yani ben 2 gün daha üzülürüm sonra geçer yani.bu hep böyle olmuştur o ne düşünürse düşünsün.Adam şimdi '' Ooo yedek kızmış. '' dedi.
2 gün sonra unutmana izin vermez. Hikayelerine bakar durur, birkaç gün sonra bir sabah günaydın mesajı atar, sonra akşama kadar ulaşamazsın. Böyle böyle kırıntılar ile besler, ne beklentiye gir ne de tam kop, cepte kal diye.Öyle desin isterse beni yedeğe kimse koyamaz hayatımda bir defa kendimi o konuma koydurdum daha olmaz yani ben 2 gün daha üzülürüm sonra geçer yani.bu hep böyle olmuştur o ne düşünürse düşünsün.
Bu çocuk benim hayatının hiçbir yerinde olmamı istemiyor kızlar o yüzden ceptelik gibi durumda olmaz2 gün sonra unutmana izin vermez. Hikayelerine bakar durur, birkaç gün sonra bir sabah günaydın mesajı atar, sonra akşama kadar ulaşamazsın. Böyle böyle kırıntılar ile besler, ne beklentiye gir ne de tam kop, cepte kal diye.