Evettt şükürler olsun Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahAma sonu güzeldi miniğinin kalp sesini duydun
AMİN CANIMMEvettt şükürler olsun Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Stres yapma kuzum sen yapinca bebeginde hissediyor bunu. Rabbim saglicakla kucağına almayi nasip etsin ❤Canım bugün doktoruma gittim. O da aynı senin dediğin gibi söyledi. T4ün normal dedi. Tsh için tekrar test yaptırmam istedi. Ve kalp atışını duyduk şükürler olsun ❤
Bende de benzer bir durum olmuştu. Ekimde ölçüldüğünde 1.99 çıkmıştı aralıkta tekrar bakıldı 5.45. Doktor çok yüksek ilaç başla dedi ben istemedim. Neden olduğunu da söylemedi. Bir ay sonra tekrar ölçüldü 1.77ye düştü kendiliğinden. Borsa gibi sürekli iner çıkar sağolsun.Merhabalar arkadaşlar bugün test yapıldı ve TSH 7.70 çıktı 5 ay önce TSH 1,65 ti doktor erkenden tekrar kan tahlili istedi iyi değil dedi böle bir anda tshı yükselen oldu mu arkadaşlar
Bilmediğim konu hakkında bilgi verdiğimi neden düşündün anlamadım. Farkındaysan hamilelik öncesi ve hamilelikte en büyük etkenlerden biri de stres. Boş yere tsh değeri yüksek diye kendini yiyip bitirmenin de bi mantığı yok. Kimseye doktora gitme demiyoruz zaten. Kendi doktorumunda bana söylediği şeyleri paylaşarak strese girmeden hallolocağını söyledim. Tsh değerim 7 iken ilaç vermedi doktorum tek bi değere göre ilaç verilmediğini söyledi. Yediklerime içtiklerime dikkat ederek 2 ye düşürdüm. Öyle bi riski ben almadım canım doktorum uygun gördüğü için uyguladım.Ne güzel akıl veriyorsunuz bilmediğiniz bir konuda tsh yüksekken evet hamile kalınabilir ama hamilelikte tsh 3 ün altında tutulmalıdır.Bebekte sıkıntı olmaması için yada düşük olmaması için.Tsh bebeğin haftasına göre düşüp yada çıkabilir ama yediklerinle videolarla düzeltilip risk alınacak bir durum değildir.Siz o riski göze almış olabilirsiniz ama burda ki insanlara bu şekilde akıl vermeniz doğru değil.
ben hastasi degilim ama canim sanirim demir ilaci etkili sanirimbende hipotroidi hastasiyim düşuklere bile yol acabiliyor tiroit
ne icin etkili tatlim demir ilaci?ben hastasi degilim ama canim sanirim demir ilaci etkili sanirim
canim demir ilaci tsh hormonunu artiriyor birakincada bir kac ay icinde kendiliginden dusuyormusne icin etkili tatlim demir ilaci?
canim onla bir ilgisi yok benimki normalde yuksek zatencanim demir ilaci tsh hormonunu artiriyor birakincada bir kac ay icinde kendiliginden dusuyormus
Yok canim burda bir topikte gordum hemde iki uc bayan diyordu bendede gercekten oyle oldu ben ilac kullaniyordum o ara biraktim iki ay sonra tekrar doktora gittim tsh yuksek bebek olmaz diye olctu iki kusurdeydicanim onla bir ilgisi yok benimki normalde yuksek zaten
bir ara mide ilaclari kullaniyordum ondan da olmus olabilir mi acabaYok canim burda bir topikte gordum hemde iki uc bayan diyordu bendede gercekten oyle oldu ben ilac kullaniyordum o ara biraktim iki ay sonra tekrar doktora gittim tsh yuksek bebek olmaz diye olctu iki kusurdeydi
canim onu bilmem ama seninki hani hastalikta olabilir tsh yuksek olunca tiroiddenmi oluyor bilmem ama eger ilaci birakinca dusmuyorsa ilacla baglantisi yoktur ben burda okumustum baktim kadin dogru soyluyor o ara bende kullniyordum demir ilaci iki ay sonra olcturdum dusuktu ama tabi herkesin ilactan olmuyordur canimbir ara mide ilaclari kullaniyordum ondan da olmus olabilir mi acaba
canim ben her zman demir kullanmiyorum çayı cok içmemek gerekiyor mesela ben buna uyamıyorum pek bazi seyleri biz elimizle kendimize yapiyoruz canim yacanim onu bilmem ama seninki hani hastalikta olabilir tsh yuksek olunca tiroiddenmi oluyor bilmem ama eger ilaci birakinca dusmuyorsa ilacla baglantisi yoktur ben burda okumustum baktim kadin dogru soyluyor o ara bende kullniyordum demir ilaci iki ay sonra olcturdum dusuktu ama tabi herkesin ilactan olmuyordur canim
canim o zaman ondan yuksek olabilir tabi cok yuksekse onu bilemicem canim cunku demir kullananlarin genelde tsh cikmis senin kacticanim ben her zman demir kullanmiyorum çayı cok içmemek gerekiyor mesela ben buna uyamıyorum pek bazi seyleri biz elimizle kendimize yapiyoruz canim ya
Anladim cnm allah sifa versin ama demir ilacini birakirsan iki ay sonra falan olctur birde canim o zaman anlarisn ilactanmicanim bir degere gore karar vermek zor tshda benimki ilk 6 cikmisti ilac verdi doktor sonra normale düştü ilaci kendi kafamla biraktim ve tsh 11e çıktı ben uzun zamandir tsh sıkıntısı çekiyorum canim
tamamAnladim cnm allah sifa versin ama demir ilacini birakirsan iki ay sonra falan olctur birde canim o zaman anlarisn ilactanmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?