• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kizlar tsh 4.75

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi sağlıklıdır inşallah bebeğin canım. :KK43:
Şimdi şükürler olsun 4 yaşında yaşıtlarıyla aynı birşeyi yok ama doğumdan sonra yaşadıgımızı eşim,ben birde Allah biliyor Allah kimseyi yaşatmasın zor süreçti kızımda güçlü çıktı💪🏻Birlikte üstesinden geldik hatta o yüzden ikinciyi yapamıyorum bir sızı kaldı kalbimde canım😔

Şimdi şükürler olsun 4 yaşında yaşıtlarıyla aynı birşeyi yok ama doğumdan sonra yaşadıgımızı eşim,ben birde Allah biliyor Allah kimseyi yaşatmasın zor süreçti kızımda güçlü çıktı💪🏻Birlikte üstesinden geldik hatta o yüzden ikinciyi yapamıyorum bir sızı kaldı kalbimde canım😔
Allahım bir daha yaşatmasın böyle üzücü şeyler canım çok sevindim iyi olmasına ❤️❤️

Bejim de t3 t4 normal canim onemli olan onlar zaten tsh kolay dusuyo. Benim suan 2.5a düşmüş hemen
Canım bugün doktoruma gittim. O da aynı senin dediğin gibi söyledi. T4ün normal dedi. Tsh için tekrar test yaptırmam istedi. Ve kalp atışını duyduk şükürler olsun ❤️

Canım bugün doktoruma gittim. O da aynı senin dediğin gibi söyledi. T4ün normal dedi. Tsh için tekrar test yaptırmam istedi. Ve kalp atışını duyduk şükürler olsun ❤
Gözün aydın bak bide endiseliydin rabbim kucağına almayı nasip etsin

2.47 den 4.43 e çıktı benim de. Hashimotoudum. İlacın dozu arttıkça düşer mi? 100-150 içiyorum. 150 de kalp çarpıntım olmuyor. Doktora en son gittiğimde haftaiçi 75 haftasonu 50 demişti. Ben kendi kafama göre yükselttim kendimi halsiz hissettikçe. Şuanda iyiyim ama bilemiyorum doğru mu yapıyorum. Doktorlara göre tabi her şey hep normal :(

2.47 den 4.43 e çıktı benim de. Hashimotoudum. İlacın dozu arttıkça düşer mi? 100-150 içiyorum. 150 de kalp çarpıntım olmuyor. Doktora en son gittiğimde haftaiçi 75 haftasonu 50 demişti. Ben kendi kafama göre yükselttim kendimi halsiz hissettikçe. Şuanda iyiyim ama bilemiyorum doğru mu yapıyorum. Doktorlara göre tabi her şey hep normal :(
Canım senin tsh orta yani düşürülür bence doktorun verdigi mg uygun benim tsh 11 lerde sadece cmt-pzr 150 kullanıyorum diyer günler 100 lük bence doktorun dedigin uygula canım ve her 3 ayda bir kontrole git elbette fazlası zarardır bence bilmiyorum yanı bana göre😊

Canım senin tsh orta yani düşürülür bence doktorun verdigi mg uygun benim tsh 11 lerde sadece cmt-pzr 150 kullanıyorum diyer günler 100 lük bence doktorun dedigin uygula canım ve her 3 ayda bir kontrole git elbette fazlası zarardır bence bilmiyorum yanı bana göre😊
O zaman 100 e düşüreyim ama 75 kende acayip artmıştı. Dereotu yemeyi düşünüyorum ya sürekli 😂

25 ocakta 4 müş. Aralık 4.43 ekim 2.47 :) keşke hep bu değerde olsaymış.

Back