canım dun okudum bu sitede kadın gebe kalamıyor sanıyormus sebebsiz infertilite diye 4 yıl çekmiş en son bir doktor anlamış meğer gebe kalıyormuş tsh 5 yüksek değermiş vucud düşman olarak algılayıp yok ediyormuş o adet oldu sanıyormuş ama öyle değilmiş benimde bu ovulasyonu takip ettiğimden beri adete yakın silik çıkıyor ama artmıyor deger bencecanım senin yazmak istediğini ben tam anlamamışım tsh yüksekliği bebeğin oluşmasına izin veriyormuş anladım o yüzden yükseltmek için ilaç kullandı sandım. Kusura bakma şimdi anladım. Ama yine de olay açıkladığım gibi. Hamile kalabilirsin kalınmaz diye bir şey yok. Ama yüksekliğinin hamilelikte riskli olduğunu baz alırsak düşürmek en doğrusu.
devlette öyle canım bende önce dahiliye gitcem bugun özelde kadın doğumcuya gidip bir aşılama içn konuşcam o sırada onuda sorcam bakalım bu ne diyecekDevlet hastanesinde oyle oluyorsa bilmiyorum ben direk randevu aldim gittim ozele kan tahlili,elle muayene sonrada ultrason istedi dr sukur nodul falan cikmadi demir eksikligi falan cikti hatta ilaci yazdi dr
canım ona bile bakmıyorlar geçen gittim tekrar tahlil istedim en son mayısta vermiştim diyorki senede bir kez bakıyoruz bir ay öyle dereotu yemiştim çunku
canim bilmiyorum ama bugun gercekten sonunda dogru doktoru buldum galiba uzun uzun anlatti 2.5 in altinda olmasi gerek dedi tsh hic biri saymamisti folikul sayisini rezerv durumunu falan tekrar tahlil aldi ona gore ilac baslatacakmisBaşka hastaneye mi gitsen acaba canım. Ama dere otunu düzenli yediysen baya etki etmiş olabilir canım.
canim bebegin sag salim kucagina almissindir insallah sende durumlar nasil tekrar dusunuyormusun gebelikBaşka hastaneye mi gitsen acaba canım. Ama dere otunu düzenli yediysen baya etki etmiş olabilir canım.
canim benden test isterken ac yada tokmusun diye sormadilar hatta ben bugun verdigim testten once cikolata yemistim bence sen testi bir tekrarla seninkide yuksekmis tshMerhaba hanımlar son 6 aydır nerdeyse her ay baktırdım Tsh değerine. Sonuçlar genelde 3ü bulmuyordu. Geçen ay gittiğim iki farklı doktor on gün arayla test istedi ilkinde 2.75 çıkan değer ikincide 5.75 çıktı. Yüksek çıktığını görünce korktum açıkçası sizce neden olabilir bu kadar oynak değerler. Doktora sordum aç mı vermedin acaba dedi hayır açtım dedim o zaman şekerli bişeyler yedin yada labaratuvar bozuk dedi. Hiç tatmin edici bir cevap vermedi. İçime kurt düştü bu ay yine baktırcam değerime. Bunları düşüne düşüne çocuk olacağı varsa da olmuyor yaa
İlk defa yüksek çıktı canım geçen yıl mayıstan beri her ay baktılar 3 bile çıkmamıştı daha önceleri,ilk defa bu değer çıktıcanim benden test isterken ac yada tokmusun diye sormadilar hatta ben bugun verdigim testten once cikolata yemistim bence sen testi bir tekrarla seninkide yuksekmis tsh
canim bilmiyorum ama bugun gercekten sonunda dogru doktoru buldum galiba uzun uzun anlatti 2.5 in altinda olmasi gerek dedi tsh hic biri saymamisti folikul sayisini rezerv durumunu falan tekrar tahlil aldi ona gore ilac baslatacakmis
canim bebegin sag salim kucagina almissindir insallah sende durumlar nasil tekrar dusunuyormusun gebelik
insallah canim bakalim hayirlisi test yaptinmi hic insallah bu sefer hayitlisiyla sag salim kucagina alirsin ben asilama yaptircam canim bu ayCok sevindim canim nihayet dikkate alan bir doktora denk gelmişsin insallah butun tahlillerinde tertemiz cikar. Tsh da hic merak etme bana doktor en dusuk dozda baslatmisti 50 tablet vardi kutuda yarisina geldigimde 3.85 ten 1.60 dusti bile. İnsallah bu doktor sana gerekeni yapacaktir canim.
