Gebeliğe Hazırlık Kizlar tsh 4.75

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim bende demir takviyesi aliyorum halada aliyorum

İkinci defa yarın bakılacak bakalım ne çıkıcak gerçekten merak ediyorum çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldun canım ben tahlil sonucunu yarın tekrar yazarım :)

Canim bende demir takviyesi aliyorum halada aliyorum
Ben bi kere 3 ay düzenli demir kullandım tsh 5.5 oldu. Bikaç ay sonra tekrar 2nin altına inmişti. Böyle dalgalanmalar olabiliyor
Sen de bebek düşünüyorsan çok yüklenme

Ben bi kere 3 ay düzenli demir kullandım tsh 5.5 oldu. Bikaç ay sonra tekrar 2nin altına inmişti. Böyle dalgalanmalar olabiliyor
Sen de bebek düşünüyorsan çok yüklenme
Canim benim 2 senedir bebek olmuyor diyorlarki demir eksikligide sebep olurmus neye inanacagimi sasirdim

Ne güzel akıl veriyorsunuz bilmediğiniz bir konuda tsh yüksekken evet hamile kalınabilir ama hamilelikte tsh 3 ün altında tutulmalıdır.Bebekte sıkıntı olmaması için yada düşük olmaması için.Tsh bebeğin haftasına göre düşüp yada çıkabilir ama yediklerinle videolarla düzeltilip risk alınacak bir durum değildir.Siz o riski göze almış olabilirsiniz ama burda ki insanlara bu şekilde akıl vermeniz doğru değil.

Canim benim 2 senedir bebek olmuyor diyorlarki demir eksikligide sebep olurmus neye inanacagimi sasirdim
Yapılması gereken önce demir eksikliği ve kansızlığn tedavisini bitirip tsh yükselmisse normale dönene kadar bekleyip gebe kalmak

Tsh değerin kesinlikle hamile kalmazsın diye bir değer değil.Ama gebelik düşünüyorsan dahiliye ye git bebek düşündüğünü söyle değerlerine baksınlar eğer gerçekten tiroit hastasıysan gebelikte sıkıntı olmaması için ilaç başlarlar.Önemli olan dahiliye ve kadın doğum uzmanının söyledikleridir.Başkalarının dediklerini umursama demir eksikliği varsa zaten tahlillerde çıkar oda ilaçla düzeltilir.

Ben de doğduğum günden beri kansızım inan ferritinim en son 3 çıktı. Demirim de takviye almazsam hep düşük. Genetik bi durum ve bu durumda olan çok insan var . Gebeliğe tiroid kadar etkisi olamaz belki biraz ihtimali düşürür

Canım benimde trioidim varmış hemde yüksek bilmiyordum ve Demir eksikligimde vardı hamile kalamadım 2 sene sonra dahiliye gittim doktor sen hamile kalamazsın tsh çok yüksek demişti trioid ilacına başladım kan ilacı ve bununla birlikte folik asit kullandım kan değerlerim normale döndü triodim düştü 3 ayda içinde hamile kalmıştım

Pardon ikinizinkini karıştırdım. Çok farketmiş ya .Tsh bi ay içinde düzene sokuluyo endileşenmeyin. ilaç verdi mi
İlacım var 4 seneden beri kullanıyorum ama doktor birgünde bu kadar neden yükseldigini anlamadı

Bilmiyorum canım şimdi hastanedeyim gelişmeleri bildiririm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…