- 7 Mart 2020
- 439
- 352
-
- Konu Sahibi Niloyaaniloyaaa
Bende kendime inanamıyorum ama çocuğun asla ilgisini çekemedim !!! En son çare serumlu kol fotoğrafıKusura bakmayın ama son cümleye çok güldüm
Yeterince hanımefendi durdum zaten olmuyor asla yazmıyor artık farklı şeyler yapma zamanıErgen gibi o ne oyle hanimefendi durun lutfen
Sosyal medya insanı ne hallere dusuruyorBende kendime inanamıyorum ama çocuğun asla ilgisini çekemedim !!! En son çare serumlu kol fotoğrafı
çok garip biliyorum ama ben senle evlenmek istiyorum da yazabilirsinKızlar bir çocuk var..2 hafta konuştuk çok güzeldi ama anlaşamadık konuşmayı kestik yazmıyor. Yazacak gibi de değil ama ben özlüyorum baya baya.
Sizce ben yazayım mı? Özledim yazmak istiyorum şuan ama ne kadar doğru bilmiyorum. Aynen şu mesajı yazacağım
“çok garip biliyorum ama ben seni özledim “
Hanımefendi keşke her şeyi ciddiye almasanız. Şakadan anlasanız. Serumlı kol fotoğrafı atmayacak kadar bilinçli, böyle bir mesajı ciddiye almayacak kadar olgun birisiyim.Sosyal medya insanı ne hallere dusuruyor
içindeki sese inanma.bekle yazarsa konuşursun yazmazsa hoşlanmamış demektirKızlarrr!! Çok komik biliyorum ama ne yapayım içimden bir ses bu doğru insan diyor ama çocuk benimle asssla ilgilenmiyor…
Yaa varya bende poposunu kaldirmak istiyorsaniz yazin diyecektim utandim ahfjgldlhhkaldirirsan poposunu dahada indiremezsin
Ufak tefek anlaşmazlıklardı. Halledilebilirdi ama ben konuşmak istemedim o da bir şey demedi tamam dedi. Şimdi diyorum keşke halletmeye mi çalışsaydımOzledim derken:)anlasamadik dediniz ya?
Haklısınız. Zaten böyle fikirler alıp yazmamak için buraya yazdım inanın. Her şeyin farkındayımNe olacağını düşünüyorsunuz?
"-Ben de seni çok özledim ama yazmaya cesaret edemedim. " gibi bir cevap mı? Peki sonra?
Böyle bir şey olmayacak, uyarayım. Muhtemelen size ilgisini yitirdi ya da başka birini buldu, daha cazip geldi. Şu an adamın yeni flörtü bile olabilir. Kendinizi rezil etmeyin derim.
Saçmalamağğğğğ öyle yazacaksa hiç yazmasınBende kendime inanamıyorum ama çocuğun asla ilgisini çekemedim !!! En son çare serumlu kol fotoğrafı