Canim ben maalesef alamadim kucagima Bos gebelik cikti kurtaj oldum. Ama bakalim bu ay umutluyum kurtajdan sonra ilk ay sayilir carsamba bat gunum. İnsallah sana da hayirlisiyla saglikli bir hamilelik ve saglicakla evladini kucaklamak nasip olur.
insallah canim bakalim hayirlisi test yaptinmi hic insallah bu sefer hayitlisiyla sag salim kucagina alirsin ben asilama yaptircam canim bu ay
Merhaba canim bende bir hemsire olarak tiroid problemi yasuyorum ve 3 yıldır ilac kullanıyorum. Tsh yuksekligi gebe kalmaya engel degil ancak gebe kaldiktan sonra bebek dusmesine sebep oluyor. Ama 4 küsür yinede yuksek bi deger. En yakin zamanda dahiliyeye gitmeni tavsiye ederim. Senin metabolizmani da cok etkiliyor ben bir turlu kilo veremiyordum meselaKizlar kadinlar kulubunde dun okudum sebebsiz infertilite demisler ama bayan diyorki tsh 4 kusurde aslinda brbek olusuyomus tsh yuksekligi bebegin olusmasina izin vermiyormus bir doktor kesfetmis bunu ilac icmis kadin gebe kalmis tekrar olcturmus tsh hemen yine 5 olmus hemen tekrar ilac icmis ben daha once tsh 4.75 bebege engel olmazmi dedim hem ozel hem devlet ilgisi yok dedi. Bilgisi olan yol gosterebilirmi lutfen bende bu ovulasyon testi aldim alali adete yakin testler saatler sonrada silik cikiyor ama eskiden silikte olsa cikmazdi
Gebe misin canimMerhabalar arkadaşlar bugün test yapıldı ve TSH 7.70 çıktı 5 ay önce TSH 1,65 ti doktor erkenden tekrar kan tahlili istedi iyi değil dedi böle bir anda tshı yükselen oldu mu arkadaşlar
Gebe misin canim
Yarın gebelik testide yapılacak ama gebe kalma gibi ihtimal yokGebe misin canim
Canım ben hiç ilaç kullanmadım tek kullandığım eutrox ilacı o yüzden doktorda şaşırdımarshmallow Ben varım . Benim 1.7 iken bi kaç ayda 3.4 oldu. Sebebi aldığım demir takviyesiymiş bazı takviyelerin aşırısı tiroid hormonlarını yükseltiyormuş. Üstelik ilaç bile değildi solgar marka doğal demir takviyesiydi..geçen ay belki bu yüzden hamile kalamadım takviyeyi bıraktım kendiliğinden düşecekmiş..
Gebelikte birden yukselmeler olabiliyo da ondan dedim canım.Yarın gebelik testide yapılacak ama gebe kalma gibi ihtimal yok
Canim kadin dogumcular hep normal diyor birde benim canim evde hep testte pozitif cikiyor ama adet oluyorum belkide ondandirMerhaba canim bende bir hemsire olarak tiroid problemi yasuyorum ve 3 yıldır ilac kullanıyorum. Tsh yuksekligi gebe kalmaya engel degil ancak gebe kaldiktan sonra bebek dusmesine sebep oluyor. Ama 4 küsür yinede yuksek bi deger. En yakin zamanda dahiliyeye gitmeni tavsiye ederim. Senin metabolizmani da cok etkiliyor ben bir turlu kilo veremiyordum mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?