Gebeliğe Hazırlık Kizlar tsh 4.75

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım dun okudum bu sitede kadın gebe kalamıyor sanıyormus sebebsiz infertilite diye 4 yıl çekmiş en son bir doktor anlamış meğer gebe kalıyormuş tsh 5 yüksek değermiş vucud düşman olarak algılayıp yok ediyormuş o adet oldu sanıyormuş ama öyle değilmiş benimde bu ovulasyonu takip ettiğimden beri adete yakın silik çıkıyor ama artmıyor deger bence

Devlet hastanesinde oyle oluyorsa bilmiyorum ben direk randevu aldim gittim ozele kan tahlili,elle muayene sonrada ultrason istedi dr sukur nodul falan cikmadi demir eksikligi falan cikti hatta ilaci yazdi dr
devlette öyle canım bende önce dahiliye gitcem bugun özelde kadın doğumcuya gidip bir aşılama içn konuşcam o sırada onuda sorcam bakalım bu ne diyecek

canım ona bile bakmıyorlar geçen gittim tekrar tahlil istedim en son mayısta vermiştim diyorki senede bir kez bakıyoruz bir ay öyle dereotu yemiştim çunku

Başka hastaneye mi gitsen acaba canım. Ama dere otunu düzenli yediysen baya etki etmiş olabilir canım.

Başka hastaneye mi gitsen acaba canım. Ama dere otunu düzenli yediysen baya etki etmiş olabilir canım.
canim bilmiyorum ama bugun gercekten sonunda dogru doktoru buldum galiba uzun uzun anlatti 2.5 in altinda olmasi gerek dedi tsh hic biri saymamisti folikul sayisini rezerv durumunu falan tekrar tahlil aldi ona gore ilac baslatacakmis

Merhaba hanımlar son 6 aydır nerdeyse her ay baktırdım Tsh değerine. Sonuçlar genelde 3ü bulmuyordu. Geçen ay gittiğim iki farklı doktor on gün arayla test istedi ilkinde 2.75 çıkan değer ikincide 5.75 çıktı. Yüksek çıktığını görünce korktum açıkçası sizce neden olabilir bu kadar oynak değerler. Doktora sordum aç mı vermedin acaba dedi hayır açtım dedim o zaman şekerli bişeyler yedin yada labaratuvar bozuk dedi. Hiç tatmin edici bir cevap vermedi. İçime kurt düştü bu ay yine baktırcam değerime. Bunları düşüne düşüne çocuk olacağı varsa da olmuyor yaa

canim benden test isterken ac yada tokmusun diye sormadilar hatta ben bugun verdigim testten once cikolata yemistim bence sen testi bir tekrarla seninkide yuksekmis tsh

canim benden test isterken ac yada tokmusun diye sormadilar hatta ben bugun verdigim testten once cikolata yemistim bence sen testi bir tekrarla seninkide yuksekmis tsh
İlk defa yüksek çıktı canım geçen yıl mayıstan beri her ay baktılar 3 bile çıkmamıştı daha önceleri,ilk defa bu değer çıktı

canim bilmiyorum ama bugun gercekten sonunda dogru doktoru buldum galiba uzun uzun anlatti 2.5 in altinda olmasi gerek dedi tsh hic biri saymamisti folikul sayisini rezerv durumunu falan tekrar tahlil aldi ona gore ilac baslatacakmis

canim bebegin sag salim kucagina almissindir insallah sende durumlar nasil tekrar dusunuyormusun gebelik

Cok sevindim canim nihayet dikkate alan bir doktora denk gelmişsin insallah butun tahlillerinde tertemiz cikar. Tsh da hic merak etme bana doktor en dusuk dozda baslatmisti 50 tablet vardi kutuda yarisina geldigimde 3.85 ten 1.60 dusti bile. İnsallah bu doktor sana gerekeni yapacaktir canim.

Canim ben maalesef alamadim kucagima Bos gebelik cikti kurtaj oldum. Ama bakalim bu ay umutluyum kurtajdan sonra ilk ay sayilir carsamba bat gunum. İnsallah sana da hayirlisiyla saglikli bir hamilelik ve saglicakla evladini kucaklamak nasip olur.

insallah canim bakalim hayirlisi test yaptinmi hic insallah bu sefer hayitlisiyla sag salim kucagina alirsin ben asilama yaptircam canim bu ay

insallah canim bakalim hayirlisi test yaptinmi hic insallah bu sefer hayitlisiyla sag salim kucagina alirsin ben asilama yaptircam canim bu ay

Yapmadım canım eğer adet olmazsam cuma yaparım diye düşünüyorum. Amin canım sağolasın. İnşallah Rabbim isteyen herkese sağ salim yavrusuna kavuşmayı nasip etsin. Sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
Senin de aşılaman inşallah hayırlı olur canım. Sağlıcakla döllenir ve annesine tutunur. Tarih belli mi ?

Merhabalar arkadaşlar bugün test yapıldı ve TSH 7.70 çıktı 5 ay önce TSH 1,65 ti doktor erkenden tekrar kan tahlili istedi iyi değil dedi böle bir anda tshı yükselen oldu mu arkadaşlar

Merhaba canim bende bir hemsire olarak tiroid problemi yasuyorum ve 3 yıldır ilac kullanıyorum. Tsh yuksekligi gebe kalmaya engel degil ancak gebe kaldiktan sonra bebek dusmesine sebep oluyor. Ama 4 küsür yinede yuksek bi deger. En yakin zamanda dahiliyeye gitmeni tavsiye ederim. Senin metabolizmani da cok etkiliyor ben bir turlu kilo veremiyordum mesela

Gebe misin canim
marshmallow Ben varım . Benim 1.7 iken bi kaç ayda 3.4 oldu. Sebebi aldığım demir takviyesiymiş bazı takviyelerin aşırısı tiroid hormonlarını yükseltiyormuş. Üstelik ilaç bile değildi solgar marka doğal demir takviyesiydi..geçen ay belki bu yüzden hamile kalamadım takviyeyi bıraktım kendiliğinden düşecekmiş..

C
Canım ben hiç ilaç kullanmadım tek kullandığım eutrox ilacı o yüzden doktorda şaşırdı

marshmallow son 5 ay içinde büyük bi üzüntü geçirdiysen olur . Hiç bi sebep aklına gelmiyorsa şimdilik kendini rahat bırak bi süre sonra tekrar ölçtür. İkinci defa bakıldı mı yine aynı mı?

Canim kadin dogumcular hep normal diyor birde benim canim evde hep testte pozitif cikiyor ama adet oluyorum belkide ondandir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…