Ya benim serbest t4 normal çıktı. Ama tsh yüksek.Bende ilk dr gittiğimde tsh 5in üstündeydi dahiliyeye sevk etti ordada aynı cıktı. Dr bana gebelik sordu düşündüğümü söyledim ve gebelikte bebeğe etki olacağını salgiladim bezler bana zor yetiyo bebek olursa ikinize yetmez ve bebeğin zihnine etki edeceğini dedi. Şuan tsh 2.5 olması gereken dedi dr ama hala ilaç kullanıyorum
İçini ferah tut canım sadece iyi araştır ve iyi bir doktora gitBebeğime bişey olucak diye çok korktum ilk öğrenince ama sonra biraz araştırdım ilaçla düşüyormuş inşallah kötü bişey olmaz
Ben maalesef hep olumsuz düşünüyorum aslında stres yapmamam gerek ama elimde değil. Bir arkdsmında yüksek çıkmış benle aynı o da ilaç kullanıyor. Düşmüş şimdi biraz. İnşallah benim de düşerİçini ferah tut canım sadece iyi araştır ve iyi bir doktora git
Düşer canım inşallah bana dr dediki olurda gebe kaldınız gelin ilacın dozunu ona göre vercem. Kısa zamanda git canım inşallah düzene girer korkmaYa benim serbest t4 normal çıktı. Ama tsh yüksek.ilaçla düşer inşallah
Gidicem canım zaten bu hafta sonu gidicektim kalp atışı için. Onun için ayrı bir stres var zaten şu an üzerimde. İnşallah duyabiliriz diye.Düşer canım inşallah bana dr dediki olurda gebe kaldınız gelin ilacın dozunu ona göre vercem. Kısa zamanda git canım inşallah düzene girer korkma
Benim Doktorumda aynısı demişti düzenli ilacımı kullandım şükürler olsun hamilelik serüvenimide böle atlatmış oldumBende ilk dr gittiğimde tsh 5in üstündeydi dahiliyeye sevk etti ordada aynı cıktı. Dr bana gebelik sordu düşündüğümü söyledim ve gebelikte bebeğe etki olacağını salgiladim bezler bana zor yetiyo bebek olursa ikinize yetmez ve bebeğin zihnine etki edeceğini dedi. Şuan tsh 2.5 olması gereken dedi dr ama hala ilaç kullanıyorum
Inşallah duyarsın canım endiselenme stres yapma sakın rabbim kalp atışını duyurur kucağına sağ salim verir inşallahGidicem canım zaten bu hafta sonu gidicektim kalp atışı için. Onun için ayrı bir stres var zaten şu an üzerimde. İnşallah duyabiliriz diye.
Allah bağışlasın inşallahBenim Doktorumda aynısı demişti düzenli ilacımı kullandım şükürler olsun hamilelik serüvenimide böle atlatmış oldum
Ne güzelBenim Doktorumda aynısı demişti düzenli ilacımı kullandım şükürler olsun hamilelik serüvenimide böle atlatmış oldum
Amin canım aminn inşallahInşallah duyarsın canım endiselenme stres yapma sakın rabbim kalp atışını duyurur kucağına sağ salim verir inşallah
Insallah inşallah güzel habelerle gelirsin. Dua et bol bol olumsuzluklardan uzak dur canımAmin canım aminn inşallaho kadar içime işlemiş ki gece rüyamda göğüslerimden süt geliyordu. Çok etkilendim
İnşallah canım her hastalığın bir tedavisi var Artk sen gönlünü ferah tut canım sen hamilesin dimiBen maalesef hep olumsuz düşünüyorum aslında stres yapmamam gerek ama elimde değil. Bir arkdsmında yüksek çıkmış benle aynı o da ilaç kullanıyor. Düşmüş şimdi biraz. İnşallah benim de düşer
İnşaAllah canım benim çok sağol Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla.Insallah inşallah güzel habelerle gelirsin. Dua et bol bol olumsuzluklardan uzak dur canım
Evet canım hamileyim bu hafta kalp atışı için gidicez doktora. Ama çok stresliyim. Ya duyamazsak diye çok korkuyorum.İnşallah canım her hastalığın bir tedavisi var Artk sen gönlünü ferah tut canım sen hamilesin dimi
Ayy ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım o duygu anlatılmaz Yaşanır ben video ya çekmiştim ilk kalp atışını duyduğum gün bence güzel düşün stres yapma en güzel gün bence buEvet canım hamileyim bu hafta kalp atışı için gidicez doktora. Ama çok stresliyim. Ya duyamazsak diye çok korkuyorum.
Ayyy tişkür ederim canımAyy ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım o duygu anlatılmaz Yaşanır ben video ya çekmiştim ilk kalp atışını duyduğum gün bence güzel düşün stres yapma en güzel gün bence bu
Canım dualarım seninleAyyy tişkür ederim canıminşallah güzel haberler alırım inşallah duyabiliriz. Benim de aklımda videoya almak. İnşallah o minik kalbinin sesini duyarım da Allah'ın izniyle. Dua et bana olur mu
Teşekkürler canımCanım dualarım seninleİyi doktor seç canım benim dilim yandı bu konuda aman sen dikkat et
Doktorum tansiyonumun olduğunu anlamadı gebelik zehirlenmesiyle erken doğum oldu canım 7ci ayımın ilk haftasında doğum gerçekleştiTeşekkürler canım❤ ayy noldu kötü birşey mi olmuştu bu yüzden
Şimdi sağlıklıdır inşallah bebeğin canım.Doktorum tansiyonumun olduğunu anlamadı gebelik zehirlenmesiyle erken doğum oldu canım 7ci ayımın ilk haftasında doğum gerçekleşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?