Gebeliğe Hazırlık Kizlar tsh 4.75

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Simdi ilacin dozunu dusurur sanirim canim birden cok yuklemis ama problem olmaz dert etme

Aynen şimdi sıradayım bekliyorum canım birde kan tahlili verirken hemşire nasıl iğneyi batırdıysa hala kolumu oynatamıyorum

ilaç dozu fazla gelince düşer gayet normal tsh ilaçları cabuk etki gösteriyor

Kuzum sen tekrar dr gittn mi tsh degerin için benşmde 8.5 çıktı ve kadın dogumcu dahiliyeye sevk etmiş benlik bı sorununuz yok ths çok yüksek bunun düzelmesi lazım die dahili yede doktorum da degerin çok yüksek dedi emin ol ak için ultradon felan yaptırdı ve gutr oldugumı ögrendik bence sende mutlaka gitt 3.ayımdayım ilaç kullanıyorum 8.5ken drma sormuştum bu şekilde hamile kalabilrmiiym die kalamzsın die bişey yok ama 8.5çok yüksek bu duruöda yumurtaların saglıklı olmaz dedi yani döllenme gerçekşesebilir ama tutunamaz yada Allah korusun bebekmokusur ama yaşamaz bişekilde saglıklı olmaz dedi en fazla 2ile 2.5arası olması gerekiyor dedi suan 3.22artık tehlikeli sınırı geçtik yumurtaların saglıklı olabilir ama ilaca devam 2.5 olması lazım sen dikkat et artık gebelik düşünuyorsun dedi .. Biraz uzun oldu kb ☺

Son düzenleme:
Ayy kuzum karıştırdım tsh yüksekti benim senin tsh çok iyiymiş kb

Dozu çok yüksek vermiş benşm doktorum50lik verdi ilk ay 50likle 8.5dan 3.57 ye düştü daha sonra hafta iki gün ilacı 1.5 iç dedi yanı 75lik olarak bunayda haftada 4gün 1.5 içicem neden o kadar yüksek vermiş ki

canim onla bir ilgisi yok benimki normalde yuksek zaten
Tsh yüksekse yumurtalar saglıklı olmazmış yani yuöurta olusuyormuş ama saglıklı degil döllenmede olır ama tutunamaz düşer yada bebek oluşur Allah korusun bişey olur saglıklı olmaz dedi benm dr uktrasonla baktırdınızmı tsh yükseklihi guatr ile alakalı tiroid bezlerinizle alakalı bir durım genel kontrolden geçin bence mutlaka arkadaşlar

Daha sonra gebeliklerinizde tsh düşünvemi kaldınız peki

Bende öyle her ay konyrol altı da olman gerek dedi ama benin tiroid bezime zarar vermiş zaten onyızden kontrol alyında kalmam gerekmiş Allah kısmet eder ve hamile kalabilirsem bile hem kadın doğum hem dahili ye dr takib edermiş fulyanur akdnz

Ben artik ümidi kestim çocuğum olmaz benim

Ben artik ümidi kestim çocuğum olmaz benim
Öyle düşünme hepimiz çocuk istiyoruz ama belliki zamanımız var daha her ne olırsa olsun önce şükür etmeliyiz vardır bundada bir hayr demeliyiz Rabbimde herşey sonsuz hayırlısyla bizlerinde kucağımızı doldurur evimizi şenlendirir inşallah habersiz yapılan fualr kabul olurmuş şuan bir çok kişi belkide bizler için dua ediyodur inşallah kabul olur dularımız

Amin inşallah

Of gecen ay 4.12 ydi bugun tkrar baktirdm 5.41 olmus t3-t4 normal. Ilacami baslatirlar sizce? Kadin doguma mi gorunmeli dahiliyeye mi? 30 yil tiroid bedir bilmem bi cocuk yapim artik dedim cat diye yukselesi tuttu

Of gecen ay 4.12 ydi bugun tkrar baktirdm 5.41 olmus t3-t4 normal. Ilacami baslatirlar sizce? Kadin doguma mi gorunmeli dahiliyeye mi? 30 yil tiroid bedir bilmem bi cocuk yapim artik dedim cat diye yukselesi tuttu
İlaca başlarsın canım bence yani benimde öleydi ilaca başladım ve dahiliye bölümü bakiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…