- 7 Aralık 2019
- 2.500
- 2.401
- Konu Sahibi Niloyaaniloyaaa
sen bilirsin ama bunlara cantada keklik havasi vermeye gelmiyor elinin altinda olma derimYaa varya bende poposunu kaldirmak istiyorsaniz yazin diyecektim utandim ahfjgldlhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen bilirsin ama bunlara cantada keklik havasi vermeye gelmiyor elinin altinda olma derimYaa varya bende poposunu kaldirmak istiyorsaniz yazin diyecektim utandim ahfjgldlhh
Ahaha zaten normalde asla hikaye atmayan ben bugün sadece ona özel bir hikaye atayım dedim inanır mısınız ona bile bakmadı.. 24 saat oldu silindi gitti hikaye. Sanırım tipi değilim bulustuktan sonra yazmayi,ilgiyi birakmisti zatenSaçmalamağğğğğ öyle yazacaksa hiç yazmasın
Valla son pismanlik su durumda fayda etmez gibi yaa:))Ufak tefek anlaşmazlıklardı. Halledilebilirdi ama ben konuşmak istemedim o da bir şey demedi tamam dedi. Şimdi diyorum keşke halletmeye mi çalışsaydım
Kuyruğu her daim dik tutmak lazım. Burnunuz düşse eğilip almayın. Bu erkeklere böylesi yarar.Haklısınız. Zaten böyle fikirler alıp yazmamak için buraya yazdım inanın. Her şeyin farkındayım
O zaman sakın yazma kendini küçük düşürme lütfen bulunmaz hint kumaşı mı Allah aşkına yazma yazmaAhaha zaten normalde asla hikaye atmayan ben bugün sadece ona özel bir hikaye atayım dedim inanır mısınız ona bile bakmadı.. 24 saat oldu silindi gitti hikaye. Sanırım tipi değilim bulustuktan sonra yazmayi,ilgiyi birakmisti zaten
Haklisiniz akışına bırakayım en iyisi zaten 2 hafta konuşmuştuk sadece hoşlanmıştımKuyruğu her daim dik tutmak lazım. Burnunuz düşse eğilip almayın. Bu erkeklere böylesi yarar.
İlk ben yazayım, aman trip atmayayım, anlayışlı olayım, alttan alayım vs. gelmez bunlara.
Bunlar canlarına okuyan tiplere vuruluyorlar. Gelişine vuracaksın, kanırtacaksın ancak öylesi yarıyor valla.
eski nesil olarak bu hikayeleri göndermeleri asla anlayamayacağım.böyle süren ilişkilerde nasıl gerçek yüzleri tanınıyor ortak zevkler anlaşılıyor hayatı paylaşabileceğimiz ortaya çıkıyor gerçek duygular nasıl ifade ediliyor anlamıyorummmAhaha zaten normalde asla hikaye atmayan ben bugün sadece ona özel bir hikaye atayım dedim inanır mısınız ona bile bakmadı.. 24 saat oldu silindi gitti hikaye. Sanırım tipi değilim bulustuktan sonra yazmayi,ilgiyi birakmisti zaten
Ya kendimi çekip atmıştım belki görür yazar diye ama yazmayı geçin görmedi bile..eski nesil olarak bu hikayeleri göndermeleri asla anlayamayacağım.böyle süren ilişkilerde nasıl gerçek yüzleri tanınıyor ortak zevkler anlaşılıyor hayatı paylaşabileceğimiz ortaya çıkıyor gerçek duygular nasıl ifade ediliyor anlamıyorummm
Evet 2 haftada hoşlanmak gayet normal değil mi? Aşık oldum seviyorum yazmadım.2 haftada mı?
Hele hele iki haftalık herifin ardına hiç düşülmez. Ne mazisi ne değeri var da ağız eğeceksiniz şuna?Haklisiniz akışına bırakayım en iyisi zaten 2 hafta konuşmuştuk sadece hoşlanmıştım
1 saatte de hoşlanabilir normal2 haftada mı?
Uzdun bugunde sana yakalimYeterince hanımefendi durdum zaten olmuyor asla yazmıyor artık farklı şeyler yapma zamanı
sağlığa zararlı ve zam geldiiiiUzdun bugunde sana yakalim