Gebeliğe Hazırlık Kizlar tsh 4.75

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya benim serbest t4 normal çıktı. Ama tsh yüksek. ilaçla düşer inşallah

Ya benim serbest t4 normal çıktı. Ama tsh yüksek. ilaçla düşer inşallah
Düşer canım inşallah bana dr dediki olurda gebe kaldınız gelin ilacın dozunu ona göre vercem. Kısa zamanda git canım inşallah düzene girer korkma

Düşer canım inşallah bana dr dediki olurda gebe kaldınız gelin ilacın dozunu ona göre vercem. Kısa zamanda git canım inşallah düzene girer korkma
Gidicem canım zaten bu hafta sonu gidicektim kalp atışı için. Onun için ayrı bir stres var zaten şu an üzerimde. İnşallah duyabiliriz diye.

Benim Doktorumda aynısı demişti düzenli ilacımı kullandım şükürler olsun hamilelik serüvenimide böle atlatmış oldum

Gidicem canım zaten bu hafta sonu gidicektim kalp atışı için. Onun için ayrı bir stres var zaten şu an üzerimde. İnşallah duyabiliriz diye.
Inşallah duyarsın canım endiselenme stres yapma sakın rabbim kalp atışını duyurur kucağına sağ salim verir inşallah

Benim Doktorumda aynısı demişti düzenli ilacımı kullandım şükürler olsun hamilelik serüvenimide böle atlatmış oldum
Ne güzel bende düzenli kullandım düştü simdide gebelik için uğraşıyorum

Amin canım aminn inşallah o kadar içime işlemiş ki gece rüyamda göğüslerimden süt geliyordu. Çok etkilendim
Insallah inşallah güzel habelerle gelirsin. Dua et bol bol olumsuzluklardan uzak dur canım

İnşallah canım her hastalığın bir tedavisi var Artk sen gönlünü ferah tut canım sen hamilesin dimi

Evet canım hamileyim bu hafta kalp atışı için gidicez doktora. Ama çok stresliyim. Ya duyamazsak diye çok korkuyorum.
Ayy ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım o duygu anlatılmaz Yaşanır ben video ya çekmiştim ilk kalp atışını duyduğum gün bence güzel düşün stres yapma en güzel gün bence bu

Ayyy tişkür ederim canım inşallah güzel haberler alırım inşallah duyabiliriz. Benim de aklımda videoya almak. İnşallah o minik kalbinin sesini duyarım da Allah'ın izniyle. Dua et bana olur mu

Ayyy tişkür ederim canım inşallah güzel haberler alırım inşallah duyabiliriz. Benim de aklımda videoya almak. İnşallah o minik kalbinin sesini duyarım da Allah'ın izniyle. Dua et bana olur mu
Canım dualarım seninleİyi doktor seç canım benim dilim yandı bu konuda aman sen dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…