- 12 Kasım 2018
- 851
- 2.883
- 63
Şimdi şükürler olsun 4 yaşında yaşıtlarıyla aynı birşeyi yok ama doğumdan sonra yaşadıgımızı eşim,ben birde Allah biliyor Allah kimseyi yaşatmasın zor süreçti kızımda güçlü çıktıŞimdi sağlıklıdır inşallah bebeğin canım.
Allahım bir daha yaşatmasın böyle üzücü şeyler canım çok sevindim iyi olmasınaŞimdi şükürler olsun 4 yaşında yaşıtlarıyla aynı birşeyi yok ama doğumdan sonra yaşadıgımızı eşim,ben birde Allah biliyor Allah kimseyi yaşatmasın zor süreçti kızımda güçlü çıktıBirlikte üstesinden geldik hatta o yüzden ikinciyi yapamıyorum bir sızı kaldı kalbimde canım
Allah razı olsun canımAllahım bir daha yaşatmasın böyle üzücü şeyler canım çok sevindim iyi olmasına
Bejim de t3 t4 normal canim onemli olan onlar zaten tsh kolay dusuyo. Benim suan 2.5a düşmüş hemenYa benim serbest t4 normal çıktı. Ama tsh yüksek.ilaçla düşer inşallah
Canım bugün doktoruma gittim. O da aynı senin dediğin gibi söyledi. T4ün normal dedi. Tsh için tekrar test yaptırmam istedi. Ve kalp atışını duyduk şükürler olsunBejim de t3 t4 normal canim onemli olan onlar zaten tsh kolay dusuyo. Benim suan 2.5a düşmüş hemen
Canım bugün kalp atışını duyduk çok şükürAllah razı olsun canım☺
Gözün aydın bak bide endiseliydin rabbim kucağına almayı nasip etsinCanım bugün doktoruma gittim. O da aynı senin dediğin gibi söyledi. T4ün normal dedi. Tsh için tekrar test yaptırmam istedi. Ve kalp atışını duyduk şükürler olsun ❤
Gözün Aydın canım benim inşallah sağlıklada kucağına almayı Rabbim nasip etsinCanım bugün kalp atışını duyduk çok şükür
Sağol canım benimm aminn inşallahGözün Aydın canım benim inşallah sağlıklada kucağına almayı Rabbim nasip etsin
Sağol kuzumm valla çok şükürGözün aydın bak bide endiseliydin rabbim kucağına almayı nasip etsin
Ama sonu güzeldi miniğinin kalp sesini duydunSağol canım benimm aminn inşallahyüreğim ağzımda yattım valla sedyeye
Canım senin tsh orta yani düşürülür bence doktorun verdigi mg uygun benim tsh 11 lerde sadece cmt-pzr 150 kullanıyorum diyer günler 100 lük bence doktorun dedigin uygula canım ve her 3 ayda bir kontrole git elbette fazlası zarardır bence bilmiyorum yanı bana göre2.47 den 4.43 e çıktı benim de. Hashimotoudum. İlacın dozu arttıkça düşer mi? 100-150 içiyorum. 150 de kalp çarpıntım olmuyor. Doktora en son gittiğimde haftaiçi 75 haftasonu 50 demişti. Ben kendi kafama göre yükselttim kendimi halsiz hissettikçe. Şuanda iyiyim ama bilemiyorum doğru mu yapıyorum. Doktorlara göre tabi her şey hep normal
O zaman 100 e düşüreyim ama 75 kende acayip artmıştı. Dereotu yemeyi düşünüyorum ya sürekliCanım senin tsh orta yani düşürülür bence doktorun verdigi mg uygun benim tsh 11 lerde sadece cmt-pzr 150 kullanıyorum diyer günler 100 lük bence doktorun dedigin uygula canım ve her 3 ayda bir kontrole git elbette fazlası zarardır bence bilmiyorum yanı bana göre
Peki ne zamn doktora gittin kiO zaman 100 e düşüreyim ama 75 kende acayip artmıştı. Dereotu yemeyi düşünüyorum ya sürekli
Bence sen tekrar bir doktora görün derim ben belki doktor tekrar bir doz degişim yapabilir canımPeki ne zamn doktora gittin kidereotu da ye zararı yoktur yani
Canım bence doktora git kan tahlili yapsınlar senin için en iyisi bu bence doktora anlatırsın durumunu yardımcı olur sana kan degerlerine ve d vitaminine bakarlar çünkü halsizlik bunlarda yapar25 ocakta 4 müş. Aralık 4.43 ekim 2.47 :) keşke hep bu değerde olsaymış.
Zaten doktorlar 3 ayda bir gel diyorlar bende sıkıldım ben birde kan vermekten çok korkardım o yüzden de gitmezdimTamam canım gideceğim yine. Bıktım doktorlardan da bu ay da olmazsa diğer ay gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?