- 12 Kasım 2018
- 851
- 2.883
- 63
Dedigim gibi gebelik yok istesende kalamazsın dedi ilaç yükseltti bu kadar kansızlıgım varmış kan ilacı verdi canımInsallah guzel haberle gelirsin canim
Neden kalamazsin dedi canimDedigim gibi gebelik yok istesende kalamazsın dedi ilaç yükseltti bu kadar kansızlıgım varmış kan ilacı verdi canım
TSH:11lerde canım yüksek olduğu için gebe kalma olasılığım yokNeden kalamazsin dedi canim
Kac olmasi gerekiyormus peki canim en az. Benim de 3.5 felan. 75 mg ilac kullanıyorumTSH:11lerde canım yüksek olduğu için gebe kalma olasılığım yok
0,57-5,6 arası canım ama doktorlar 2 gibi iyi diyorlarKac olmasi gerekiyormus peki canim en az. Benim de 3.5 felan. 75 mg ilac kullanıyorum
Hamilelikte genelde yukseliyor ama degerin yuksek canim dikkat et mutlaka takip ettir.Ee ben yeni baktırdım 7 çıktı ama hamileyim. Hamilelikle beraber mi yükseldi o zaman. Daha önce hiçte baktırmamıştım
Daha ne kadar ilac icim ya0,57-5,6 arası canım ama doktorlar 2 gibi iyi diyorlar
EEvet canım sağol daha yeni öğrendim yüksek olduğunu öbürgün kendi doktoruma gidicem ilaç verilir büyük ihtimalleHamilelikte genelde yukseliyor ama degerin yuksek canim dikkat et mutlaka takip ettir.
Vermesi gerekir canim aynen. Guzel bi 9 ay gecirirsin inşallah bizede dua etEEvet canım sağol daha yeni öğrendim yüksek olduğunu öbürgün kendi doktoruma gidicem ilaç verilir büyük ihtimalle
Aminn canım inşallah her gece dua ediyorum isteyen herkes içinVermesi gerekir canim aynen. Guzel bi 9 ay gecirirsin inşallah bizede dua et
Aminn canım inşallah her gece dua ediyorum isteyen herkes için
Evet cnm bnmde hamileyken 3 düşmüştü 7 yüksekHamilelikte genelde yukseliyor ama degerin yuksek canim dikkat et mutlaka takip ettir.
5 gün 100 mg 2 gün 150 mg ama bende bıktım böle gergin hap içmekten yok mu bir çaresi acaba bir tedavisiDaha ne kadar ilac icim yayedi omrumu bu troid. Sen suan kac mg kullaniyorsun
Yokmus canim malesef omrumuzun sonunakadar devam5 gün 100 mg 2 gün 150 mg ama bende bıktım böle gergin hap içmekten yok mu bir çaresi acaba bir tedavisi
Evet canım gidicem doktoruma takip ettiricem zaten ilaç verirEvet cnm bnmde hamileyken 3 düşmüştü 7 yüksek
Aynen kesin ilaç verir canımEvet canım gidicem doktoruma takip ettiricem zaten ilaç verir
Bebeğime bişey olucak diye çok korktum ilk öğrenince ama sonra biraz araştırdım ilaçla düşüyormuş inşallah kötü bişey olmazAynen kesin ilaç verir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?