Canim bende demir takviyesi aliyorum halada aliyorummarshmallow Ben varım . Benim 1.7 iken bi kaç ayda 3.4 oldu. Sebebi aldığım demir takviyesiymiş bazı takviyelerin aşırısı tiroid hormonlarını yükseltiyormuş. Üstelik ilaç bile değildi solgar marka doğal demir takviyesiydi..geçen ay belki bu yüzden hamile kalamadım takviyeyi bıraktım kendiliğinden düşecekmiş..
İkinci defa yarın bakılacak bakalım ne çıkıcak gerçekten merak ediyorum çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldun canım ben tahlil sonucunu yarın tekrar yazarım :)marshmallow son 5 ay içinde büyük bi üzüntü geçirdiysen olur . Hiç bi sebep aklına gelmiyorsa şimdilik kendini rahat bırak bi süre sonra tekrar ölçtür. İkinci defa bakıldı mı yine aynı mı?
Boyle bisey duymadim ama kadin dogumcu bunu bilirCanim kadin dogumcular hep normal diyor birde benim canim evde hep testte pozitif cikiyor ama adet oluyorum belkide ondandir
Rica ederim . Bekliyoruz sonucu :)İkinci defa yarın bakılacak bakalım ne çıkıcak gerçekten merak ediyorum çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldun canım ben tahlil sonucunu yarın tekrar yazarım :)
Ben bi kere 3 ay düzenli demir kullandım tsh 5.5 oldu. Bikaç ay sonra tekrar 2nin altına inmişti. Böyle dalgalanmalar olabiliyorCanim bende demir takviyesi aliyorum halada aliyorum
Canim benim 2 senedir bebek olmuyor diyorlarki demir eksikligide sebep olurmus neye inanacagimi sasirdimBen bi kere 3 ay düzenli demir kullandım tsh 5.5 oldu. Bikaç ay sonra tekrar 2nin altına inmişti. Böyle dalgalanmalar olabiliyor
Sen de bebek düşünüyorsan çok yüklenme
Ne güzel akıl veriyorsunuz bilmediğiniz bir konuda tsh yüksekken evet hamile kalınabilir ama hamilelikte tsh 3 ün altında tutulmalıdır.Bebekte sıkıntı olmaması için yada düşük olmaması için.Tsh bebeğin haftasına göre düşüp yada çıkabilir ama yediklerinle videolarla düzeltilip risk alınacak bir durum değildir.Siz o riski göze almış olabilirsiniz ama burda ki insanlara bu şekilde akıl vermeniz doğru değil.Canım benimde değerim yüksekken hamile kaldım hatta en son doktor baktığında 5.80 di. Doktor tsh ile birlikte serbest t3 ve t4 e de baktı. Diğer iki değerin de önemli olduğunu 3 değer birden yüksekse ilaç yazmak gerekir dedi. Ben ilaç falan kullanmıyorum. Ama internetten tsh yükselten yiyecekleri falan araştırdım onları yemiyorum canım. YouTube da videolar var bu konu ile ilgili izlersen biraz daha sakinlersin. Stres zaten en büyük sorun kendini boşa strese sokma. Bende ilk başta değerim 6.40 falandı hamileliğin ona bağlı olmadığını düşündüm ama sonradan ilaç kullanmadan kendi düştü 3.50 falan oldu. Biraz da kilo aldım ondan yükseldi galiba. Önceden değerim hep 2 idi. Yediklerinde çok önemli. 4.24 ken hamile kaldım. Ovulaston testi ile takip ederek. Yumurtlama gününü kaçırdığım için olmuyormuş. Sıkıntı yapma canım 9. haftamdayım Allah’a emanet bebek yiyecek ekmeği varsa allah nasip eder sağlıkla doğmasını. Tsh ı 100 lerin üstünde olup sağlıklı bebek doğuran bir sürü kadın varmış. Anlayacağın nasip meselesi biraz da. Kendini ferahlat allah en kısa sürede nasip etsin inşallah
Yapılması gereken önce demir eksikliği ve kansızlığn tedavisini bitirip tsh yükselmisse normale dönene kadar bekleyip gebe kalmakCanim benim 2 senedir bebek olmuyor diyorlarki demir eksikligide sebep olurmus neye inanacagimi sasirdim
Ben de doğduğum günden beri kansızım inan ferritinim en son 3 çıktı. Demirim de takviye almazsam hep düşük. Genetik bi durum ve bu durumda olan çok insan var . Gebeliğe tiroid kadar etkisi olamaz belki biraz ihtimali düşürürCanim benim 2 senedir bebek olmuyor diyorlarki demir eksikligide sebep olurmus neye inanacagimi sasirdim
Canım benimde trioidim varmış hemde yüksek bilmiyordum ve Demir eksikligimde vardı hamile kalamadım 2 sene sonra dahiliye gittim doktor sen hamile kalamazsın tsh çok yüksek demişti trioid ilacına başladım kan ilacı ve bununla birlikte folik asit kullandım kan değerlerim normale döndü triodim düştü 3 ayda içinde hamile kalmıştımCanim benim 2 senedir bebek olmuyor diyorlarki demir eksikligide sebep olurmus neye inanacagimi sasirdim
Tekrar tahlil yapıldı TSH 11,52 çıktı sabah verdim kanıGebelikte birden yukselmeler olabiliyo da ondan dedim canım.
Ee geçen gün bu kadar yüksek değildi. 4 küsur değilmiydi? Anormal bi durumTekrar tahlil yapıldı TSH 11,52 çıktı sabah verdim kanı
Anlamadık ilk 7lerdeydi bgn 11 lerde gebelik yok sonuç beta hcg 2 gösteriyorEe geçen gün bu kadar yüksek değildi. 4 küsur değilmiydi? Anormal bi durum
Pardon ikinizinkini karıştırdım. Çok farketmiş ya .Tsh bi ay içinde düzene sokuluyo endileşenmeyin. ilaç verdi miTekrar tahlil yapıldı TSH 11,52 çıktı sabah verdim kanı
Anlamadık ilk 7lerdeydi bgn 11 lerde gebelik yok sonuç beta hcg 2 gösteriyor
İlacım var 4 seneden beri kullanıyorum ama doktor birgünde bu kadar neden yükseldigini anlamadıPardon ikinizinkini karıştırdım. Çok farketmiş ya .Tsh bi ay içinde düzene sokuluyo endileşenmeyin. ilaç verdi mi
Beta hcg neden 2 olmus canim.Anlamadık ilk 7lerdeydi bgn 11 lerde gebelik yok sonuç beta hcg 2 gösteriyor
Insallah guzel haberle gelirsin canimBilmiyorum canım şimdi hastanedeyim gelişmeleri bildiririm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?