Dream1988 Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2008 3.782 3.574 658 29 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi yaprakali #161 black white love .!.: İlaca başlarsın canım bence yani benimde öleydi ilaca başladım ve dahiliye bölümü bakiyor Genişletmek için tıkla... Ilac verdiler canim yarin baslicam.. peki omur boyu hep kullanicak miyiz?
black white love .!.: İlaca başlarsın canım bence yani benimde öleydi ilaca başladım ve dahiliye bölümü bakiyor Genişletmek için tıkla... Ilac verdiler canim yarin baslicam.. peki omur boyu hep kullanicak miyiz?
marshmallow 🕊️ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Kasım 2018 851 2.883 63 29 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi yaprakali #162 Damla1989 .!.: Ilac verdiler canim yarin baslicam.. peki omur boyu hep kullanicak miyiz? Genişletmek için tıkla... Maleseff diyorum evet ben çok araştırdım hergün aç karnına ilaç içmekten Migdem bulanıyor ama sonuçsuz kaldım yok yani ilaca muhtacım her 3 ay kontrol ilaç doz ayarlama normalde kan vermekten çok korkardım ama bu bünye alıştııııııı
Damla1989 .!.: Ilac verdiler canim yarin baslicam.. peki omur boyu hep kullanicak miyiz? Genişletmek için tıkla... Maleseff diyorum evet ben çok araştırdım hergün aç karnına ilaç içmekten Migdem bulanıyor ama sonuçsuz kaldım yok yani ilaca muhtacım her 3 ay kontrol ilaç doz ayarlama normalde kan vermekten çok korkardım ama bu bünye alıştııııııı