- 17 Ocak 2017
- 136
- 290
- 36
-
- Konu Sahibi Niloyaaniloyaaa
Ahaha zaten normalde asla hikaye atmayan ben bugün sadece ona özel bir hikaye atayım dedim inanır mısınız ona bile bakmadı.. 24 saat oldu silindi gitti hikaye. Sanırım tipi değilim bulustuktan sonra yazmayi,ilgiyi birakmisti zaten
gurban olemmmmm tik tok a bulaşma da ne hikaye atarsan at.orda akıllara zarar bir hayat varrrrr.Kızlarr ,yazmıyorum tamam. Bir anlık istekti yanlış olduğunun farkındayım ama durduramayacaktım kendimi sonra hemen aklıma burası geldi ve şuan yazma fikrimden kesinlikle vazgeçtim
Ama hikaye atmaya devam belki bir gün görür
Yok yok whatsapptan atıyorum sadece onu seçtim görmesi içingurban olemmmmm tik tok a bulaşma da ne hikaye atarsan at.orda akıllara zarar bir hayat varrrrr.
ne alaka?genç bir kadın hoşlandığı çocuk hakkında ne yapsam diye konu açmış.akıllara zarar da değil konusuVanessaRinki ile tanışmanızı öneririm
Ay bana böyle yazan erkekler gözüme yakışıklı gelse de bı soguyodum .Kızlar bir çocuk var..2 hafta konuştuk çok güzeldi ama anlaşamadık konuşmayı kestik yazmıyor. Yazacak gibi de değil ama ben özlüyorum baya baya.
Sizce ben yazayım mı? Özledim yazmak istiyorum şuan ama ne kadar doğru bilmiyorum. Aynen şu mesajı yazacağım
“çok garip biliyorum ama ben seni özledim “
İki hafta konuştuğun çocuğu nasıl özledin yav?Kızlar bir çocuk var..2 hafta konuştuk çok güzeldi ama anlaşamadık konuşmayı kestik yazmıyor. Yazacak gibi de değil ama ben özlüyorum baya baya.
Sizce ben yazayım mı? Özledim yazmak istiyorum şuan ama ne kadar doğru bilmiyorum. Aynen şu mesajı yazacağım
“çok garip biliyorum ama ben seni özledim “
Evet ya. Görüntülü konuşuyorduk, eğlenceliydi yani.Sen onu degil 2 haftadir saran muhabbetini özlüyorsun, kendine gel
Jajajjajaj Yok valla icmiyorumsağlığa zararlı ve zam geldiiii
Çok komikti ya o yüzden sanırımİki hafta konuştuğun çocuğu nasıl özledin yav?
yüz yüze görüşmedin değil mi bu çocukla?Çok komikti ya o yüzden sanırım
Ben aşık değilim, sevmiyorumda sadece hoşlandım çünkü komik birisiydi ve biraz benim yüzümden konuşmayı bitirdik. Toparlamak istiyorum ve size yazdım napsam diye aldığım öneriler doğrultusunda akışına bırakacağım. Bazıları gerçekten çok büyütüyorlarne alaka?genç bir kadın hoşlandığı çocuk hakkında ne yapsam diye konu açmış.akıllara zarar da değil konusu
Görüştük. Zaten tanıdık gibi bir şey. Misafirlikte karşılaştık sonra 2 hafta kadar konuştuk bir kez kahve içtik sonra bir nişanda karşılaştıkyüz yüze görüşmedin değil mi bu çocukla?
ergenlikte ve üniversite zamanlarında ne saçmasapan hoşlanmalar gördüm .güzel duygulardı arkadaşlar anlatırdı gülerdik .ciddiye alınacak bir olay değil haklısın.gençlik heyecanları bunlarBen aşık değilim, sevmiyorumda sadece hoşlandım çünkü komik birisiydi ve biraz benim yüzümden konuşmayı bitirdik. Toparlamak istiyorum ve size yazdım napsam diye aldığım öneriler doğrultusunda alışına bırakacağım. Bazıları gerçekten çük büyütüyorlarkeşke her şeyi bu kadar ciddiye almasalar
Yok dinlemicem çünkü kızlar haklılar. Beyfendi daha hikayemi açmaya tenezzül etmezken yazmak beni küçük düşürür. Ben en iyisi bir sonraki karşılaşmamızı bekleyeyim belki bir şeyler olurKalbinin sesini dinle
Yaa varya bende poposunu kaldirmak istiyorsaniz yazin diyecektim utandim ahfjgldlhh